Arama

MSN Kırıcı Sahtekarlığı - Sayfa 2

Bu Konuya Puan Verin:
Güncelleme: 23 Temmuz 2012 Gösterim: 29.910 Cevap: 19
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
3 Ocak 2009       Mesaj #11
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
kaptan_10 adlı kullanıcıdan alıntı

ARKADAŞIM BU MSN DE KONUŞTUKLARINI HANGİ KLASÖRÜN İÇİNE KAYIT EDİYOR SÖYLERMSİN ÇOK ACİLL? ŞMİDEN TEŞŞKKÜR EDRİM

Messenger'ın kendisi Araçlar menüsü > Seçenekler penceresi > İletiler sekmesi > İleti geçmişi bölümünde belirtilen yere kaydeder.

Sponsorlu Bağlantılar
(Varsa) Messenger Plus!; Plus! menüsü > Tercihler penceresi > Konuşmalar->Sohbet Günlükleme sekmesinde belirtilen yere kaydeder.
-eren- - avatarı
-eren-
Ziyaretçi
18 Şubat 2009       Mesaj #12
-eren- - avatarı
Ziyaretçi
bu gün beni msnde biri ekledi bende kimsin dedim hiç olesine ekledim dedi daha sonra dediki dur şu senin msn e bakayım bi dedi kim var kim yok dedi bu arda yeni şifrende bu olacak dedi ve bişey yazdı 5 dak sonra msn kendiliğinden kapandı başka bir bilgisayardan oturum açtığınız için kapandı dedi daha sonra kendim girdim şifremi kabul etmedi ondan sonrada adamın dediği şifreyi girdim kabul etti nasıl olduda benim şifremi değiştirebildi eski şifremi bilmeden mail adresime cvp yazabilirsiniz ******* cevap bekliyorum ilgilerinize teşekkür ederim
Sponsorlu Bağlantılar
Son düzenleyen CrasHofCinneT; 18 Şubat 2009 04:39 Sebep: adres vermek yasak
CrasHofCinneT - avatarı
CrasHofCinneT
VIP Pragmatist Çılgın Zat...
18 Şubat 2009       Mesaj #13
CrasHofCinneT - avatarı
VIP Pragmatist Çılgın Zat...
Alıntı
-eren- adlı kullanıcıdan alıntı

bu gün beni msnde biri ekledi bende kimsin dedim hiç olesine ekledim dedi daha sonra dediki dur şu senin msn e bakayım bi dedi kim var kim yok dedi bu arda yeni şifrende bu olacak dedi ve bişey yazdı 5 dak sonra msn kendiliğinden kapandı başka bir bilgisayardan oturum açtığınız için kapandı dedi daha sonra kendim girdim şifremi kabul etmedi ondan sonrada adamın dediği şifreyi girdim kabul etti nasıl olduda benim şifremi değiştirebildi eski şifremi bilmeden mail adresime cvp yazabilirsiniz ******* cevap bekliyorum ilgilerinize teşekkür ederim

Şifrenizi kırmış birisi. Güvenlik sorunuzu cevabınızı ve şifrenizi değiştiriniz bilmediğiniz postaları açmayınız bilgisayarınızda keylogger varmı taratınız kaspersky 2009 önerim olur kırılması zor şifre ve güvenlik sorusu tercih ediniz her bilgisayarda oturum açmayınız.
Ölmediğine sevindim, hala acı çekebiliyorsun...
karusdexoloji - avatarı
karusdexoloji
Ziyaretçi
20 Mart 2009       Mesaj #14
karusdexoloji - avatarı
Ziyaretçi
ya allah aşkına msn şifresi kırmanın bi yolu yokmu? aylardır bu konu hakkında araştırma yapıyorum ama bir türlü bulamadım iletime cevap yazmanızı önemle rica ederim
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
20 Mart 2009       Mesaj #15
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
karusdexoloji adlı kullanıcıdan alıntı

ya allah aşkına msn şifresi kırmanın bi yolu yokmu? aylardır bu konu hakkında araştırma yapıyorum ama bir türlü bulamadım iletime cevap yazmanızı önemle rica ederim

Bu konuyu inceleyin: MSN Şifre Kırma
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
29 Ocak 2011       Mesaj #16
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ARKADAŞIM BU MSN DE KONUŞTUKLARINI HANGİ KLASÖRÜN İÇİNE KAYIT EDİYOR SÖYLERMSİN ÇOK ACİLL? ŞMİDEN TEŞŞKKÜR EDRİM

kaptan_10 mesajlar genelde belgelerımın ıcınde bulunan sohbet gunluklerımde olur.... Msn Happy))
kasırga29 - avatarı
kasırga29
Ziyaretçi
7 Mayıs 2011       Mesaj #17
kasırga29 - avatarı
Ziyaretçi
ya msn şifresini kırması bilen yokmu
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Ağustos 2011       Mesaj #18
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
program filese bak orda msn dosyasına gir konuşm a belge lerini silersen bişe olmaz -msn kırma-[yalanı]
mustafababa02 - avatarı
mustafababa02
Ziyaretçi
19 Ekim 2011       Mesaj #19
mustafababa02 - avatarı
Ziyaretçi
nasıl msn şifresini kıracam
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
23 Temmuz 2012       Mesaj #20
Misafir - avatarı