Arama

MessenPass & MSN Şifre Bulucular (Hack Değil) - Sayfa 20

Güncelleme: 19 Ocak 2016 Gösterim: 652.791 Cevap: 270
ahmetseydi - avatarı
ahmetseydi
VIP Je Taime
18 Mayıs 2009       Mesaj #191
ahmetseydi - avatarı
VIP Je Taime
Alıntı
saomao adlı kullanıcıdan alıntı

yaptığınız şey çalışmıor kaç kere uğraştımm çalışmıooo....

MessenPass
'ı WLM 8.5 ve WLM 2009'da test ettim ve çalışıyor. Şifrelerin görünebilmesi için Beni Anımsa ve Parolamı Anımsa seçeneklerinin işaretli olması lazım. Eğer şifremi hatırla seçeneği işaretli değilse zaten bu programlar şifreyi bulamaz.
Sponsorlu Bağlantılar

ss2c

ss3a

ѕнσω мυѕт gσ ση ツ
maduguzel - avatarı
maduguzel
Ziyaretçi
21 Mayıs 2009       Mesaj #192
maduguzel - avatarı
Ziyaretçi
ben yükleyemedim sonda işretleri işretleyecekmiyiz yok sa işaretlemeyecekmiyiz
Sponsorlu Bağlantılar
ecren213 - avatarı
ecren213
Ziyaretçi
23 Mayıs 2009       Mesaj #193
ecren213 - avatarı
Ziyaretçi
yha bu ne yha hiç bişey olmuyo
sarıkedi - avatarı
sarıkedi
Ziyaretçi
2 Haziran 2009       Mesaj #194
sarıkedi - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
CrasHofCinneT adlı kullanıcıdan alıntı

MSN Şifre Bulucular - MSN Şifre Bulma Programları - Kayıtlı MSN Şifrelerini Öğrenme

Yazılım kurulumu tamamlandıktan sonra, sigmesine tıklanarak çalıştırılıyor ve "UIN: 000000000" yazan yere tıklandığında yan tarafta şifreyi gösteriyor. Bu yazılımı yüklediğiniz bilgisayarı hangi ICQ sahibi kişi kullanırsa o kişinin de ICQ numarası ve şifresi gösteriliyor.

Arkadaşım sen "UIN: 000000000" yazan yere tıklandığında yan tarafta şifreyi gösteriyor.'' demişsin.fakat bu yazıyı ben hi. bi yerde bulamadım.Resim ile ya da mümkünse video ile açıklarsan sevinirim.Arz ederim.
nakres - avatarı
nakres
Ziyaretçi
5 Haziran 2009       Mesaj #195
nakres - avatarı
Ziyaretçi
Selam Alüyküm benim i sorunum var ben büğün servise pc mi verdim onun içinde msnemi parola anımsa yapmıstım msn için baya bir süredirde hesabımı kullanıyodum ama şmdi unuttum gizli yanıtımıda şifremide defalarca denememe karşı açamadım bana yardımcı olabilirmisiniz ?

Yetkili notu: Bu mesaj buraya sonradan taşındı. Üyeye özel mesajla bilgi verildi.
Son düzenleyen ahmetgns; 14 Haziran 2009 15:50 Sebep: Not bırakıldı.
brvhrt - avatarı
brvhrt
Ziyaretçi
18 Haziran 2009       Mesaj #196
brvhrt - avatarı
Ziyaretçi
abi msn paswordfinder nasıl calışıyor ya bişeler yazsaydınya
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
18 Haziran 2009       Mesaj #197
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
brvhrt adlı kullanıcıdan alıntı

abi msn paswordfinder nasıl calışıyor ya bişeler yazsaydınya

Sadece OK düğmesine basacaksınız. Ama ben bastığımda ne parolaları ne de kayıtlı adresleri gösterdi. Halbuki işletim sistemim de XP. Bu sizde de çalışmazsa konuda verilen başka programları deneyebilirsiniz.
T_walkeR - avatarı
T_walkeR
Ziyaretçi
18 Haziran 2009       Mesaj #198
T_walkeR - avatarı
Ziyaretçi
Bende sorunsuz bir sekilde calisdi Messenger Pass....Tesekkur ederim her kese...
mesut23 - avatarı
mesut23
Ziyaretçi
21 Haziran 2009       Mesaj #199
mesut23 - avatarı
Ziyaretçi
Msn Happy parola hatırla seçiliyse buluyo arkadaşlar
blueeyesly - avatarı
blueeyesly
Ziyaretçi
21 Haziran 2009       Mesaj #200
blueeyesly - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
ahmetseydi adlı kullanıcıdan alıntı

Arkadaşlar bu program hack programı değil. Olur ki kendi şifrenizi unutursunuz diye hazırlanmış bir program...

arkadaşlar ben bu konularda çok bilgili değilim ama bir ihtiyacım var bu konu ile ilgili, evde kullandığımız pc den öocuğum msn kullanıyor ve yazışmalarını kontrol edebilmek istiyorum.. bu programlar anladığım kadarıyla parolamı hatırla seçeneği işaretliyse kayıt altına alınan bilgileri çözüp şifreleri veriyor. eğer bu seçenek seçili değilse ve bu bilgisayardan girilmiş kullanıcıların hesap bilgileri-şifrelerine nasıl ulaşırız, bunu yapacak bir yazılım mevcutmudur acaba?. duyduğuma göre keylogger adlı yazılımlar yani tuş hareketlerini kaydeden yazılımlar varmış. bunlar işe yararmı nasıl çalışır ve nerden bulurum. bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.