Arama

Messenger Plus! ve Windows Live Messenger uyumsuzluğu - Sayfa 14

Güncelleme: 12 Temmuz 2011 Gösterim: 75.062 Cevap: 179
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
15 Haziran 2009       Mesaj #131
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
Mevoshy adlı kullanıcıdan alıntı

Bende msn'in son sürümü var ona uygun olarak da Messenger Plus! Live yükledim ilk başlarda sorunsuz çalışıodu ama şimdi konuşma penceresinde kişilerin nickleri kodlarıyla görünüo gönderdikleri sesler vs. gelmio bi çok özelliği yandı diebilirim nası düzelticem aynen aşağıdaki gibi oluo?

Sponsorlu Bağlantılar
Ekran görüntüsü: http://img200.imageshack.us/img200/5323/adszflx.png

Messenger Plus! Live'ı kaldırıcısından onarmayı, olmazsa kaldırıp tekrar yüklemeyi dener misiniz? Görünüşe bakılırsa Plus! konuşma pencereleriyle bütünleşemiyor ve bu muhtemelen başka bir programın araya girmesinden kaynaklanıyordur.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Eylül 2009       Mesaj #132
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ya bendeki sorun benimki live messengerde ama plus yaptım plusı sevdım kullanıyordum 1 hafta sonra oturum ac diyince yeni sürüm geldi güvenlik sorunu felan yadı msne griremiyorum simdi plusı kaldırdıma ama yine kabul etmeyip msne girmiyor yardım edin lütfen
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Eylül 2009       Mesaj #133
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
merhaba benim sorunum yeni sürümü geldikten sonra msn im açılmamaya başladı yeni sürümü indiremedim eski sürümü bir şekilde açtım ancak webcam i kullanamıyorum yardımcı olursanız sewinirim
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Eylül 2009       Mesaj #134
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

windows live messenger kamera açılmıyor

yeni sürümü yükleyemiyorum eski sürümdede kamera açılmıyor
Amras_Elanesse - avatarı
Amras_Elanesse
Ziyaretçi
31 Ekim 2009       Mesaj #135
Amras_Elanesse - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar burdaki bütün yorumları okudum ama hala kafamda bir soru işareti var ve sorunu çözemedim.Eskiden plus sorunsuz çalışıyordu.fakat bir ara messengeri'in son sürümünü denemek istedim indirdim beğenmedim,tekrar 8.1 sürümünü indirdim ve kullanmaya devam ettim.Ama plusu yüklediğimde bu sefer msnde simgesi çıkmıyor.Seçeneklerde plus görünmüyor.Plusun neredeyse tüm sürümlerini denedim ama çalışmadı.Plus simgesi Msn de görünmüyor.Sorun nerde olabilir.Pc ' ye format atmak mı lazım acaba ? Yardımcı olursanız sevinirim.
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
2 Kasım 2009       Mesaj #136
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
Amras_Elanesse adlı kullanıcıdan alıntı

Merhaba arkadaşlar burdaki bütün yorumları okudum ama hala kafamda bir soru işareti var ve sorunu çözemedim.Eskiden plus sorunsuz çalışıyordu.fakat bir ara messengeri'in son sürümünü denemek istedim indirdim beğenmedim,tekrar 8.1 sürümünü indirdim ve kullanmaya devam ettim.Ama plusu yüklediğimde bu sefer msnde simgesi çıkmıyor.Seçeneklerde plus görünmüyor.Plusun neredeyse tüm sürümlerini denedim ama çalışmadı.Plus simgesi Msn de görünmüyor.Sorun nerde olabilir.Pc ' ye format atmak mı lazım acaba ? Yardımcı olursanız sevinirim.

