Alıntı
HaCeTTePeLi adlı kullanıcıdan alıntı Arkadaşlar benim sorunum şöyle ki normal günlüğü görüntüle diyorum ve şifresini giriyorum. Şifreyi normal çözüyor ama günlüğü açmıyor. Herşey açılıyor ama yazılar yok konuşmalarım olmasına rağmen. Anlamadım gitti.
Messenger Plus!'ı onarmakla (Program Ekle veya Kaldır>Messenger Plus! Live) sorun gitmiyorsa muhtemelen kolay bir çözümü yok. Bu sorunu yaşayan başka kullanıcılar da duydum ve onlara da bir çözüm söylememiştim. Messenger Plus! forumlarında da bir çözüm söylenemedi bu soruna. Ama benim şahsi kanaatim, sorunun Internet Explorer'la ilgili bir şeyden kaynaklandığı yönünde.
Yapabileceğiniz şey, okumak istediğiniz günlük dosyasının şifresini çözdükten sonra kendi klasöründe oluşturulan
tmp####### adlı dosyayı açarak okumak. Günlük Görüntüleyici'deki sorun nedeniyle, hiçbir dosya, şifreli ya da şifresiz, orada görüntülenemeyecektir.
Dosyaların şifreli olmasının özel bir nedeni yoksa, bu konunun ilk gönderisindeki yöntemle bütün dosyaların şifrelerini çözüp, okumak için Günlük Görüntüleyici dışındaki programları kullanmayı düşünebilirsiniz. Ayrıca, bunu yaparsanız, Messenger içinden günlüğü açmaya çalıştığınızda da Günlük Görüntüleyici'nin kullanılmaması için
https://www.msxlabs.org/forum/messenger-plus/138152-messenger-plus-icin-ek-secenekler-kayit-defteri-ayarlari.html konusunda anlatılan şekilde "ChatLogOpenWithViewer" ayarını değiştirebilirsiniz.