Arama

Webcam Sorunları - Sayfa 24

Güncelleme: 27 Ekim 2014 Gösterim: 238.568 Cevap: 301
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Ağustos 2010       Mesaj #231
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkdaşlar benim msndede şöle bir sorunum var.karşı taraf ile görüntülü arama yapabiliyorum ama cam ikonuna tıkladığımda bna webcam seçeneğini gçstermiyor.ikona tıkladğımda direkt olrak görüntülü arama yapıyorum ,araçlar kısmından gerekli ayarları yaptım ama yine olmadı,yardımcı lursanız sevinirm
Sponsorlu Bağlantılar
mustafaf - avatarı
mustafaf
Ziyaretçi
12 Ağustos 2010       Mesaj #232
mustafaf - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar sorunum 6 arkadaşımdan 2 sine webcam açamıyorum Msn Grin webcam isteği yolluyorum web kamerası gönderiliyor uygulamasını başlatma davetinizi reddetti.onlarda bana yollayınca aynısı oluyomuş ver gelen arama isteğini görmüyorum onlarda başka kişilere cam açabiliyo ama birbirimize açamıyoruz. önemli yardımlar içim şimdiden teşekkürler
Sponsorlu Bağlantılar
Daisy-BT - avatarı
Daisy-BT
Ziyaretçi
12 Ağustos 2010       Mesaj #233
Daisy-BT - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
erkan65 adlı kullanıcıdan alıntı

bende format attırdım web cam kuruldu sadece görüntülü oluyor tek tek yollanmmıyor ne olur yardım edin kafayı yemek üzreyim pc yi de kırmak içten degil... tsk ederim şimdiden

Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

selam ben tek tarafli kamera nasil acabilirim..

Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

arkdaşlar benim msndede şöle bir sorunum var.karşı taraf ile görüntülü arama yapabiliyorum ama cam ikonuna tıkladığımda bna webcam seçeneğini gçstermiyor.ikona tıkladğımda direkt olrak görüntülü arama yapıyorum ,araçlar kısmından gerekli ayarları yaptım ama yine olmadı,yardımcı lursanız sevinirm

Alıntı
mustafaf adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar sorunum 6 arkadaşımdan 2 sine webcam açamıyorum Msn Grin webcam isteği yolluyorum web kamerası gönderiliyor uygulamasını başlatma davetinizi reddetti.onlarda bana yollayınca aynısı oluyomuş ver gelen arama isteğini görmüyorum onlarda başka kişilere cam açabiliyo ama birbirimize açamıyoruz. önemli yardımlar içim şimdiden teşekkürler

Problem yaşamadan tek taraflı kamera açabilmek için her iki taraf da tam olarak aşağıdaki Messenger sürümünü kurmalıdır:

Windows Live Messenger Güncel Kamera Sorunu ve Çözümü
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
12 Ağustos 2010       Mesaj #234
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar ben bilgisayara format attım ve msn i yeniden yüklemek zorunda kaldım ama şimdi kamerayı tek tek açamıyoz görüntülü arama yapılabiliyo sadece. görüntülü yaptığımızdada arkadaşın pc kasıyo çok yavaş olduğundan. tek tek davet gönderme yapamıyoruz yardım edebilecek varsa cevap yazsın tşler
erk22 - avatarı
erk22
Ziyaretçi
12 Ağustos 2010       Mesaj #235
erk22 - avatarı
Ziyaretçi
hmm tşklerrrrr
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Ağustos 2010       Mesaj #236
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
pc ye windows 7 ultimate format attık dan sonra mesenger la goruntulu konusmada karsı tarafın camı gri ekran olarak gelıo
kendı kameram acılıo ama karsıtaraf gorunmuo acil yardımMsn SadMsn SadMsn Sad
mercan - avatarı
mercan
Ziyaretçi
26 Ağustos 2010       Mesaj #237
mercan - avatarı
Ziyaretçi
selam arkadaşlar bendeki sorun şöyle lütfen yardımcı olur musunuz.pc ye format attım messenger live 9 yükledim ancak görüntülü konuşma yapamıyorum yapmak istediğimde windows messenger bir hata veriyor ve msnden çıkıyor kendiliğinden defalarca kaldırıp kurdum maa değişen bir şey yok ayrıca ses ve görüntü kurulumunda kamera geçtiğimizde de aynı hatayı veriyor. bana yardımcı olur musunuz?
HandSome - avatarı
HandSome
Ziyaretçi
26 Ağustos 2010       Mesaj #238
HandSome - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
mercan adlı kullanıcıdan alıntı

selam arkadaşlar bendeki sorun şöyle lütfen yardımcı olur musunuz.pc ye format attım messenger live 9 yükledim ancak görüntülü konuşma yapamıyorum yapmak istediğimde windows messenger bir hata veriyor ve msnden çıkıyor kendiliğinden defalarca kaldırıp kurdum maa değişen bir şey yok ayrıca ses ve görüntü kurulumunda kamera geçtiğimizde de aynı hatayı veriyor. bana yardımcı olur musunuz?

