Arama

Messenger Plus! Sohbet Günlüklerini Şifreleme, Şifrelerini Çözme - Sayfa 5

Bu Konuya Puan Verin:
Güncelleme: 12 Kasım 2011 Gösterim: 118.920 Cevap: 65
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
13 Aralık 2009       Mesaj #41
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar lütfen bana yardım edin messenger sohbet günlüğünü bilgisayarda kayıtlı olanı soruyor herkez ama benim sizden başka bir yardım isteğim var messenger sohbet günlüğünü internet explorerden msn adresimizi aldığımız günden bugüne mesela 2 sene 3 sene öncekiler bile kayıtlı oluyormuş onu bulmam için bir programmı indirmem lazım onları nasıl silebilirim lütfen yardım edin çok önemli cvap için şimdiden tşk
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
17 Aralık 2009       Mesaj #42
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar bana da yardımcı olursanız çok sevinirim ben ne zmndır msne girmiodum ve msn plusa şifre koymuştum aklıma ne geldiyse denedim bulamadım msn plusı açamıorum şifremi nsl çözebilirim lütfen gerçekten bilen benimle de paylaşsın Msn Confused
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Şubat 2010       Mesaj #43
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
yaa ben yaptım bunları ama şimdi eski şifremi unuttum . O dosyaları açamıyorumda.. açıcağımda eski şifreyi istiyor. bu şifreyi de unuttum nasıl değiştirebilirim o şifreyi..??? lütfen yardımcı olur musunuz?
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
28 Şubat 2010       Mesaj #44
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

yaa ben yaptım bunları ama şimdi eski şifremi unuttum . O dosyaları açamıyorumda.. açıcağımda eski şifreyi istiyor. bu şifreyi de unuttum nasıl değiştirebilirim o şifreyi..??? lütfen yardımcı olur musunuz?

Bu konuda ben birçok şey anlatmıştım. Siz neyi yaptınız? "Eski şifre, bu şifre, o şifre" yazmışsınız ve kafa karıştırıcı olmuş. Yine de unutulan bir şifreyi hatırlamadan dosyaları kesinlikle açamayacağınızı şimdiden söyleyeyim.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Nisan 2010       Mesaj #45
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ya benım gunluk gozukmuyo ben bunu nasıl yapcam bı anlatırsanız cok sevınırım yazısamlarımı kaydetmek ıstıyorum
Siyah Cin - avatarı
Siyah Cin
Ziyaretçi
14 Nisan 2010       Mesaj #46
Siyah Cin - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar sohbet günlüğünü plusun ayarlarından kapattım sohbet günlüklerime kaydemitor fakat alınan dosyalarmda cıkıyo geçmiş felan özellikle benimkini kaydediyor plusu sildim yenidne kurdum olmadı yoluna baktım belgelerim soshbet günlüklerim die gösteiro alınan dosyalarımdan onu nasıl kaldırabilirim ?
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
1 Mayıs 2010       Mesaj #47
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar sohbet günlüğünü plusun ayarlarından kapattım sohbet günlüklerime kaydemitor fakat alınan dosyalarmda cıkıyo geçmiş felan özellikle benimkini kaydediyor plusu sildim yenidne kurdum olmadı yoluna baktım belgelerim soshbet günlüklerim die gösteiro alınan dosyalarımdan onu nasıl kaldırabilirim ?

Bahsettiğiniz kaydı Messenger Plus! değil, Messenger'ın kendisi tutuyor. Kapatmak için Messenger'ın kendi seçeneklerine girin: Messenger menüsü>Araçlar>Seçenekler>İletiler>İleti Geçmişi>"Konuşmalarımın geçmişini otomatik olarak sakla" seçeneğini temizleyip Tamam'a basın.
Ashley Timb. - avatarı
Ashley Timb.
Ziyaretçi
5 Mayıs 2010       Mesaj #48
Ashley Timb. - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba. Ben günlük şifremi unuttum. Aklıma gelıp gelebılecek herturlu şifreyi denedim, ama bir türlü bulamıyorum. Artık nasıl becermişsem=) Şifremi nasl çözebiirim? kırmam gerekiyorsa nasıl kırabilirim bir yardımcı olurmusunz arkadaşar. Şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için=)
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Haziran 2010       Mesaj #49
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
yha sohbet qunluklerımı nasıl sıfrelerım ?? Msn Sad
mersinlisd - avatarı
mersinlisd
Ziyaretçi
12 Temmuz 2010       Mesaj #50
mersinlisd - avatarı
Ziyaretçi
Merhabalar, Elimde Şifrelenmemiş bir ton sohbet günlüğü var. Hepsi HTML formatında.

Bunları Nasıl Şifreleyebilirim?