arkadaşlar ben bu konularda çok bilgili değilim ama bir ihtiyacım var bu konu ile ilgili, evde kullandığımız pc den öocuğum msn kullanıyor ve yazışmalarını kontrol edebilmek istiyorum.. bu programlar anladığım kadarıyla parolamı hatırla seçeneği işaretliyse kayıt altına alınan bilgileri çözüp şifreleri veriyor. eğer bu seçenek seçili değilse ve bu bilgisayardan girilmiş kullanıcıların hesap bilgileri-şifrelerine nasıl ulaşırız, bunu yapacak bir yazılım mevcutmudur acaba?. duyduğuma göre keylogger adlı yazılımlar yani tuş hareketlerini kaydeden yazılımlar varmış. bunlar işe yararmı nasıl çalışır ve nerden bulurum. bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Bilgisayarinizda Messenger Plus varmi ? plus'da sohbet gunlukleyici var onu deneye bilirsiniz...(Ama Sifre koyulmamissa)
merhaba.
bu konuda yardıma ihtiyacım var. birinci programı indirdim ama herhangi bir hesap veya şifre görünmüyor. bahsettiği gibi beni ve şifremi hatırla olarak kayıtlı msnde. program sorunsuz çalıştı. açabildim. ama şifre falan yok. başka bişey yapmam gerekiyor mu acaba. sorun ne anlamadım.
yardımcı olursanız sevinirim.
YA BEN ŞİFREMİ UNUTTUM VE BENİ HATIRLA BUTONUNA HİÇ TIKLAMADIM 2 HAFTADIR ŞİFREMİ HATIRLAMAYA ÇALIŞIYORUM DENENEBİLECEK HER ŞİFREYİ DENEDİM OLMADI VE ŞİFRE ÇÖZÜCÜ PROGRAMLAR İNDİRDİM AMA YA BENDE Bİ HATA VAR YA PROGRAMLARDA HİÇ BİRİDE ÇALIŞMADI BAŞINA BÖLE BİŞİ GELEN VARSA YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM LÜTFENN
Tam benlik program ama msn sifresini unuttum tam ise yariyormu hiç indiren yokmu yorum yazabilirmisiniz?..!
Ben beni anımsa parolamı anımsa yapmiştim eskiden 1 yıl felan oldu msn mi kaybedeli şimdi napmalıyım format filan attim gidermi o kaydedermi dediğin gibi!...