Arama

Messenger Plus! ve Windows Live Messenger uyumsuzluğu - Sayfa 15

Güncelleme: 12 Temmuz 2011 Gösterim: 75.013 Cevap: 179
CrasHofCinneT - avatarı
CrasHofCinneT
VIP Pragmatist Çılgın Zat...
4 Kasım 2009       Mesaj #141
CrasHofCinneT - avatarı
VIP Pragmatist Çılgın Zat...
Discoveryi kaldırıp, donanım sürücülerinin windows 7 64bit'e uyumlu olanları kurup çalıştırmayı deneyiniz. Programlar 64bite uyumlu olmayabilir.
Sponsorlu Bağlantılar
Ölmediğine sevindim, hala acı çekebiliyorsun...
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
4 Kasım 2009       Mesaj #142
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
Amras_Elanesse adlı kullanıcıdan alıntı

Ben şimdi dediğiniz gibi uyumluluk modunu kapatıp msn plus 4.83 sürümünü yükledim.
Messengere plus sorunsuz yüklendi şimdi o konuyu hallettik çok sağolun.
Sponsorlu Bağlantılar
Fakat gene aynı uyarıyı alıyorum.

Daha yeni bir sürüm var devam edebilmeniz için yeni sürümü yüklemeniz gerekmektedir.
Dediğim gibi ben yeni sürümü kullanmak istemiyorum.
Eski sürümde kalıp msn plus'ı kullanmanın bir yolu yokmu?

8.1'in msnmsgr.exe dosyasının oturum açılması için düzenlenmiş halini bulabilirsiniz, sanırım bizim forumda vardı. O zaman hem Messenger hem de Plus! çalışır.

Alıntı
EfSaNe_BaRo adlı kullanıcıdan alıntı

...ve pLus özelliklerinden voice clips/sesli ileti yollayamıyorum

Bu Messenger Plus!'ın değil Messenger'ın kendisinin bir özelliğidir. Dolayısıyla Plus! ile ilgili bir durumun olmadığı sonucunu çıkartabiliriz.
EfSaNe_BaRo - avatarı
EfSaNe_BaRo
Ziyaretçi
4 Kasım 2009       Mesaj #143
EfSaNe_BaRo - avatarı
Ziyaretçi
Konu ile ilgili şunu söylemek istiyorum bugün sistemde ki bütün WLM yazılımlarını kaldırdım Messenger+Plus+Discovery ve ondan sonra Windows Live Messenger 14.0.8064.206 kurdum donanım sürücülerim zaten 64 bit uyumludur Tv kartı sürücüsü dışında, 14.0.8064.206 üzerine pLus 4.83 yani son sürümü A-Patch ve Discovery 2.1 kurdum şuan Voice Clips özelliğini kullanabiliyorum yani sesli ileti gidiyor karşı tarafa ve oturum açarken henüz hata mesajı almadım sorun yok şuan.. yani bu durumda şu sonuç mu çıkıyor 300KB haLinde indirdiğimiz wlsetup-custom ile otomatik kurduğumuz 14.0.8089.726 sürümü ve üstüne yüklediğimiz en son sürüm plus/discovery windows 7 64 bit ile uyumsuzmu? iLginç bir durum olduğu için burada paylaşmak istedim yeni sürüm güncellemelerini bu doğrultuda yapabilirsiniz.. ayrıca cevaplarınız için Tşk ederim.....
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Kasım 2009       Mesaj #144
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben msn'in ve plus'un son sürümünü kullanmaya başladım ancak kişileri yazdıgı renkli yazılar ve msn plus'ın simgesi yok yardımcı olun lütfen!
Amras_Elanesse - avatarı
Amras_Elanesse
Ziyaretçi
6 Kasım 2009       Mesaj #145
Amras_Elanesse - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı

8.1'in msnmsgr.exe dosyasının oturum açılması için düzenlenmiş halini bulabilirsiniz, sanırım bizim forumda vardı. O zaman hem Messenger hem de Plus! çalışır.

Araştırdım fakat forumda dediğiniz halini bulamadım.Url ile yardımcı olabilirmisiniz?
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
6 Kasım 2009       Mesaj #146
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
Amras_Elanesse adlı kullanıcıdan alıntı

Araştırdım fakat forumda dediğiniz halini bulamadım.Url ile yardımcı olabilirmisiniz?

Zorunlu Messenger Güncellemeleriyle İlgili
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
matraxgk - avatarı
matraxgk
Ziyaretçi
7 Kasım 2009       Mesaj #147
matraxgk - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar bende söyle bir sorun var bugün msn actım yeni veriyonu yüklememiistedi bende hyır diyince giremedim suan msn 8,5 kullanıyorum forumda önerilen windows 200 yapın dedi sorun cözüldü ama bu seferde msn plus calışmadı forumda herkesin dediği seyleri yaptım ama hala msn ile plusun uyumsuzlugun nedeni nedir bulamadımmsn sürümüm 8,5,1302,1018 ayrıca msn kaldırdım tekrar yükledim plus kaldırdım tekrar yükledim ama hala aynı sorunla karşılaşıyorm msn plus yok napmam gerek
ysn89 - avatarı
ysn89
Ziyaretçi
7 Kasım 2009       Mesaj #148
ysn89 - avatarı
Ziyaretçi
meraba bende sürüm 8.1(derleme 14.0.80890726) kullanıyorum plus sorunum var kurduğum pluslardan hiçbiri kurulum bittikten sonra messengarda belirmedi yardımcı olursanız sevinirim
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
7 Kasım 2009       Mesaj #149
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
matraxgk adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar bende söyle bir sorun var bugün msn actım yeni veriyonu yüklememiistedi bende hyır diyince giremedim suan msn 8,5 kullanıyorum forumda önerilen windows 200 yapın dedi sorun cözüldü ama bu seferde msn plus calışmadı forumda herkesin dediği seyleri yaptım ama hala msn ile plusun uyumsuzlugun nedeni nedir bulamadımmsn sürümüm 8,5,1302,1018 ayrıca msn kaldırdım tekrar yükledim plus kaldırdım tekrar yükledim ama hala aynı sorunla karşılaşıyorm msn plus yok napmam gerek

Messenger XP altındaki bir uyumluluk kipinde çalışıyorsa Messenger Plus! Messenger ile bütünleşmez. 8.5 sürümünü Messenger Plus! Live ile kullanmaya devam etmek için başka yöntemleri deneyin. Mesela Messenger'ın EXE dosyasının sürüm numarasını en son Messenger sürümü numarasıyla değiştirmek ya da halihazırda böyle değiştirilmiş dosyaları bulmak. Bizim forumda var.

Alıntı
ysn89 adlı kullanıcıdan alıntı

meraba bende sürüm 8.1(derleme 14.0.80890726) kullanıyorum plus sorunum var kurduğum pluslardan hiçbiri kurulum bittikten sonra messengarda belirmedi yardımcı olursanız sevinirim

Sürüm 8.1 olup Derleme 14.0.8089.0726 olamaz. Muhtemelen sürüm numarası değiştirilmiş bir dosya kullanıyorsunuz ancak yine de Messenger'ın msnmsgr.exe dosyasını Windows XP altında bir kipte çalıştırıyorsunuz. Yukarıda matraxgk'ye verdiğim cevabı okuyun.
Amras_Elanesse - avatarı
Amras_Elanesse
Ziyaretçi
7 Kasım 2009       Mesaj #150
Amras_Elanesse - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı
Burda yazanları uyguladım fakat oturum açmak istedigimde tekrar aynı son sürüme yükselt uyarısını alıyorum.Ne yapmam lazım?