Arama

Messenger Plus! ve Windows Live Messenger uyumsuzluğu - Sayfa 9

Güncelleme: 12 Temmuz 2011 Gösterim: 75.013 Cevap: 179
fatih9341 - avatarı
fatih9341
Ziyaretçi
18 Kasım 2008       Mesaj #81
fatih9341 - avatarı
Ziyaretçi
benım sorunum su windows lıve messeger yukeldım+ messenger plus ı daha sonra msn yı actıgımda 2 dk ıcınde msn den atıyo hata verıyo ve hata roparunu gonder,gonderme cıkıyo hata raporu su bılgıyı ıcerıyomus
AppName: msnmsgr.exe AppVer: 8.1.178.0 AppStamp:45b12d6a
Sponsorlu Bağlantılar
ModName: ws2_32.dll ModVer: 5.1.2600.5512 ModStamp:48037fc1
fDebug: 0 Offset: 00004c2d

virüs programı olarak NOD32 KULLANIYORUM orjınal wındown xp home edıtıon yuklu + messenger plus ı sılınce sorun cozuluyo ama tekerar yukleyınce gene aynı sorun LUTFEN ACLI YARDIM EDIN Msn Confused
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
18 Kasım 2008       Mesaj #82
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
fatih9341 adlı kullanıcıdan alıntı

benım sorunum su windows lıve messeger yukeldım+ messenger plus ı daha sonra msn yı actıgımda 2 dk ıcınde msn den atıyo hata verıyo ve hata roparunu gonder,gonderme cıkıyo hata raporu su bılgıyı ıcerıyomus
AppName: msnmsgr.exe AppVer: 8.1.178.0 AppStamp:45b12d6a

Sponsorlu Bağlantılar
ModName: ws2_32.dll ModVer: 5.1.2600.5512 ModStamp:48037fc1
fDebug: 0 Offset: 00004c2d

virüs programı olarak NOD32 KULLANIYORUM orjınal wındown xp home edıtıon yuklu + messenger plus ı sılınce sorun cozuluyo ama tekerar yukleyınce gene aynı sorun LUTFEN ACLI YARDIM EDIN Msn Confused

Messenger live plus keeps crashing

Messenger Plus! forumunda aynı şeyden muzdarip iki kişi vardı ve sorunlarını çözebilmişler. Yukarıdan okuyabilirsiniz. Bilgisayarınızda muhtemelen Messenger'la ilgili bir virüs var ve o, Plus!'ın çalışmasını engelliyor. Tam bir sistem taraması yapmalısınız sanırım.
fatih9341 - avatarı
fatih9341
Ziyaretçi
20 Kasım 2008       Mesaj #83
fatih9341 - avatarı
Ziyaretçi
sorunum hala cozulmus degıl format attım gene aynı vırus tarrattım bısey bulamadı daha sonra sıldım tekrar yukledım oldu ama yarın gene aynı.Sadece 1 gun duzelıyo yarın gene aynı hata Msn Confused LUTFEN yardım edın Msn Cry
ReckoninG - avatarı
ReckoninG
Ziyaretçi
20 Kasım 2008       Mesaj #84
ReckoninG - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba hocam bende windows vista msn 8.5 ve msn plus 4.70 vardı yanlış hgatırlamıyorsam.Geçenlerde msn plusı açtığımda tamam iptal uygula yazılarının olmadığını fark ettim.Ve ikonlar pencereler büyümüştü.Sonra plusı kaldırıp yeniden kurdum bu seferde yükleme .exe sinde tamam iptal geri yoktu.Ama önceki yüklememde vardı.Kaldırdığım zamanda msnde konuştuğum kişinin yazdığı yazılar 4-5 punto olarak geliyordu.Sonra msn 8.5 sildim onun yerine 9.0 beta yı yükledim ve aynı font sorunu.Sonra msn plusı yükleyeyim bari dedim bir baktım ki msn plusın 4.79 versiyonundada tamam iptal uygula geri vs. yok.Kafayı yicemMsn Mad lütfen yardım edinMsn Cry
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
21 Kasım 2008       Mesaj #85
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
fatih9341 adlı kullanıcıdan alıntı

sorunum hala cozulmus degıl format attım gene aynı vırus tarrattım bısey bulamadı daha sonra sıldım tekrar yukledım oldu ama yarın gene aynı.Sadece 1 gun duzelıyo yarın gene aynı hata Msn Confused LUTFEN yardım edın Msn Cry

