ya bnde plusı indiriyorum ama livemessenger üzerinde ilk kurulduğu zmn ingilizce açıyor türkçe olanı açıncada msn plus bulunmuyor yardım edin nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ya bnde plusı indiriyorum ama livemessenger üzerinde ilk kurulduğu zmn ingilizce açıyor türkçe olanı açıncada msn plus bulunmuyor yardım edin nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
s.a arkadaşlar benimde bu konuda bir sorum olacak benim bilgisayarda
MsgPlusLive-401
MDL_1.1.0152
msn 8.1 kullanıyorum ama bir sorunla karşılaştım her msnde oturum açtığımda sadece benim adresimde oluyordu bu sorun açıyordum msnimi ve hata raporu veriyordu gönder gönderme seçeneği çıkıyordu bu rahatsızlıktan dolaözür dileriz yazıyordu ama msnde yinede konuşuyordum kişi listemdekilerle ben msni onardım olmadı sonra gittim msnle ilgili herşeyi kaldırdım plus ve discovery yi sorun düzeldi ama tekrar aynı sürümlerini yükleyemedim yüklediğimde üstte yüklendi olarak görünmüyordu ben daha öncedende böyşe bir sorunla karşılaşıyordum format atmıştım yinede düzelmemişti yüklüyordum msn plus ve discoovery yi üstte görünmüyordu ve çalışmıyordu sonra baktım yeni versiyonları çıkmış onları yükledim olama yarınbirgün yine kaldırdığımda yeniden yüklediğimde sorun olacağını sanıyorum bunun kayıt defteri ile ilgili bir sorun olduğunus anıyorum orada eski dosyalar olduğu için üstüne yükleyemiyor olabilir beni bu konuda aydınlatırmısınız aynı sorun arkadaşlarımda da var
bende sitede bulunan messenger plus'ın final versiyonu yani 4.50 sürümü var WLM8.5 Tr kullanıyorum fakat plusu yükleyemiyorum çünkü bana şu uyarıyı veriyor;
messenger plusun bu sürümü msn messeger 8.0 yada daha üstünü gerektirir diyor benim şuan ne yapmam gerek yardımlarınızı bekliyorum..
bende sitede bulunan messenger plus'ın final versiyonu yani 4.50 sürümü var WLM8.5 Tr kullanıyorum fakat plusu yükleyemiyorum çünkü bana şu uyarıyı veriyor;
messenger plusun bu sürümü msn messeger 8.0 yada daha üstünü gerektirir diyor benim şuan ne yapmam gerek yardımlarınızı bekliyorum..