Arama

Crazy Text Script - MSN Plus! Live Scripts - Sayfa 6

Bu Konuya Puan Verin:
Güncelleme: 3 Kasım 2011 Gösterim: 140.341 Cevap: 163
DeCoYs - avatarı
DeCoYs
Ziyaretçi
5 Aralık 2008       Mesaj #51
DeCoYs - avatarı
Ziyaretçi
єqєя мSηηızdє γazıηızıη вσLє ćıкмaSıηı ıSтıγσяSaηız вuγяuη Lıηк

Sponsorlu Bağlantılar
msnde plusta böyle bir yazı yazıyorum...bu eklentiyi nasıl kaldırabilirim...
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
6 Aralık 2008       Mesaj #52
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
DeCoYs adlı kullanıcıdan alıntı

єqєя мSηηızdє γazıηızıη вσLє ćıкмaSıηı ıSтıγσяSaηız вuγяuη Lıηк

Sponsorlu Bağlantılar
msnde plusta böyle bir yazı yazıyorum...bu eklentiyi nasıl kaldırabilirim...

Messenger'da oturum açtıktan sonra kişi listesi penceresindeki Scriptler düğmesine basıp menüden "Script Tercihleri..."ni seçin. Açılan pencerede "Crazy Text" veya benzeri bir adda olan script adının üzerinde tıklayın, sağdaki düğmelerden "Kaldır"a tıklayın. Onaylayın, bitti.
__okan__ - avatarı
__okan__
Ziyaretçi
16 Aralık 2008       Mesaj #53
__okan__ - avatarı
Ziyaretçi
yaaa ben yazı tipini indirdim konuşma penceresin ctstart! yaptım etkin olmadı bilen yazssın plss
h_asan - avatarı
h_asan
Ziyaretçi
18 Aralık 2008       Mesaj #54
h_asan - avatarı
Ziyaretçi
windows messenger 9.00 a da oluyomu?
B.L.A.C.K - avatarı
B.L.A.C.K
Ziyaretçi
23 Aralık 2008       Mesaj #55
B.L.A.C.K - avatarı
Ziyaretçi
Msn'de Arkadaşımla Konuşurken Bir Şekilli Yazı Scripti Olduğunu Söyledi ve Gönderdi.Bende Scripti Aldım.fakat Şimdi Biriyle Konuşurken Yazı Tipimi Değiştirmemi , Hiç Okunaklı Olmadığını Söylüyorlar.Ben Normal Yazı Tipinden Değiştirmeyi Denedim Olmuyor , Sadece Rengi Değiştirilebiliyor.Script Ayarlarına Baktım Script Görükmüyor.
Nasıl Kaldırabilirim?

Yardım Ederseniz Sevinirim.
sahtemeray - avatarı
sahtemeray
Ziyaretçi
24 Aralık 2008       Mesaj #56
sahtemeray - avatarı
Ziyaretçi
arkadaslar yukledınız ctstart! yaptım olmadı sonra msnı kapayıp actım bıdaha ctstart! yaptım aktıf hale gectı
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
25 Aralık 2008       Mesaj #57
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
B.L.A.C.K adlı kullanıcıdan alıntı

Msn'de Arkadaşımla Konuşurken Bir Şekilli Yazı Scripti Olduğunu Söyledi ve Gönderdi.Bende Scripti Aldım.fakat Şimdi Biriyle Konuşurken Yazı Tipimi Değiştirmemi , Hiç Okunaklı Olmadığını Söylüyorlar.Ben Normal Yazı Tipinden Değiştirmeyi Denedim Olmuyor , Sadece Rengi Değiştirilebiliyor.Script Ayarlarına Baktım Script Görükmüyor.
Nasıl Kaldırabilirim?

Yardım Ederseniz Sevinirim.

Yüklediğiniz şey bir script olmayıp bir Messenger Plus! tercih paketi olabilir. Bu paketin içinde her bir harfle değiştirilmek üzere hazırlanmış hazır metinler oluyor. Siz bu paketi aldığınızda Messenger Plus!'ın bir özelliği olan Hazır Metinler bölümüne bir sürü hazır metin ekleniyor. Tercihler penceresinden orayı kontrol edip varsa böyle harf değiştiren bütün hazır metinleri kaldırmalısınız.

Eğer durumunuz gerçekten dediğim gibiyse, arkadaşınızın size gönderdiği dosyanın adını hatırlıyor ya da biliyorsanız bir buraya yazabilir misiniz? Bir şey için merak ediyorum.
büşra nur aydın - avatarı
büşra nur aydın
Ziyaretçi
25 Aralık 2008       Mesaj #58
büşra nur aydın - avatarı
Ziyaretçi
ya ben onu yükledim ama neden etkin olmadı nasıl ayarlıcaz?
piskom - avatarı
piskom
Ziyaretçi
27 Aralık 2008       Mesaj #59
piskom - avatarı
Ziyaretçi
O arayüzü ne ki istemediqin kadar arayüzü var Pluse gir arayüzü al yaziO ona tikLadinmi sayisiz arayüzü cikiO hemde cOk Müthis seyler Msn Happy meseLa ben Karaip kOrsanLari oLan bir arayüzü kuLLaniOrum Msn Happy PAYLASIM ICIN TSK DOSTUM
CANDY GİRL - avatarı
CANDY GİRL
Ziyaretçi
28 Aralık 2008       Mesaj #60
CANDY GİRL - avatarı
Ziyaretçi
bn senin bu soruna cvp veremiycm ama bn indirdim ve kullanıorum çok güsel bi yazı tipi indir ve tekrar dene bnce