Arama

Messenger Plus! Sohbet Günlüklerini Şifreleme, Şifrelerini Çözme - Sayfa 4

Bu Konuya Puan Verin:
Güncelleme: 12 Kasım 2011 Gösterim: 118.936 Cevap: 65
gülşah_34 - avatarı
gülşah_34
Ziyaretçi
24 Haziran 2009       Mesaj #31
gülşah_34 - avatarı
Ziyaretçi
mrb ben bu bilgisayar konusunda biraz acemiyim bu sohbet günlüğü olduğunu biliorum ama nerede olduğunu bilmiorum acaba nasıl bulabilirim yardımcı olursanız sewinirimMsn ConfusedMsn Confused
Sponsorlu Bağlantılar
esr_ - avatarı
esr_
Ziyaretçi
27 Haziran 2009       Mesaj #32
esr_ - avatarı
Ziyaretçi
sfremi kabul etmio. yanlis dioo.. ama eminim sfremin suan girdigim olduuna.

Sponsorlu Bağlantılar
simdiki sfreli dosyalarm acilmio tamam ama ilerde kaydolcak dsyalarimin sfresiz olmasini nasil saglayabilirm ?

Son düzenleyen ahmetgns; 3 Temmuz 2009 22:14 Sebep: Gönderilerin aynı kişiden kısa zaman içinde peşpeşe gönderilmesi.
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
3 Temmuz 2009       Mesaj #33
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
gülşah_34 adlı kullanıcıdan alıntı

mrb ben bu bilgisayar konusunda biraz acemiyim bu sohbet günlüğü olduğunu biliorum ama nerede olduğunu bilmiorum acaba nasıl bulabilirim yardımcı olursanız sewinirimMsn ConfusedMsn Confused

Genellikle C:\Documents and Settings\<Windows hesap adı>\Belgelerim\Sohbet Günlüklerim yolunda bulunur. Şöyle de bakabilirsiniz: Plus! menülerinin birinden Günlük Görüntüleyici'yi seçin. Günlük Görüntüleyici açılınca soldaki klasör listesinin en altındaki Daha fazlasına gözat...'a tıklayın, önceden ayarlanmış günlük dosyalarını yolu otomatik olarak açılacaktır.

Alıntı
esr_ adlı kullanıcıdan alıntı

sfremi kabul etmio. yanlis dioo.. ama eminim sfremin suan girdigim olduuna.

simdiki sfreli dosyalarm acilmio tamam ama ilerde kaydolcak dsyalarimin sfresiz olmasini nasil saglayabilirm ?

Messenger menüsü > Plus! > Tercihler&Seçenekler > Üstten Konuşmalar sekmesi > Soldan Günlük Şifreleme sekmesi, orada ilgili kutucuğun işaretini kaldırıp onaylayın.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Eylül 2009       Mesaj #34
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
SLM BENİM ŞÖYLE Bİ SORUNUM VAR MESENE PROGRAMINDA PLUS VAR AMA BAŞKALARI BENİM NE KONUŞTUĞUMU GÖREBİLİYO VE BEN BAŞKALARININ BENİM ÖZELİMİ GÖRMEMESİNİ İSTİYORUM VE ŞİFRELEMEYİ BİLİYORUM AMA ŞİFRELEMEK İSTEMİYORUM.Bİ YÖNTEMİ VARSA NOLUR ACİL OLARAK SÖYLEYİN CVP BEKLİYORUM
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
17 Eylül 2009       Mesaj #35
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ya ben sohbet günlüğümü şifrelemek istiyorum dediğiniz işlemi yaptım ama olmadı ne yapabilirim
miller_soda - avatarı
miller_soda
Ziyaretçi
18 Eylül 2009       Mesaj #36
miller_soda - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

msn plus şifremi unuttum

arkadaşlar lütfen acil yardım msn plus şifremi hatırlayamıyorum we çok önemli Msn Sad((
74as067 - avatarı
74as067
Ziyaretçi
19 Eylül 2009       Mesaj #37
74as067 - avatarı
Ziyaretçi
cocuklarımı msn gunlüklerini bakmak için
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
23 Eylül 2009       Mesaj #38
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

SLM BENİM ŞÖYLE Bİ SORUNUM VAR MESENE PROGRAMINDA PLUS VAR AMA BAŞKALARI BENİM NE KONUŞTUĞUMU GÖREBİLİYO VE BEN BAŞKALARININ BENİM ÖZELİMİ GÖRMEMESİNİ İSTİYORUM VE ŞİFRELEMEYİ BİLİYORUM AMA ŞİFRELEMEK İSTEMİYORUM.Bİ YÖNTEMİ VARSA NOLUR ACİL OLARAK SÖYLEYİN CVP BEKLİYORUM

Bilgisayarınızda Windows Denetim Masasından kendinize bir Windows hesabı ayarlayıp giriş parolası ayarlayın ve dosyalarınızı da başka hesaplardan erişilememesi için özel duruma getirin (Hesaba özel dosyalar için yerel disk NTFS dosya sistemi ile biçimlendirilmiş olmalıdır.)

Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

ya ben sohbet günlüğümü şifrelemek istiyorum dediğiniz işlemi yaptım ama olmadı ne yapabilirim

Yöntem karmaşık olduğu için muhtemelen hatayı siz yaptınız, Log Viewer.exe değil. Yazdığınız kodu buraya yazarsanız hatanız varsa söyleyebilirim.

Alıntı
miller_soda adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar lütfen acil yardım msn plus şifremi hatırlayamıyorum we çok önemli Msn Sad((

MsgPlus!'ın sohbet günlüklerini şifrelemede kullandığı parolayı unuttunuz sanırım. Hatırlamanızdan başka çareniz yok, hatırlatmak için yapabileceğimiz bir şey varsa...

Alıntı
74as067 adlı kullanıcıdan alıntı

cocuklarımı msn gunlüklerini bakmak için

??
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Ekim 2009       Mesaj #39
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
yahu bende hatırlıyorum adım gibi eminim şifrenin doğru olduğuna ama kabul etmiyor
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Kasım 2009       Mesaj #40
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ipicum war ama nasıl çözcem bi cvp alabılır mıyım