Arama

Messenger Plus! ve Windows Live Messenger uyumsuzluğu - Sayfa 11

Güncelleme: 12 Temmuz 2011 Gösterim: 74.964 Cevap: 179
Ja_SeeN - avatarı
Ja_SeeN
Ziyaretçi
11 Ocak 2009       Mesaj #101
Ja_SeeN - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
spider_ibo adlı kullanıcıdan alıntı

2009 güzel beğendim ama eksikliklerini düzeltseler daha güzel olacak..
Başta şu ikisi;

Sponsorlu Bağlantılar

-Sohbet geçmişi kayıt edilmiyor..
-Renkli isimler iğrenç bir şekilde kodlu çıkıyor..

Bizde beklemekteyiz Msn Happy

Arkadaşım,

1-) Konuşmalar Kayıt Edilmiyor Diyorsun . Evet Edilmiyor Msn Happy
2-) Renkler Kodlarla Çıkıyor Diyorsun Öyle Birşey Yok Gayet Güzel Bir Şekilde Gözüküyor Hiçbir Sorun YokMsn Sarcastic

gonca58 - avatarı
gonca58
Ziyaretçi
11 Ocak 2009       Mesaj #102
gonca58 - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
ahmed adlı kullanıcıdan alıntı

14.0.8050.1202 sürümü ile sizin muhtemel indirmiş ve kurmuş olduğunuz 4.79.342 sürümü ile %100 uyumlu deildir bu yüzden renkli nick desteği yoktur.dier özellikler çalışıyor bazıları...[/b][/i][/color]

Sponsorlu Bağlantılar
MsgPlusLive-479b.exe
Verdigim linkten uygun Plus´u indirebilirsiniz..Ben indirdim ve sorunsuz calisiyor..Nickte renkli gösteriyor
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
12 Ocak 2009       Mesaj #103
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
Ja_SeeN adlı kullanıcıdan alıntı

Arkadaşım,

1-) Konuşmalar Kayıt Edilmiyor Diyorsun . Evet Edilmiyor Msn Happy
2-) Renkler Kodlarla Çıkıyor Diyorsun Öyle Birşey Yok Gayet Güzel Bir Şekilde Gözüküyor Hiçbir Sorun YokMsn Sarcastic

Öncelikle cevap verdiğiniz gönderilerin tarihlerine bakmayı alışkanlık haline getirmelisiniz. 1 hafta içinde neler oldu neler, Messenger final sürümü yayımlandı, ardından uyumlu Plus! sürümü yayımlandı. O yüzden adları renkli görebilir hale geldiniz. Ancak sohbetlerin kaydedilmediğini de nereden çıkarttınız? Plus!'ın neredeyse bütün özellikleri, sohbet günlükleme de dahil, çalışıyor.
yeldanur_ - avatarı
yeldanur_
Ziyaretçi
6 Şubat 2009       Mesaj #104
yeldanur_ - avatarı
Ziyaretçi
mrb msn plusta mailleri açamıyorum bunu nasıl çözerim
yardımcı olursanız sevinirim gerçekten webden giriyorum mesajlara ne iş anlıyamadım
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
6 Şubat 2009       Mesaj #105
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
yeldanur_ adlı kullanıcıdan alıntı

mrb msn plusta mailleri açamıyorum bunu nasıl çözerim
yardımcı olursanız sevinirim gerçekten webden giriyorum mesajlara ne iş anlıyamadım

Messenger Plus!'ın, Windows Live Messenger için sadece bir eklenti olması dolayısıyla sizin e-postalarınızı okumanızı etkilemez, ayrıca çalışır. Sorununuz Plus!'tan ilgisiz bir sorun olsa gerek. Daha çok ayrıntı verirseniz yardım etmemiz kolaylaşır. Mesela "mesajlara webden giriyorum" ile ne kastediyorsunuz? Daha önce nereden giriyordunuz? "Mesaj"dan kastınız nedir, e-posta mesajı mı, anlık mesaj mı?
facia_55 - avatarı
facia_55
Ziyaretçi
8 Şubat 2009       Mesaj #106
facia_55 - avatarı
Ziyaretçi
yhaaa ben 8.5 e plus uyumlu dieh yüklüyorum yükleniyo ama yüklendiği görünmüyo arayüzler fln indiremiyorum delircem yardım edin lütfenn

lütfen yardımcı olunn messenger 8.5 e msn 8.5 uyunlı plus yüklüyorum ama görünmüyor yüklendiği hiç yüklenmemiş gibi görünüyorrr lütfen yardım ediiin
Son düzenleyen ahmetgns; 8 Şubat 2009 13:19 Sebep: Gönderilerin aynı kişiden kısa bir zaman içinde peşpeşe gönderilmesi.
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
8 Şubat 2009       Mesaj #107
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
facia_55 adlı kullanıcıdan alıntı

yhaaa ben 8.5 e plus uyumlu dieh yüklüyorum yükleniyo ama yüklendiği görünmüyo arayüzler fln indiremiyorum delircem yardım edin lütfenn

lütfen yardımcı olunn messenger 8.5 e msn 8.5 uyunlı plus yüklüyorum ama görünmüyor yüklendiği hiç yüklenmemiş gibi görünüyorrr lütfen yardım ediiin

Sorunuza kesin bir cevap veremeyeceğim. Ancak Plus!'ın Messenger'la bütünleşmemesinin sebeplerinden bazıları uyumsuz donanım sürücüleri veya uyumsuz Messenger eklentileridir diye biliyorum. Sizin bilgisayarınızdaki programlar böyle bir sorun oluşturuyor olabilir. Ayrıca Plus!'ın Messenger'la bütünleşmesi için Messenger'ın yüklendiği klasörde msimg32.dll adlı "Loader of Messenger Plus!" açıklamalı bir dosya bulunmalıdır. Bu dosya yoksa Plus! Messenger'la bütünleşmez. Plus!'ın kurulumunu tamamladıktan sonra Messenger yükleme klasöründe bu dosyanın olup olmadığına bakın önce.
facia_55 - avatarı
facia_55
Ziyaretçi
9 Şubat 2009       Mesaj #108
facia_55 - avatarı
Ziyaretçi
tamam yinedeh teşekkürLer ben bu olayı anlamadım en iyisi boşvermek şimdi plus yüklendi aslında ama uyumsuz diyor yeni güncelleşmeleri indirin diyor sonrada bulunamadı diyor ben bişiy anlamadım
rihanna_94 - avatarı
rihanna_94
Ziyaretçi
10 Şubat 2009       Mesaj #109
rihanna_94 - avatarı
Ziyaretçi
yha ufff.yalvarıyorum yardım edin msn plusu yükleyince msn açılmıyor ama kaldırınca açılıyor...hata raporu gönder ve göndrme var.msn 8.5 kullanıyorum...ve plusun her sürümünü denedim 4.70 4.80 ikiside olmuyor aynı hata geliyor...antivirüs programım McAfee belki güvenlik nedeninden dolayı yüklenmiyordur.ama programı(Mcafee) nasıl kapatacağım???
usagi - avatarı
usagi
Ziyaretçi
21 Şubat 2009       Mesaj #110
usagi - avatarı
Ziyaretçi
benim messengerım son sürüm, biraz öncede messenger plusun son sürümünü indirdim. hiç sorun çıkmadan indi fakat msnyi açınca plus menüsünü göremiyorum. sanki hiç indirmemişim gibi. menü yok. ama programlarda plus var msnde gözükmüyo ne yapabilirim* lütfen yardımcı olun...