Alıntı
matraxgk adlı kullanıcıdan alıntı arkadaşlar bende söyle bir sorun var bugün msn actım yeni veriyonu yüklememiistedi bende hyır diyince giremedim suan msn 8,5 kullanıyorum forumda önerilen windows 200 yapın dedi sorun cözüldü ama bu seferde msn plus calışmadı forumda herkesin dediği seyleri yaptım ama hala msn ile plusun uyumsuzlugun nedeni nedir bulamadımmsn sürümüm 8,5,1302,1018 ayrıca msn kaldırdım tekrar yükledim plus kaldırdım tekrar yükledim ama hala aynı sorunla karşılaşıyorm msn plus yok napmam gerek
Messenger XP altındaki bir uyumluluk kipinde çalışıyorsa Messenger Plus! Messenger ile bütünleşmez. 8.5 sürümünü Messenger Plus! Live ile kullanmaya devam etmek için başka yöntemleri deneyin. Mesela Messenger'ın EXE dosyasının sürüm numarasını en son Messenger sürümü numarasıyla değiştirmek ya da halihazırda böyle değiştirilmiş dosyaları bulmak. Bizim forumda var.
Alıntı
ysn89 adlı kullanıcıdan alıntı meraba bende sürüm 8.1(derleme 14.0.80890726) kullanıyorum plus sorunum var kurduğum pluslardan hiçbiri kurulum bittikten sonra messengarda belirmedi yardımcı olursanız sevinirim
Sürüm 8.1 olup Derleme 14.0.8089.0726 olamaz. Muhtemelen sürüm numarası değiştirilmiş bir dosya kullanıyorsunuz ancak yine de Messenger'ın msnmsgr.exe dosyasını Windows XP altında bir kipte çalıştırıyorsunuz. Yukarıda matraxgk'ye verdiğim cevabı okuyun.