Formattan sonra yüklediğiniz programlardan biri ya da birkaçı da bu soruna sebep oluyor olabilir. Belki de ws2_32.dll dosyası bir Windows dosyasıdır ve sizin Windows yüklemenizde bu dosya sorunlu olarak yükleniyordur. Sanırım bilgisayarınızda hiçbir zaman Plus!'ı 1 günden fazla kullandığınız olmadı ve hatta ilk defa geçenlerde yükleyip kullandığınız için bu hatayı yeni görür oldunuz. Messenger sürümünüz 8.1 gibi görünüyor, son sürüme 8.5'e yükseltmek bir çare olabilir mi acaba?

Alıntı
ReckoninG adlı kullanıcıdan alıntı

Merhaba hocam bende windows vista msn 8.5 ve msn plus 4.70 vardı yanlış hgatırlamıyorsam.Geçenlerde msn plusı açtığımda tamam iptal uygula yazılarının olmadığını fark ettim.Ve ikonlar pencereler büyümüştü.Sonra plusı kaldırıp yeniden kurdum bu seferde yükleme .exe sinde tamam iptal geri yoktu.Ama önceki yüklememde vardı.Kaldırdığım zamanda msnde konuştuğum kişinin yazdığı yazılar 4-5 punto olarak geliyordu.Sonra msn 8.5 sildim onun yerine 9.0 beta yı yükledim ve aynı font sorunu.Sonra msn plusı yükleyeyim bari dedim bir baktım ki msn plusın 4.79 versiyonundada tamam iptal uygula geri vs. yok.Kafayı yicemMsn Mad lütfen yardım edinMsn Cry

Sorununuzu yanlış konuda sormuşsunuz ama buradan cevaplayalım. Messenger Plus!'ın pencerelerinde kullandığı yazı tipi Windows'ta öntanımlı yazı tiplerinden Tahoma'dır. Bu yazı tipi sizin bilgisayarınızdan silinmiş, bozulmuş ya da başka bir sıkıntı oluşmuştur. Internetten bu yazı tipini bulup Denetim Masası > Yazı Tipleri'ne kaydederseniz sorunu muhtemelen aşmış olursunuz. (Yeni Tahoma yazı tipi dosyasını öncekiyle başarılı bir şekilde yer değiştirebilmek için sisteminizi Güvenli Kip'te başlatmanız gerekebilir.)
ottomann - avatarı
ottomann
Ziyaretçi
17 Aralık 2008       Mesaj #86
ottomann - avatarı
Ziyaretçi
W. live messenger 14.0.850 yükledim. bununla uyumlu msgplus 4.89 yükledim. ancak şöyle bir sorunla karşılaşıyorum.

konuşma pencerelerini görev çubuğunu (ekran altına) indirmişken, başka bir pencereyi aşağı indirdiğimde, konuşma penceleri kendiliğinden ekrana geliyor?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
luley - avatarı
luley
Ziyaretçi
17 Aralık 2008       Mesaj #87
luley - avatarı
Ziyaretçi
WLM 2009 14.0.8050.1202 sürümünü indirdim, ve önceki WLM 8.5 ve onla uyumlu msgplusu silmeden direk kurdumm WLM 14.0.8050.1202 sürümünü.
msni actigimda plusun WLM2009 da olmadigini farkettim netten arastirdim ve msgplusLive!4.79.0.342 versionunu indirip kurdum. yüklenmis görünüyo fakat plus live in bi cok özelligi calismiyo Msn Sad, suan calisan özellikleri msn kilidi birde sohbet sekmelerini bi pencerede topluyo ama onda da cok uyumsuz bi sekilde, benim sizden sorum ricam bu WLM 2009 14.0.8050.1202 sürümüne uyumlu MsgplusLive sitenizde bulabilirmiyim acaba yeni üye oldum acaip karisik geliyo site bana biraz ürkmüs durumdayim Msn Confused
msnimi eskisi gibi aliskin oldugum bütün artilariyla kullanmak istiyorum ne renkli nickleri görebiliyorum nede ses kütüphanesini kullanabiliyorum,nolur bana yardimci olunMsn Sad
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
17 Aralık 2008       Mesaj #88
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
luley adlı kullanıcıdan alıntı

