Arama

Webcam Sorunları - Sayfa 11

Güncelleme: 27 Ekim 2014 Gösterim: 238.568 Cevap: 301
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Eylül 2009       Mesaj #101
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
abiler bnm sorunum başka ekran çözünürlüğü ile ilgili erkan çözünürlüğünü en küçük yapıyorum fakat dosyalarr yana kayıyo yani fareyi sola sürüklüyom ama o tarafa gitmiyo lütfen yardım edinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn BİL. XP 19 İNÇ
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Eylül 2009       Mesaj #102
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
slm arkadaslar ben hp pavilion9000 kulanyorum benm sorunum pc formata yolamadan once wepcam gayet normaldi formatan sora msn live son surumu kurdum ve wepcam actigimda 3sn aralta wep cam da cok donma ve seste ayni sekilde kesiklik olmaya basladi bana bu konuda yardim ederseniz sewinirim)
Sponsorlu Bağlantılar
zenobya - avatarı
zenobya
Ziyaretçi
4 Eylül 2009       Mesaj #103
zenobya - avatarı
Ziyaretçi
Msn SadZENOBYA)
slm arkadaslar ben hp pavilion9000 kulanyorum benm sorunum pc formata yolamadan once wepcam gayet normaldi formatan sora msn live son surumu kurdum ve wepcam actigimda 3sn arayla wep cam da cok donma ve seste ayni sekilde kesiklik olmaya basladi bana bu konuda yardim ederseniz sewinirim)
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Eylül 2009       Mesaj #104
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
deli oldumm yhaaa fotmat atıkktan snr ne kamera ne cam hiç biri calışmıo virüs programı yada başka bişi indirmek istiorum ama pc bunlarıda acmıo birde kendi kendin ekapanı donanım bulmuo ne oldu benim pc me ben nabıcam çouq fena bi haldeyim acaba top yekün camdan asagımı atsam ne yapsam imdat
kupcu59 - avatarı
kupcu59
Ziyaretçi
18 Eylül 2009       Mesaj #105
kupcu59 - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

kameram donuyor

Acer aspire 6930 makinemde crystal eye web cam modifiye edilmiş görüntü birkaç saniye sonra donuyor.Dost yardımına ihtiyacım var. şimdiden teşekkürler.
kupcu59 - avatarı
kupcu59
Ziyaretçi
18 Eylül 2009       Mesaj #106
kupcu59 - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

deli oldumm yhaaa fotmat atıkktan snr ne kamera ne cam hiç biri calışmıo virüs programı yada başka bişi indirmek istiorum ama pc bunlarıda acmıo birde kendi kendin ekapanı donanım bulmuo ne oldu benim pc me ben nabıcam çouq fena bi haldeyim acaba top yekün camdan asagımı atsam ne yapsam imdat

1-Yeniden formatlamalısın2-Üzerinde gelen windows hangisi ise onu kurmalısın3-Doğru sürücüleri yüklemelisin 4-bunlardan sonra yine aynı hatayı veriyorsa donanım hatası olduğunu düşünmelisin bunun da tam 32 nedeni var muhtemelen işlemci kaynaklı olabilir.Ancak benim fikrime göre windows doğru yüklenememiş.Msn Cool slm
TheMagnetic - avatarı
TheMagnetic
Ziyaretçi
18 Eylül 2009       Mesaj #107
TheMagnetic - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba Arkadaşlar,

Ben 8,1 yada 8,5 hangisiydi Tam hatirlamiyorum ama bunlardan birisini kullanıyordum. Daha sonra güncelleme yaptım ve en son sürüme gectim yalnız bi problemim var kamera açılmıyor ne yaptıysam. Araçlar menüsünden giriyorum kamerayı aktif ediyorum olmuyor devre dışı bırakıyorum olmuyor yani kısaca ne yapmam gerekiyorsa yaptığımı düşünüyorum fakat bi çözüm bulamadım. Bu konu hakkında bir bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilir mi ?

Şimdiden Teşekkür ederim.
TheMagnetic - avatarı
TheMagnetic
Ziyaretçi
18 Eylül 2009       Mesaj #108
TheMagnetic - avatarı
Ziyaretçi
Şimdi Son Sürümü kaldırdım ve https://www.msxlabs.org/forum/msn-teknik-destek-bilgiler/73916-windows-live-messenger-8-5-final-windows-live-suite.html Linkindeki 8.5 final sürümünü indirdim kurdum gerekli yamasınıda uyguladım fakat aldığım hata sirenacm.dll bulunamadığından uygulama başlatılamadı diyor.

8.5 i yeniden sildim ve yükledim. Kamera'nın Driverini sildim yeniden Yükledim Hemen hemen söylenenen Tüm çözümleri denedim ama Kamera hala çalışmıyor. Kafamı kurcalayan bölüm işe Araçlar / Ses ve Görüntü Kurulumu Bölümünde WebCam Görünüyor, Çalışıyor vs vs. Ama Konuşma Penceresinde Açınca Kameramın üzerinde Çarpı işsareti çıkıyor ve Göstermiyor.

Lütfen yardım.
karan - avatarı
karan
Ziyaretçi
22 Eylül 2009       Mesaj #109
karan - avatarı
Ziyaretçi
slm arkadaşlar ben
yeni üyeyim araştırdım sorunuma çare bulamadım wepcam herşeyi normal ama karşı tarafa sesim gitmiyo benım diğer üyelerden farkım daha hangi kamera özellıklerıne sahip oldugumu bılmıyorum anlamıyorum daha doğrusu yardımcı olur musunuz Msn Dunno
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Eylül 2009       Mesaj #110
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

bilgisayar kamerası ayarları

ben bilgisayrımı kamerayı yüklüyorum masa üsründe cıyo bilgisayrımda acıyo ama msnede konuşurken actımda acmıyo simsiyah bi görüntü çıkıyo ayarlara giriyorum ordanda yapamıyorum lütfen yardımcı olun şimdiden tşkler iyi akşamlar