8.1 sürümünde oturum açılamıyor değil miydi? Benim hatırladığım kadarıyla öyleydi ve siz bu engeli nasıl aştınız? Eğer msnmsgr.exe dosyasının uyumluluk ayarlarıyla oynadıysanız uyumluluk ayarını kapatmalısınız aksi takdirde Messenger Plus! Messenger'la bütünleşmez.
Amras_Elanesse - avatarı
Amras_Elanesse
Ziyaretçi
2 Kasım 2009       Mesaj #137
Amras_Elanesse - avatarı
Ziyaretçi
O kısmı atlamışım..Evet oturum açtığımda maksimum 5 dakika içinde oturumum otomatik kapanıyordu.Sonra msn ve plus'ı bilgisayardan tamamen kaldırdım.Sonra Sadece msn eski sürümünü indirip kurdum.Şuan eski kullandıgım plus'ı yüklesem bile çalıştırmıyor.Ortada garip bir durum var çözemediğim.(Bu arada şuan msn'yi windows 2000 uyumluluk modunda çalıştırıyorum)
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
2 Kasım 2009       Mesaj #138
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
Amras_Elanesse adlı kullanıcıdan alıntı

[CENTER][B]O kısmı atlamışım..Evet oturum açtığımda maksimum 5 dakika içinde oturumum otomatik kapanıyordu.

Oturum açılamıyor derken şunu kastediyordum. Messenger, yeni sürümün çıktığını ve o sürümü yüklemeden oturumunuzu açamayacağınızı bildiren bir ileti çıkartıyor. Yoksa oturum açıldıktan sonra 5 dakika içinde kapanması başka bir şey.
Alıntı

Şuan eski kullandıgım plus'ı yüklesem bile çalıştırmıyor.

Messenger Plus! Live'ın son sürümü 4.83 yükleme sırasında Messenger'ın EXE dosyasına yapılmış herhangi bir uyumluluk ayarını otomatik olarak kaldırıyor. Belki son sürümü denememişsinizdir, deneseydiniz yaptığınız ayar kaldırılırdı ve belki Plus! başarıyla bütünleşirdi.
Alıntı

(Bu arada şuan msn'yi windows 2000 uyumluluk modunda çalıştırıyorum)

Alıntı
ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı

Eğer msnmsgr.exe dosyasının uyumluluk ayarlarıyla oynadıysanız uyumluluk ayarını kapatmalısınız aksi takdirde Messenger Plus! Messenger'la bütünleşmez.

Artık Plus! çalışıyor mu?
Amras_Elanesse - avatarı
Amras_Elanesse
Ziyaretçi
3 Kasım 2009       Mesaj #139
Amras_Elanesse - avatarı
Ziyaretçi
Ben şimdi dediğiniz gibi uyumluluk modunu kapatıp msn plus 4.83 sürümünü yükledim.
Messengere plus sorunsuz yüklendi şimdi o konuyu hallettik çok sağolun.
Fakat gene aynı uyarıyı alıyorum.

Daha yeni bir sürüm var devam edebilmeniz için yeni sürümü yüklemeniz gerekmektedir.
Dediğim gibi ben yeni sürümü kullanmak istemiyorum.
Eski sürümde kalıp msn plus'ı kullanmanın bir yolu yokmu?
EfSaNe_BaRo - avatarı
EfSaNe_BaRo
Ziyaretçi
4 Kasım 2009       Mesaj #140
EfSaNe_BaRo - avatarı
Ziyaretçi
Windows 7 final x64 sistem de WLM 14.0.8089.726 Plus 4.83 0.372 Discovery de 2.1 son sürüm yüklü ve uyumlu olan Apatch , messenger da oturum açılırken bir hata mesajı alıyorum her zaman değil ara sıra oluyor, ve pLus özelliklerinden voice clips/sesli ileti yollayamıyorum karşı tarafa mik sağlam olmasına rağmen ve F2 ile ses algılamasına rağmen gitmiyor, uyumluluk modunu değiştirdim sonuç aynı bu iki konuda yardımınızı rica edeceğim aldığım hata mesajını buraya ekliyorum, sistemde bit defender 2010 var ama msn e karışmıyor hiç bi şekılde ayarlanmıştır onun engellemesi olduğunu düşünmüyorum.... ?

Hatalı uygulama adı: msnmsgr.exe, sürüm: 14.0.8089.726, zaman damgası: 0x4a6ce533
Hatalı modül adı: Bex unknown, sürüm: 0.0.0.0, zaman damgası: 0x00000000
Özel durum kodu: 0xc0000005
Hata uzaklığı 0x00000000
Hatalı işlem kimliği: 0x1048
Uygulama başlangıç zamanı: 0x01ca5c9d58327eec
Hatalı uygulama yolu: C:\Program Files (x86)\Windows Live\Messenger\msnmsgr.exe
Hatalı modül yolu: unknown
Rapor kimliği: b1217ed3-c890-11de-99b2-00221545d7aa