Arama

Webcam Sorunları - Sayfa 16

Güncelleme: 27 Ekim 2014 Gösterim: 238.561 Cevap: 301
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Şubat 2010       Mesaj #151
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar grüntülü konuşmada ilk andaki göünen reklem görüntüleri büyük boyutta fakat karşı tarafa bağlanınca görüntü küçülüyor boyut seçeneğinde küçük ve orta boyut seçeneği var sorun nasıl giderilir
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Şubat 2010       Mesaj #152
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bilgisayar tarayıcıyı veya kamerayı algılayamıyor.lütfen aygıtın açık olduğundan veya bilgisayarınıza doğru bağlandığından emin olun diye bir yazıyla karşılaşıyorum ..yardım edin lütfen
Sponsorlu Bağlantılar
ByLord - avatarı
ByLord
Ziyaretçi
2 Şubat 2010       Mesaj #153
ByLord - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

bilgisayar tarayıcıyı veya kamerayı algılayamıyor.lütfen aygıtın açık olduğundan veya bilgisayarınıza doğru bağlandığından emin olun diye bir yazıyla karşılaşıyorum ..yardım edin lütfen

kamerayı taktıgın USB girişini değiştirmeyi denedin mi Msn Happy
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
9 Şubat 2010       Mesaj #154
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaslar msnmde cam acamıorum normalde calışıor ama görntül arama veya tek acmak istediğimde
Kamera aygıtınızı başlatamadık. Lütfen kameranızın şu anda başka bir program tarafından kullanılmadığını denetleyin ve sonra yeniden deneyin.
bu cıkıor ayarlardn yaptıgımda gidemiorm napıcaaam
xprensx - avatarı
xprensx
Ziyaretçi
11 Şubat 2010       Mesaj #155
xprensx - avatarı
Ziyaretçi
slm arkadaşlar tekrardan herkese ; wep cam sorunum var benim artık pcdende wep camdanda sıkıldım yani o derceyim her pc açısımda wep cam yok gösteriyo camı tekrar çıkarıp takınca oluyor Msn Confused bıktım bundan cam tak sök işinden dahası var tabiki XENON marka wep camım msnde ise Wep Kameramı Göster secenegi yok Görüntülü Arama Başlat secenegi var ((simdi demeyin bana msnde araçlardan filan felan bak diye orda cam görünüyo yani görüyorum arkadaşlar orda)) sonra msnde görüntülü konusma açıyoruz karşıdaki adam beni görüyor bende karşıdaki adamı ya kardeşim kendimi göremiyorum wep camım yok gösteriyo bende ama adam beni görüyo neremi görüyo onuda bilmiyorum ayarda yapamıyorum :=) bıktım ben bu dertten umarım derdimi anlatmısımdır bi anlayan hayır sahabı olur ve yardımcı olur tüm iyi dilekle yaklasan yazan arkadaşlardan allah razı olsun canı gönülden((not: eskiden tak sök yapıyodum camı görmeyince msn sorunum yoktu)) 'yunus_emre'
uzmansy - avatarı
uzmansy
Ziyaretçi
21 Şubat 2010       Mesaj #156
uzmansy - avatarı
Ziyaretçi
slm millet benim derdim win 7 A4 Tech kamerayı tanımıyor. ama şunuda belirtmeliyim daha önceden tanıyordu. bizim oğlan ne yaptıysa artık tanımıyor. kamera fotoğraf çekimi için açıldığında oğlanın kamerayı bozarken çektiği son görüntü çıkıyor hep. başka fotoda çekmiyor. msn ortamında kamera ekranı beyaz olarak karşıma çıkıyor. ben bildiğim her şeyi denedim. bi fikri olan varsa yardım bekliyorum. şimdiden teşekkürler, kolay gelsin cümleten
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Şubat 2010       Mesaj #157
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ya ben spiltcam programına kaldırdım fakat kamera acmak istediğimde karanlık oluyor birşey gözükmüyor ses ve görüntü ayarlarından yapmaya calıstım splitcam feelan yazıyor kamera acamıyorum bir çözüm bulun lütfen ??
kellepaca - avatarı
kellepaca
Ziyaretçi
2 Mart 2010       Mesaj #158
kellepaca - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar Windows Live Messenger 2009 (14.0.8089.726) kullanıyorum ve çok anlamsız bir sorunla karşı karşıyayım. Benim görüntüm rahatlıkla herkese açılıyor ama bir kişi var ki hiçbir şekilde ondan görüntü alamıyorum. O bir başkasına kamera açtığında sorunsuz bir şekilde açılıyormuş fakat bana görüntü gelmiyor. Webcam teklifimi kabul ediyor ve ardından pat kapanıyor. Herhangi başka biriyle webcam açmayı denediğimde iki tarafında görüntüsü sorunsuz açılıyor ama o bir kişiden görüntü alamıyorum. Birkaç bilgisayarda denedim yine olmadı. Anlamadım neden bu böyledir? (*İki bilgisayarda daha yeni formatlı.)
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Mart 2010       Mesaj #159
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
msnde konusurken iki görüntü birbirine giriyor gelip gitmeler oluyor karsı tarafta sorun olmuyor ben ne karşı tarafı nede kendimi görebiliyorum lütfen yardımcı olun acillll
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
17 Nisan 2010       Mesaj #160
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
laptop aldın yeni toşiba marka 500 1co web kamarasını açamadım ne yapabilirim çalışması için yeni makina alırken web kamara için bir poragram yükleniyormu teşekürler.
Son düzenleyen ener; 17 Nisan 2010 23:00