Arama

Webcam Sorunları - Sayfa 22

Güncelleme: 27 Ekim 2014 Gösterim: 238.573 Cevap: 301
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
23 Haziran 2010       Mesaj #211
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
rody adlı kullanıcıdan alıntı

ordanda baktım ancak sorunu halledemıyorum maalesef

Yanlış sürümü kurduğunuz için bu sorunla karşılaşıyorsunuz.

Sponsorlu Bağlantılar
Windows Live Messenger > Yardım > Messenger Hakkında bölümünde sürüm: 14.0.8089.726 olmalı.

İlgili konuyu tekrar gözden geçirin, doğru sürümü indirip kurun.
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
fatihhhhhh - avatarı
fatihhhhhh
Ziyaretçi
24 Haziran 2010       Mesaj #212
fatihhhhhh - avatarı
Ziyaretçi
30cael2

Sponsorlu Bağlantılar
Resimde de görüldüğü gibi " Görüntülü Aramayı başlat veya bitir " yazan yerde " Kamera göster " de çıkıyordu. Ben eskisi gibi çıkmasını istiyorum. Ne yapabilirim ???

ASLINDA AÇIKLAMIŞTIM AMA YİNE AÇIKLIYORUM:

Windows Live Messenger 14.0.8089.726 Sürümünde Hiç Bir Problem Olmadan Görüntülü Arama Ve Sadece Kamerayı Açma Seçeneği Bulunmaktadır Ve Kurdum Ve Sorunsuz Çalışmaktadır Şimdi .
Öncelik Olarak Bilgisayarımızda Bulunan Windows Live Messengeri Kaldıracağız
Bilgisayarımdan C:\Program Files\Windows Live\Installer/wlarp.exe Çalıştırarak Var Olan Windows Live Messengeri Kaldırıyoruz. Ben Bu Yöntemle Kaldırdım Eğer Kaldıramıyanlar
Zapmessengeri Kullanarak Kaldıra Bilirler.

Zapmessenger Linki Arkadaşımız Anlatmış Nasıl Kaldırılacağı Hakkında .
ZapMessenger

SiLentStorM - avatarı
SiLentStorM
Ziyaretçi
24 Haziran 2010       Mesaj #213
SiLentStorM - avatarı
Ziyaretçi
fatihhhh arkadaştaki sorunun aynısı şu anda bendede söz konusu.. daha düne kadar normal şekildeydi ama bugün böyle bi sorunla karşılaştım.. ACİL YARDIM LÜTFEN
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
24 Haziran 2010       Mesaj #214
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Çözüm de üstteki mesajlarda yazıyor arkadaşlar...
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Haziran 2010       Mesaj #215
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar bnm sorunum msnde webcam açıorum ama ekran gri çıkıo . bn karşıyı görebiliorum . o beni göremio . bnde kendimi göremiorum . ama normal pcde cam çalışıo foto fln çekinio video fln oluo msnde açılmıo . leptop kullanıorum . acaba napmam lazım acil cvp alabilirsem Msn Sad
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Haziran 2010       Mesaj #216
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar selamlar..
ya bende ki soruna ne demeli?tam 2 haftadır calmadıgım kapı kalmadı.olıvetti 320sm webcam var.msnde tekli davet gondermek istedıgımde karsıdakınınkınıde acıyor.ustelik bunu kımıne yapıyor kımıne yapmıyor.kımınde kamera hiç gözükmuyor.normalde herbişeyi denedim.format atıldıktan sonra böle oldu.bilgisayarcılara göturdum olmadı.kamera sağlam.calısıyor.driveri dogru yuklu.msnde secenekler menusunude yaptım.olmuyor olmadı.bi buyuk bişi dedin.ve bu sorun hallolsun.yoksa intaar etcem kendı kendımı Msn GrinDD
DiSs-eR - avatarı
DiSs-eR
Ziyaretçi
25 Haziran 2010       Mesaj #217
DiSs-eR - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar selamlar..
ya bende ki soruna ne demeli?tam 2 haftadır calmadıgım kapı kalmadı.olıvetti 320sm webcam var.msnde tekli davet gondermek istedıgımde karsıdakınınkınıde acıyor.ustelik bunu kımıne yapıyor kımıne yapmıyor.kımınde kamera hiç gözükmuyor.normalde herbişeyi denedim.format atıldıktan sonra böle oldu.bilgisayarcılara göturdum olmadı.kamera sağlam.calısıyor.driveri dogru yuklu.msnde secenekler menusunude yaptım.olmuyor olmadı.bi buyuk bişi dedin.ve bu sorun hallolsun.yoksa intaar etcem kendı kendımı Msn GrinDD

Tekil Mesaj.

Bu Mesajda Çözüm Yollarını Önermiştim. İncelersen Mutlu Sona Ulaşa bilirsin. İntahardan iyidir.
xmen - avatarı
xmen
Ziyaretçi
7 Temmuz 2010       Mesaj #218
xmen - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı

Yanlış sürümü kurduğunuz için bu sorunla karşılaşıyorsunuz.

Windows Live Messenger > Yardım > Messenger Hakkında bölümünde sürüm: 14.0.8089.726 olmalı.

İlgili konuyu tekrar gözden geçirin, doğru sürümü indirip kurun.

ben bu denilenleri yaptım ama hala sorun devam ediyor?sürüm: 14.0.8089.726 olduğu halde üstelik?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Temmuz 2010       Mesaj #219
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
cam simgesine tıkladığımda direk görüntülü konuşma açılıor msn sildim yeniden yükldm ama fayda etmedi bunu nasıl çöze bilirim 9.0 sürüm kullanıorum
stockholm1 - avatarı
stockholm1
Ziyaretçi
9 Temmuz 2010       Mesaj #220
stockholm1 - avatarı
Ziyaretçi
merhabalar

pcmde windows 7 qullanmaktayım ve msn son sürüm yükledm..fakat karşı tarafa cam daveti gönderdiğimde görüntülü olarak gidio..tekli cam daveti gönderemiorum. . .webcam simgesine tıkladığmda seçenekler sunmadan görüntülü gönderiyor..sitede takılınca konuyla ilgili bilgiler vardı fakat hepsini denedm olmadı.. msn yeni sürümü silip yerine windowslive messenger 14.0.8089.726 eski sürümünü yüklemeye çalıştım olmadı.tam yüklenecek derken geri alınıo öğeler. .Yardmlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler