Adres falan yazmanıza gerek yok yapmanız gereken şey birtek programı çalıştırıp açılan ekrandaki şifre ve adresleri görmek, ayrıca bu program MSN Messenger'ınız da hatırla dediğiniz parolaları bulur, başka bilgisayarı yada hatırlamadan giriş yaptığınız hesabı bulmaz...
Hack amaçlı tasarlanmamış bir program sadece kendi bilgisayarınızda hatırlamalı giriş yaptığınız hesapları gösterir...
artık antivirüsler yakalıyor ama virüs olmadıklarından emin olun (:
Alıntı
nly84 adlı kullanıcıdan alıntı
bu programlar hiç bi işe yaramıyor ben msn şifremi unuttum yükledim ama hiç bi işime yaramadı
bu programlar sadece kayıtlı oturumları gösterir yani Beni Hatırla ve parolamı hatırla seçeneklerini işaretleyip oturum açtığınız ID'nin bilgilerini gösterir
Bana biri yardım edebilirmi...Ben bu programları denedim ama yapadım kafam çok karıştı.Msn Şifremi bulmam lazım
Arkadaşım yardım edebilirmi demişsin ama ne konu'da? Sorun nedir? Hata'mı veriyor? Hiç çalışmıyormu problem ne ? Bunları Söylemezsen Kimse Sana Yardımcı Olamaz...
Alıntı
Terminatör adlı kullanıcıdan alıntı
acıklama yapar mısın bu program göründüğü gibi değil
Ne konu'da açıklama istiyorsunuz ? Yeteri kadar açıklama mevcut zaten konu hakkında... Program'ı nasıl bekliyordunuzda göründüğü gibi değil diyorsunuz?