Arama

MessenPass & MSN Şifre Bulucular (Hack Değil) - Sayfa 14

Güncelleme: 19 Ocak 2016 Gösterim: 652.343 Cevap: 270
careless_WhispeR - avatarı
careless_WhispeR
VIP i Jυѕт ∂ιє∂ ιη уσυя αямѕ
21 Kasım 2008       Mesaj #131
careless_WhispeR - avatarı
VIP i Jυѕт ∂ιє∂ ιη уσυя αямѕ
Alıntı
mavilik adlı kullanıcıdan alıntı

şifremi unuttum msn mi açamıyorum herşeyi denedim olmuyorr.ne yapıcam yardımcı olun

Sponsorlu Bağlantılar

Gizli Sorunuzun Yanıtını veya Alternatıf E-posta Adresınizi Kullanarak denedınız mı ?

http://www.msxlabs.org/forum/signaturepics/sigpic184255_2.gif
esocompaq - avatarı
esocompaq
Ziyaretçi
24 Kasım 2008       Mesaj #132
esocompaq - avatarı
Ziyaretçi
ya merb pardon ama senin yazmış olduğun programı(MSN Messenger Password Recovery v.1.06) çalışmıyor ki bi kere hiç bir şekilde yön bile göstermiyor
Sponsorlu Bağlantılar
esocompaq - avatarı
esocompaq
Ziyaretçi
24 Kasım 2008       Mesaj #133
esocompaq - avatarı
Ziyaretçi
ben msn şifremi unuttum beni hatırlada yapmamaıştım sadece şifremi istiyorum başka hiç bir şey istemiyorummmm.
Mane33 - avatarı
Mane33
Ziyaretçi
24 Kasım 2008       Mesaj #134
Mane33 - avatarı
Ziyaretçi
MSN HACKLER ŞİFRE BULUYOR NEDEN BENDE İSTİYORUM CEVAP YAZMsn SadMsn Lipssealed
11121314 - avatarı
11121314
Ziyaretçi
30 Kasım 2008       Mesaj #135
11121314 - avatarı
Ziyaretçi
ben şifremi unutmuştum şifreleri buldum çok teşekkürlerMsn Grin
mustafaözmen - avatarı
mustafaözmen
Ziyaretçi
2 Aralık 2008       Mesaj #136
mustafaözmen - avatarı
Ziyaretçi
ya abim bilgisayar msn geçmişini şifreli şekilde saklamış şifreli yazılar bunları çözmek için program ana sayfada reklemını gördüm nerden indiriliyo anlamadım
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
2 Aralık 2008       Mesaj #137
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
mustafaözmen adlı kullanıcıdan alıntı

ya abim bilgisayar msn geçmişini şifreli şekilde saklamış şifreli yazılar bunları çözmek için program ana sayfada reklemını gördüm nerden indiriliyo anlamadım

Bahsettiğiniz konuşma geçmişini Messenger Plus! adlı eklenti program şifreli olarak kaydetmiştir çünkü şifreli olarak kaydetmesini siz seçmişsinizdir. Messenger Plus!'ın böyle şifreleyerek kaydettiği bir dosyayı parolayı bilmeden çözümlemeniz mümkün değil.

Messenger'ın kendi ileti geçmişi için bir şifreleme seçeneği yok. Bunu da kaydediyor idiyseniz Belgelerim\Alınan Dosyalarım altında bulabilirsiniz (yerini başka bir şeye değiştirmediyseniz).
mevsimruzgari - avatarı
mevsimruzgari
Ziyaretçi
3 Aralık 2008       Mesaj #138
mevsimruzgari - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar çok istediğim kullanıcı adıyla bir msn adresi aldım fakat şifeyi unutmuşum bu msn adresini ve şifreyi hatırla seçeniğini işaretlmemiştim bilgisayarımda. şimdi ben bu adresi şifre olmadan tamamen kapatamam değil mi Msn Sad adresi nasıl kurtarabilirim Msn Sad
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
4 Aralık 2008       Mesaj #139
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
mevsimruzgari adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar çok istediğim kullanıcı adıyla bir msn adresi aldım fakat şifeyi unutmuşum bu msn adresini ve şifreyi hatırla seçeniğini işaretlmemiştim bilgisayarımda. şimdi ben bu adresi şifre olmadan tamamen kapatamam değil mi Msn Sad adresi nasıl kurtarabilirim Msn Sad

Öncelikle bir Windows Live oturum açma sayfasında ya da penceresinde "Parolanızı mı unuttunuz?" bağlantısına tıklayarak parolanızı sıfırlamayı denemelisiniz. Örnek sayfa: http://account.live.com ; örnek pencere: Windows Live Messenger'ın oturum açma penceresi.

Buradan bir şey elde edemediyseniz hesabı olduğu gibi bırakmaktan başka çare yok gibi. Hesap 120 gün boyunca hiç kullanılmadığında otomatik olarak iptal edilir, yani bu süre sonunda iptal edileceği yazıyor ama bazen bu süre 1 seneye bile çıkabiliyor.

Microsoft Destek'e yazı göndererek parolanızı unuttuğunuzu ve yardım etmelerini söylemeyi deneyebilirsiniz ama bu durumda yardımcı olacaklarını düşünmüyorum.
saigo - avatarı
saigo
Ziyaretçi
14 Aralık 2008       Mesaj #140
saigo - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar konu başındaki adamın dosyasını indirdim ve tartım virüs havuzu mübarek ayıptır yaa insanların emekleriyle oynamayın kardeşşim... imansızlık yapmayın