Benimde şöyle bir sorunum var msnden mesala okulda bazı kişileri siliyorum eve geliyorum evde açtığımda karşıma çıkıyorlar yada kafede.Evdede sildiğimde tekrar msnyi açtığımda yine aynı karşıma geliyor bu msn sürümümü uyumsuzluk nedir nasıl kurtulcam yardımcı olursanız çok sevinirim..
benim messengerım son sürüm, biraz öncede messenger plusun son sürümünü indirdim. hiç sorun çıkmadan indi fakat msnyi açınca plus menüsünü göremiyorum. sanki hiç indirmemişim gibi. menü yok. ama programlarda plus var msnde gözükmüyo ne yapabilirim* lütfen yardımcı olun...
tamam teşekkürLer bişiy daha isteyeceğim messenger 9.0 iLe uyumLu pLus yükLüyorum ama simgesi fln hiç çıkmıyo yükLenmemiş gibi acaba yanLış mı yükLüyorum bana link'ni veya başka bi çözüm yoLu yazar mısınız...TeşekkürLer....
tamam teşekkürLer bişiy daha isteyeceğim messenger 9.0 iLe uyumLu pLus yükLüyorum ama simgesi fln hiç çıkmıyo yükLenmemiş gibi acaba yanLış mı yükLüyorum bana link'ni veya başka bi çözüm yoLu yazar mısınız...TeşekkürLer....
ben sizin söylediğinizi yükledim ama hala aynı simgesi fLn görünmüyor aynı hiç yüklememiş gibi zaten kendi yükLedikLerimde oydu sizin verdiğinizdiii
wlm 14.0.8064.206 ile plus 4.80.356 sürümleri yüklendi ise uyumsuzluk kesinlikle oluşamaz.eğer ki siz A-Patch eski versiyonunu yüklediyseniz o simge çıkmaz ...