Alıntı
gogo123 adlı kullanıcıdan alıntı verilen programlar direkt olarak virus atıyor. Site yöneticilerinden lütfen bu arkadaşlar hakkında gerekli site kullanım talimatlarının uygululanmasını dilerim
Hayır. Antivirüs programları yazılımı saadece hacktools olarak algılıyor. Yani şüpeli olabilir uyarısı veriyor. ancak kesin bir kaygı söz konusu değil. Programda zararlı değil. Saadece bilgisayardaki şifrelere erişmek için yetki istiyor. anti-virüs programıda yalnış anlıyor
Alıntı
Gurkan1988 adlı kullanıcıdan alıntı arkadaşlar hepinizin emeğine sağlık ama bana msn yi hackleyebileceğim bi program lazım benim adresimi hacklediler onu geri almak için bu program bana acil lazım varsa bi zahmet siteye koyabilirmi
üzgünüm MsxLabs Forumlarında hacking içerik yayınlanması yasak.
Alıntı
durakkk adlı kullanıcıdan alıntı tmm ama
ben de birini gösterdi ikincisini göstermiyo bubun için ne yapacam birini gösterdi 2. sini göstermiyo yani tek 1 tane gösteriyo nasıl yapacam lütfen yardım edin yada ben size verem siz şifresini bana söleyin olurmu ?
Sebebi: adresin göründüğü kullanıcının
şifremi hatırla seçeneyini işaretlememiş olmasıdır.
Alıntı
vedosh adlı kullanıcıdan alıntı programı indirdim ama açılmıyor uyarı çıkıyor nasıl yapabilirim bunu 
Nasıl bir uyarı alıyorsunuz? Biraz daha açıklayın.