Arama

Messenger Plus! ve Windows Live Messenger uyumsuzluğu - Sayfa 6

Güncelleme: 12 Temmuz 2011 Gösterim: 75.099 Cevap: 179
gs_bilge - avatarı
gs_bilge
Ziyaretçi
25 Temmuz 2008       Mesaj #51
gs_bilge - avatarı
Ziyaretçi
ben de SuqLaT_26 ile aynı sorunu yaşıyorum ama bende 8.5 yüklü zaten msn plus yükleyince aynı hatayı verio neden acaba???

Sponsorlu Bağlantılar
cambaz - avatarı
cambaz
Ziyaretçi
27 Temmuz 2008       Mesaj #52
cambaz - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
gs_bilge adlı kullanıcıdan alıntı

ben de SuqLaT_26 ile aynı sorunu yaşıyorum ama bende 8.5 yüklü zaten msn plus yükleyince aynı hatayı verio neden acaba???

Aynı sorun bende de var.Var mıdır bir çözümü?
Sponsorlu Bağlantılar
cambaz - avatarı
cambaz
Ziyaretçi
30 Temmuz 2008       Mesaj #53
cambaz - avatarı
Ziyaretçi
Çözümü yok mudur?formatın sorunu çözeceğini bilsem atacağım ama..
BuRaK74 - avatarı
BuRaK74
Ziyaretçi
30 Temmuz 2008       Mesaj #54
BuRaK74 - avatarı
Ziyaretçi
orjinal msn yüklü bende ondanda olabilirmi bilmiyorm bi deneyin arkadaslar..
xxvagusxx - avatarı
xxvagusxx
Ziyaretçi
30 Temmuz 2008       Mesaj #55
xxvagusxx - avatarı
Ziyaretçi
bendede live messenger ve live plus ın son sürümleri var ve kapat hatası alıyorum.daha önceden almıyordum fakat format attıktan sonra boyle bır sorunla karsılastım.daha sonra 3 kez format atmama ragmen hep aynı sorunla karsılastım.bozulmadan oncekı tek fark onlıne bı oyun yukledım onunla bı ılgısı olabılırmı acaba??? yardım edermısınız?
gs_bilge - avatarı
gs_bilge
Ziyaretçi
1 Ağustos 2008       Mesaj #56
gs_bilge - avatarı
Ziyaretçi
ben 9.0 sürümünü de yükledim aynı şekilde hata vermeye devam ediyo napmamız lazım kimse bilmio mu?
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
1 Ağustos 2008       Mesaj #57
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Messenger Plus! Live'ı yüklemekte ya da yükledikten sonra Messenger'da oturum açmakta sorun yaşayan arkadaşlar, bir hafta kadar sonra MsgPlus!'ın yeni bir sürümü yayımlanacak. O yayımlanana kadar biraz Plus!'sız idare edivermenizi, o sürümde de sorun devam ederse tekrar buraya Messenger sürümleriniz, kullandığınız diğer eklentiler ve işletim sisteminizi yazmanızı rica ediyorum.
pr3ns3s_53 - avatarı
pr3ns3s_53
Ziyaretçi
3 Ağustos 2008       Mesaj #58
pr3ns3s_53 - avatarı
Ziyaretçi
ay cıldırıcam ... anijand?? nedr bu sorunn cozumu ?? bı haftadr kaldırıp yulkemedıım program kalmadıMsn SadMsn Sad snırlerım gerıldı yhaMsn Sad arkadaslar napıcam beenMsn SadMsn Sad

arkadaslar bu sweetIM nedr ya?
Son düzenleyen pr3ns3s_53; 3 Ağustos 2008 12:29 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
torchbearer - avatarı
torchbearer
Ziyaretçi
3 Ağustos 2008       Mesaj #59
torchbearer - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
pr3ns3s_53 adlı kullanıcıdan alıntı

ay cıldırıcam ... anijand?? nedr bu sorunn cozumu ?? bı haftadr kaldırıp yulkemedıım program kalmadıMsn SadMsn Sad snırlerım gerıldı yhaMsn Sad arkadaslar napıcam beenMsn SadMsn Sad

arkadaslar bu sweetIM nedr ya?

SweetIM, karşıdaki kişide de bu programın olmasıyla Windows Live Messenger'ın size sunmuş olduğu göz kırpmaları, ifadeler, uyarılar ve görüntü resimlerini bu program daha geniş bir şekilde sağlar. Bu program kurulu olduğunda diğer eklentilerle çakışma durumu olduğundan bazı sorunlar baş gösterebilir. Plus! ın kurulmaması veya kurulsa da olağan çalışmama durumu gibi.

Alıntı
ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı

Sorun devam ederse tekrar buraya Messenger sürümleriniz, kullandığınız diğer eklentiler ve işletim sisteminizi yazmanızı rica ediyorum.

ahmetgns'nin dediği gibi Messenger Plus! Live kurduktan sonra Windows Live Messenger'ı açamayanlar Messenger Plus! Live'ı tamamen kaldırın ve sonra yeniden kurun, sorun düzelmez ise; bir hafta içinde çıkacak yeni sürümü beklemelisiniz.
pr3ns3s_53 - avatarı
pr3ns3s_53
Ziyaretçi
10 Ağustos 2008       Mesaj #60
pr3ns3s_53 - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
SuqLaT_26 adlı kullanıcıdan alıntı

Windows Live Messenger 8.1 kullanıyorum MsgPlusLive yülüorum böle bi hata ile karşılaşıyorum yardım edebilirmisiniz..Msn Sad

adszsd7

ya arkadaslar benım surum 8.5.1302.1018.. bana da aynı hata raporunu werıo... nedr bu yhaMsn Sad wallahı kafayı yedım bı aydrMsn HappyMsn Happy gectm artık plusdan .. da neden ama nedeeeeeeeeeennnMsn SadMsn Sad çldırıcam Msn HappyMsn HappyMsn Happy