Arama

Messenger Plus! ve Windows Live Messenger uyumsuzluğu - Sayfa 12

Güncelleme: 12 Temmuz 2011 Gösterim: 75.013 Cevap: 179
hami52 - avatarı
hami52
Ziyaretçi
24 Şubat 2009       Mesaj #111
hami52 - avatarı
Ziyaretçi
Benimde şöyle bir sorunum var msnden mesala okulda bazı kişileri siliyorum eve geliyorum evde açtığımda karşıma çıkıyorlar yada kafede.Evdede sildiğimde tekrar msnyi açtığımda yine aynı karşıma geliyor bu msn sürümümü uyumsuzluk nedir nasıl kurtulcam yardımcı olursanız çok sevinirim..
Sponsorlu Bağlantılar
ahmetseydi - avatarı
ahmetseydi
VIP Je Taime
24 Şubat 2009       Mesaj #112
ahmetseydi - avatarı
VIP Je Taime
Alıntı
usagi adlı kullanıcıdan alıntı

benim messengerım son sürüm, biraz öncede messenger plusun son sürümünü indirdim. hiç sorun çıkmadan indi fakat msnyi açınca plus menüsünü göremiyorum. sanki hiç indirmemişim gibi. menü yok. ama programlarda plus var msnde gözükmüyo ne yapabilirim* lütfen yardımcı olun...

plus
Sponsorlu Bağlantılar

ѕнσω мυѕт gσ ση ツ
facia_55 - avatarı
facia_55
Ziyaretçi
26 Şubat 2009       Mesaj #113
facia_55 - avatarı
Ziyaretçi
Rica etsem bana msn 9.0 'ın sorunsuz bi linkini yazabilir misiniz?
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
26 Şubat 2009       Mesaj #114
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
facia_55 adlı kullanıcıdan alıntı

Rica etsem bana msn 9.0 'ın sorunsuz bi linkini yazabilir misiniz?

Windows Live
facia_55 - avatarı
facia_55
Ziyaretçi
26 Şubat 2009       Mesaj #115
facia_55 - avatarı
Ziyaretçi
yhaaa arkadaşLar sonunda 9.0 ı yükLedim ama messengerdeki kişiLerim azaLmışMsn Confused neden acaba Lütfen yardımcı oLun
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
26 Şubat 2009       Mesaj #116
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

yhaaa arkadaşLar sonunda 9.0 ı yükLedim ama messengerdeki kişiLerim azaLmışMsn Confused neden acaba Lütfen yardımcı oLun

https://www.msxlabs.org/forum/msn-teknik-destek-bilgiler/220565-wlm-2009-kisi-listenizdeki-kisiler-eksik.html
facia_55 - avatarı
facia_55
Ziyaretçi
26 Şubat 2009       Mesaj #117
facia_55 - avatarı
Ziyaretçi
tamam teşekkürLer bişiy daha isteyeceğim messenger 9.0 iLe uyumLu pLus yükLüyorum ama simgesi fln hiç çıkmıyo yükLenmemiş gibi acaba yanLış mı yükLüyorum bana link'ni veya başka bi çözüm yoLu yazar mısınız...TeşekkürLer....
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
26 Şubat 2009       Mesaj #118
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

tamam teşekkürLer bişiy daha isteyeceğim messenger 9.0 iLe uyumLu pLus yükLüyorum ama simgesi fln hiç çıkmıyo yükLenmemiş gibi acaba yanLış mı yükLüyorum bana link'ni veya başka bi çözüm yoLu yazar mısınız...TeşekkürLer....

tam uyumlu sürüm:
Messenger Plus! Live 4.80.356
facia_55 - avatarı
facia_55
Ziyaretçi
26 Şubat 2009       Mesaj #119
facia_55 - avatarı
Ziyaretçi
ben sizin söylediğinizi yükledim ama hala aynı simgesi fLn görünmüyor aynı hiç yüklememiş gibiMsn Confused zaten kendi yükLedikLerimde oydu sizin verdiğinizdiiiMsn Sad
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
26 Şubat 2009       Mesaj #120
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

ben sizin söylediğinizi yükledim ama hala aynı simgesi fLn görünmüyor aynı hiç yüklememiş gibiMsn Confused zaten kendi yükLedikLerimde oydu sizin verdiğinizdiiiMsn Sad

wlm 14.0.8064.206 ile plus 4.80.356 sürümleri yüklendi ise uyumsuzluk kesinlikle oluşamaz.eğer ki siz A-Patch eski versiyonunu yüklediyseniz o simge çıkmaz ...