Arama

Webcam Sorunları - Sayfa 17

Güncelleme: 27 Ekim 2014 Gösterim: 238.564 Cevap: 301
isyankar241 - avatarı
isyankar241
Ziyaretçi
29 Nisan 2010       Mesaj #161
isyankar241 - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar yeni bir kamera aldım usb ışıklı mikrofonlu kameranın foto falan güzel yalnız kusuru kamera karanlığa duyarlı otomatik yanıyor kabloda ayarlama düğmesi yok ve daha kötüsü bilgisayarı kapattığımda da sönmüyor ayarlarda falan kapatabilirmiyiz yardım edin (kamera hıper web camera 350k sensör model4261 gerek varmı bilmiyoruym ama yazmak istedim) teşekkürler Msn HappyMsn Happy
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Mayıs 2010       Mesaj #162
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar, WLM 2009 kullanıyorum. WebCam modelim FLY WC-OML300. Normalde düz gösteriyor ancak MSN'de ters gözüküyor. Eski sürümler için çözüm var ancak 2009 için çözüm bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
aynı dertten bende de cozumu bılen varsa soylesın ne olur.
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Mayıs 2010       Mesaj #163
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
mrb arklar benım sorunum web cam herkese acılyo ama tek kısıye acılmıyo o tek kısnınde herkeze acıyo ama bana acılmmıyo neden olabılır
one_of_others - avatarı
one_of_others
Ziyaretçi
8 Mayıs 2010       Mesaj #164
one_of_others - avatarı
Ziyaretçi
Herkese merhaba...
Arkadaşlar geçen ay tak çalıştır bir web cam aldım.Eve geldim,pcye taktım.Başta normal olarak çalışıyodu yani bilgisayarımdan girdiğimde görüntü çıkıyordu.Ta ki msnde ses ve görüntü kurulumunu çalıştırına kadar.Aslında ses ve görüntü kurulumu başta yapamadım..''Ses ve görüntü kurulumu şu anda gerçekleştirilemiyor'' tarzında bir uyarı alıyordum.Bende biraz internette araştırdım.Okuduğum öneriyle Denetim masası/windows live temel bileşenler/onar yaptım.Harbidende ses ve görüntü kurulumunu açtı.İlk adımdaki hoparlör ve mikrofon ayarını test edip ilerle dedim fakat ikinci adıma yani görüntü ayarına gelince ''Bu web kamerasını kullanan başka bir program var.Bu programı kapatıp tekrar deneyin'' tarzında bir uyarı aldım.Yani ses ve görüntü kurulumunu tamamlayamadım.Dolayısıyla görüntülü arama da yapamıyorum.İlginci bu uyarıdan sonra bilgisayarımdan kamera ikonuna tıkladığımda ''video önizleme oluşturma başarısız oldu...'' uyarısını almaya başladım.Uzun süre uğraştım baktım nafile ben de formatı çaktım.Fakat değişen hiçbir şey yok.Bilgisayarımı ilk açtığımda kamera simgesini tıkladığımda görüntü var ama ne zaman msnde denesem yine aynı uyarılar(Önemli mi bilmiyorum ama şunu da belirtim msni açtıktan sonraki ilk deneyişimde sesve görüntü kurulumunu tamamlıyabiliyorum.fakat konuşma sırasında görüntülü konuşma başlattığımda ''kamera aygıtını başalatamadık.Kamerayı kullanan bir program varsa kapatıp tekrar deneyin'' uyarısını alıyorum ondan sonra bildiğiniz o kısır döngü)

Driverlerimin eksiksiz olduğunu düşünüyorum.Aygıt yöneticisinde herhangi bir soru işareti yok.Windows live 9 plus kullanıyorum.Bu sorunumu çözenden Alah razı olsun.Kafayı yemek üzereyim.Kamerayı kırıp atacam verdiğim paraya yazık olacak.Şimdiden teşekkürler...

NOT:Benim garibime giden birşey de mikrofonda bir sorun olmaması.Bu hataları alsamda rahar rahat ses kaydı yapabiliyorum
adanzeye - avatarı
adanzeye
Ziyaretçi
10 Mayıs 2010       Mesaj #165
adanzeye - avatarı
Ziyaretçi
msn 8.5 te görüntülü arama yapınca şuan görüntülü arama başlatamıyoruz uyarı veriyor yardımcı olurmusunuz. tşkler
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Mayıs 2010       Mesaj #166
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
hata vardır Msn Grin iyi kontrol et kaldır birdaha yükle dostum
quLx - avatarı
quLx
Ziyaretçi
16 Mayıs 2010       Mesaj #167
quLx - avatarı
Ziyaretçi
birisi acil bana da yardimci olabilir mi acaba? Logitech markali cam im var ama cd si yok nasil cdsiz yukleyebilirim geri onu? cok acil lutfen.
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
16 Mayıs 2010       Mesaj #168
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Kameranın modelini de belirtmeniz gerekiyor. Mesela "Logitech ABC 17 Webcam" gibi.

Google'da "logitech abc 17 webcam driver" yazıp aratarak da gerekli programı indirebilirsiniz.
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
edward - avatarı
edward
Ziyaretçi
18 Mayıs 2010       Mesaj #169
edward - avatarı
Ziyaretçi
Merhabalar Ben Msnde Sadece Kamerayı Açmak İstiyorum Ama Görüntülü Ve Sesli Konuşma Açılıyor Sorun Neden Olabilir Format Çekmeden Önce Hİç Bi Sorun Yoktu
Kübra77 - avatarı
Kübra77
Ziyaretçi
18 Mayıs 2010       Mesaj #170
Kübra77 - avatarı
Ziyaretçi
slm arkdslar ya msnın son sürümünü kullanıyorum fakat webcam sımgesını tıkladıgmda goruntulu arama yapıyor sildim tekrar yükledım olmuyo format atınca böyle nedense bi daha da formt atmk ıstemıyorum napabilirm yardımcı olun lütfen acele Msn SadMsn SadMsn SadMsn Sad