Alıntı
mercan adlı kullanıcıdan alıntı selam arkadaşlar bendeki sorun şöyle lütfen yardımcı olur musunuz.pc ye format attım messenger live 9 yükledim ancak görüntülü konuşma yapamıyorum yapmak istediğimde windows messenger bir hata veriyor ve msnden çıkıyor kendiliğinden defalarca kaldırıp kurdum maa değişen bir şey yok ayrıca ses ve görüntü kurulumunda kamera geçtiğimizde de aynı hatayı veriyor. bana yardımcı olur musunuz?
- İlk Önce Msn‘yi Açınız. Araçlar + Ses ve Görüntü Kurulumuna Geliniz, Üstte “Varsayılan, Özel ve Devre Dışı Bırak” Var Siz Devre Dışı Bırak‘ı Seçip Son‘u Tıklayınız..
- Sonra Masa Üstündeki Bilgisayarımı Tıklayınız ve Sırasıyla Şu Yolu Takip Ediniz..
Bilgisayarım + Yerel Disk C:\ + Program Files + Windows Live + Messenger‘ı Tıklayıp Açınız..
- Açtığınız “Messenger” Klasörünün İçindeki “msnmsgr” Dosyasını Sağ Tıklayıp Kopyalayınız ve Aynı Bulunduğunuz “Messenger” Dosyası İçine Yapıştırınız ve Yeni Kopyaladığınız “msnmsgr” Dosyasının Adını “msnmsgr2“ Yapınız. Yani 2 Tane Benzer Dosyanız Olucak “msnmsgr” ve “msnmsgr2“
- Şimdi Masa Üstündeki MSN Kısayol Simgesine Sağ Tıklayıp Özellikler Deyiniz.. Özelliklerde, “Kısayol” Sekmesinde “Hedef” Yazan Yerde,
“C:\Program Files\Windows Live\Messenger\msnmsgr.exe” Yazar
Siz En Sondaki “msnmsgr” ın Sonuna 2 Rakamını Ekleyiniz Yani Şöyle Olucak yeni Hali..
“C:\Program Files\Windows Live\Messenger\msnmsgr2.exe”
Uygula ve Tamam Deyip Kayıt Ediniz..
- Şimdi “Başlat” ı Tıklayınız, Sonra “Çalıştır” ı Tıklayınız ve Çalıştıra “Regedit” Yazınız..
- Açılan “Regedit” te Şu Sıralamayı Takip Ediniz..
HKEY_CURRENT_USER + Software + Microsoft + Windows + Currentversion + Run ‘ı Tıklayınız..
Sağdaki Bölümden “msnmsgr” Dosyasına Çift Tıklayınız,
“C:\Program Files\Windows Live\Messenger\msnmsgr.exe”
Uzantısındaki “msnmsgr” ın Sonuna 2 Rakamını Ekleyiniz Yani Şöyle Olucak yeni Hali..
“C:\Program Files\Windows Live\Messenger\msnmsgr2.exe”
- F5 Yapıp Kayıt Edip Regeditten Çıkınız..
- Şimdi MSN‘ de Oturum Açınız. Araçlar + Ses ve Görüntü Kurulumuna Geliniz, İlk Adımda “Devre Dışı Bırak” Dediğiniz Kısımı “Varsayılan” Olarak Değiştiriniz ve Aşağıdan “İleri” Tuşunu Tıklayınız. Açılan Kısımda Kameranızın Adı Yazacak, Kameranızı Seçip “Son” Deyiniz..