Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı SLM BENİM ŞÖYLE Bİ SORUNUM VAR MESENE PROGRAMINDA PLUS VAR AMA BAŞKALARI BENİM NE KONUŞTUĞUMU GÖREBİLİYO VE BEN BAŞKALARININ BENİM ÖZELİMİ GÖRMEMESİNİ İSTİYORUM VE ŞİFRELEMEYİ BİLİYORUM AMA ŞİFRELEMEK İSTEMİYORUM.Bİ YÖNTEMİ VARSA NOLUR ACİL OLARAK SÖYLEYİN CVP BEKLİYORUM
Bilgisayarınızda Windows Denetim Masasından kendinize bir Windows hesabı ayarlayıp giriş parolası ayarlayın ve dosyalarınızı da başka hesaplardan erişilememesi için özel duruma getirin (Hesaba özel dosyalar için yerel disk NTFS dosya sistemi ile biçimlendirilmiş olmalıdır.)
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı ya ben sohbet günlüğümü şifrelemek istiyorum dediğiniz işlemi yaptım ama olmadı ne yapabilirim
Yöntem karmaşık olduğu için muhtemelen hatayı siz yaptınız, Log Viewer.exe değil. Yazdığınız kodu buraya yazarsanız hatanız varsa söyleyebilirim.
Alıntı
miller_soda adlı kullanıcıdan alıntı arkadaşlar lütfen acil yardım msn plus şifremi hatırlayamıyorum we çok önemli
((
MsgPlus!'ın sohbet günlüklerini şifrelemede kullandığı parolayı unuttunuz sanırım. Hatırlamanızdan başka çareniz yok, hatırlatmak için yapabileceğimiz bir şey varsa...
Alıntı
74as067 adlı kullanıcıdan alıntı cocuklarımı msn gunlüklerini bakmak için
??