- İlk Önce Msn‘yi Açınız. Araçlar + Ses ve Görüntü Kurulumuna Geliniz, Üstte “Varsayılan, Özel ve Devre Dışı Bırak” Var Siz Devre Dışı Bırak‘ı Seçip Son‘u Tıklayınız..

- Sonra Masa Üstündeki Bilgisayarımı Tıklayınız ve Sırasıyla Şu Yolu Takip Ediniz..
Bilgisayarım + Yerel Disk C:\ + Program Files + Windows Live + Messenger‘ı Tıklayıp Açınız..

- Açtığınız “Messenger” Klasörünün İçindeki “msnmsgr” Dosyasını Sağ Tıklayıp Kopyalayınız ve Aynı Bulunduğunuz “Messenger” Dosyası İçine Yapıştırınız ve Yeni Kopyaladığınız “msnmsgr” Dosyasının Adını “msnmsgr2“ Yapınız. Yani 2 Tane Benzer Dosyanız Olucak “msnmsgr” ve “msnmsgr2“

- Şimdi Masa Üstündeki MSN Kısayol Simgesine Sağ Tıklayıp Özellikler Deyiniz.. Özelliklerde, “Kısayol” Sekmesinde “Hedef” Yazan Yerde,
“C:\Program Files\Windows Live\Messenger\msnmsgr.exe” Yazar
Siz En Sondaki “msnmsgr” ın Sonuna 2 Rakamını Ekleyiniz Yani Şöyle Olucak yeni Hali..
“C:\Program Files\Windows Live\Messenger\msnmsgr2.exe”
Uygula ve Tamam Deyip Kayıt Ediniz..

- Şimdi “Başlat” ı Tıklayınız, Sonra “Çalıştır” ı Tıklayınız ve Çalıştıra “Regedit” Yazınız..

- Açılan “Regedit” te Şu Sıralamayı Takip Ediniz..
HKEY_CURRENT_USER + Software + Microsoft + Windows + Currentversion + Run ‘ı Tıklayınız..
Sağdaki Bölümden “msnmsgr” Dosyasına Çift Tıklayınız,
“C:\Program Files\Windows Live\Messenger\msnmsgr.exe”
Uzantısındaki “msnmsgr” ın Sonuna 2 Rakamını Ekleyiniz Yani Şöyle Olucak yeni Hali..
“C:\Program Files\Windows Live\Messenger\msnmsgr2.exe”

- F5 Yapıp Kayıt Edip Regeditten Çıkınız..

- Şimdi MSN‘ de Oturum Açınız. Araçlar + Ses ve Görüntü Kurulumuna Geliniz, İlk Adımda “Devre Dışı Bırak” Dediğiniz Kısımı “Varsayılan” Olarak Değiştiriniz ve Aşağıdan “İleri” Tuşunu Tıklayınız. Açılan Kısımda Kameranızın Adı Yazacak, Kameranızı Seçip “Son” Deyiniz..
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
29 Ağustos 2010       Mesaj #239
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar.pcye format attım .sonra kurdum.ama msnde cam açmak istediğim zaman sürekli sesli açılıyor tek açılmıyor cam.bu acılmada sürekli olmuyor.bazen siyah ekran bazende gri bir ekran üzerinde carpı işareti geliyor.wepcam sabit.sildim tekrar yükledim.drıwer tekrar yükledim.ama sorun yine gitmedi.ne yapabilirim .yardımcı olursanız sevinirim.teşekkürler
karakuyuluahmet - avatarı
karakuyuluahmet
Ziyaretçi
29 Ağustos 2010       Mesaj #240
karakuyuluahmet - avatarı
Ziyaretçi
Bilgisayarımda msn 8.1 yüklü ve yeni yüklü msn ile web-cam ile görüşme açtığımda kamera açılmıyor. Fakat karşımdaki arkadaşlarımda msn 8.1 yüklü ise kamera açılıyor. Böyle bir sorun ile karşılaşmaktayım ve karşılaşan arkadaşlar var ise yardım bekliyorum.