WLM 2009 14.0.8050.1202 sürümünü indirdim, ve önceki WLM 8.5 ve onla uyumlu msgplusu silmeden direk kurdumm WLM 14.0.8050.1202 sürümünü.
msni actigimda plusun WLM2009 da olmadigini farkettim netten arastirdim ve msgplusLive!4.79.0.342 versionunu indirip kurdum. yüklenmis görünüyo fakat plus live in bi cok özelligi calismiyo Msn Sad, suan calisan özellikleri msn kilidi birde sohbet sekmelerini bi pencerede topluyo ama onda da cok uyumsuz bi sekilde, benim sizden sorum ricam bu WLM 2009 14.0.8050.1202 sürümüne uyumlu MsgplusLive sitenizde bulabilirmiyim acaba yeni üye oldum acaip karisik geliyo site bana biraz ürkmüs durumdayim Msn Confused
msnimi eskisi gibi aliskin oldugum bütün artilariyla kullanmak istiyorum ne renkli nickleri görebiliyorum nede ses kütüphanesini kullanabiliyorum,nolur bana yardimci olunMsn Sad

Maalesef henüz tam uyumlu Messenger Plus! sürümü çıkmamıştır. Kullanıma hazır olduğunda duyuracağız.
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
18 Aralık 2008       Mesaj #89
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
ottomann adlı kullanıcıdan alıntı

W. live messenger 14.0.850 yükledim. bununla uyumlu msgplus 4.89 yükledim. ancak şöyle bir sorunla karşılaşıyorum.

konuşma pencerelerini görev çubuğunu (ekran altına) indirmişken, başka bir pencereyi aşağı indirdiğimde, konuşma penceleri kendiliğinden ekrana geliyor?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Messenger Plus!'ın 4.89 numaralı bir sürümü henüz yok. Messenger'ın son BETA sürümüyle uyumlu BETA sürümünün numarası 4.79. Messenger Plus!'ın, kullandığınız Messenger sürümüyle çalışması beklenen bir sürümü henüz yok. Kısa ya da uzun bir süre sonra çıkartılacağını tahmin ediyoruz. Kullandığınız Plus! sürümü kullandığınız Messenger sürümüyle kısmen uyumlu. Mesela sekmeli sohbetler özelliği çalışıyor ancak bahsettiğiniz hata da bu özellikten kaynaklanıyor. Messenger Plus!'ın sanırım 4.50 sürümlerinden yukarı her sürümde olan ve programcı tarafından da bilinen bir hata bu. Ancak bunu düzeltmek için daha kötü hatalar oluşacağından bu hatanın düzeltilmesi şu anda askıda bekliyor. Bu sorundan kurtulmak için Messenger Plus!'ın sekmeli sohbetler özelliğini kapatabilir ya da simge durumuna küçülteceğiniz en son pencereyi küçültmek yerine "Masaüstünü Göster" kısayolu düğmesine ya da Ctrl+D kısayol tuş birleşimine basabilirsiniz.
hizlibaslatdotcom - avatarı
hizlibaslatdotcom
Ziyaretçi
19 Aralık 2008       Mesaj #90
hizlibaslatdotcom - avatarı
Ziyaretçi
msn 2009 u yukledim geçen sonra msn plus'ıda yukledim 2009'a uygun olarak tabi ama sorunlar oluştu Bunlar ;
1-renk kodları felan sadece kodlar gozukuyor renk'ler değil örn
Kod:
[c=2]x[c]
2- biri ileti gonderdiğinde aşağıda yanıp sonuyodu artık o da olmuyo ses de gelmiyo ? yanıp sonmuyoda
3-mesela ben 2 kere ust uste yazınca hep aynı yere yazıyo yeni bi şey açmıyo Msn Confused

nası duzeltebilirim.

msn plus yuklu tercihler seçenekler'e bakıyom oyle bişi goremedim Msn Confused Msn CryMsn Cry