Programın çalışma mantığından dolayı anti-virus programınız uyarı veriyor olabilir. Programda virüs bulunmamakta. Ayrıca ilk mesajı gönderen kişi bir moderatör
3 programı da denedim, hiçbirine göstertemedim, bazı yorumlara da baktım aralarında "çalıştırabildim" diyenini de görmedim
neyse artıık kısmet deilmiş yine de emeğinize sağlık....
pardon ama benim işletim sistemim vista. sanırım bu yüzden bende bu programdan yararlanamadım malesef. offff kafayı yicem yaaa. şifre kıran vistaya göre başka bi program yok muuuu lütfeennn cvp
Yav dalga mı geçiyosunuz arkadaşım. Bunların hiç biri açmıyor. Bu konuyu açan arkadaşın en başta verdiği 3ünü de indirdim ama hiç biri çalışmadı öyle içleri boş boş duruyor. son yorumu yapan arkadaşın verdiği linktekileri de indirdim onlar da foss! Kötü niyetli yazılımlar değildir umarım. Bağdata pirince giderken eldeki bulgurdan olmayalım. Kötü niyetli arkadaşların yapmaya çalıştıkları yanlarına kalmaz onu da söyleyim! Şimdi doğru dürüst adam gibi çalışan bir virüssüz bi program varsa yazın yoksa boşa oyalamayın milleti.