Arama

Webcam Sorunları - Sayfa 25

Güncelleme: 27 Ekim 2014 Gösterim: 238.568 Cevap: 301
xdostxx - avatarı
xdostxx
Ziyaretçi
30 Ağustos 2010       Mesaj #241
xdostxx - avatarı
Ziyaretçi
cok sacma bi sorun ile karsi karsiyayim.
ayni bilgisayarda farkli adreslerle oturum aciyoruz. MSN ayarlari ayni, kamera ayni, yani degisik hicbir sey yok.
Sponsorlu Bağlantılar
adreslerin birisinde karsi tarafa webcam gönderebiliyoruz, görüntülü arama yapabiliyoruz ama diger adreste webcam gönderemiyoruz, webcam gönder ve görüntülü arama baslat secenekleri aktif degil. karsi taraf görüntülü arama baslattiginda ise bizim kameramizin üstünde çarpı cikiyor.
ses görüntü kurulumunda kamerayi görebiliyoruz, hersey normal görünüyor.
bi cözümü varmi acaba?

kullandigim program sürümleri :
MSN 14.0.8089.726
Discovery 2.5.95 Build
Plus 4.85.0.386
HandSome - avatarı
HandSome
Ziyaretçi
30 Ağustos 2010       Mesaj #242
HandSome - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
xdostxx adlı kullanıcıdan alıntı

cok sacma bi sorun ile karsi karsiyayim.
ayni bilgisayarda farkli adreslerle oturum aciyoruz. MSN ayarlari ayni, kamera ayni, yani degisik hicbir sey yok.

Sponsorlu Bağlantılar
adreslerin birisinde karsi tarafa webcam gönderebiliyoruz, görüntülü arama yapabiliyoruz ama diger adreste webcam gönderemiyoruz, webcam gönder ve görüntülü arama baslat secenekleri aktif degil. karsi taraf görüntülü arama baslattiginda ise bizim kameramizin üstünde çarpı cikiyor.
ses görüntü kurulumunda kamerayi görebiliyoruz, hersey normal görünüyor.
bi cözümü varmi acaba?

kullandigim program sürümleri :
MSN 14.0.8089.726
Discovery 2.5.95 Build
Plus 4.85.0.386

Bilgisayarım C:\Program Files\Windows Live\Installer/wlarp.exe ye çift tıkla onar seçeneği seç.Eger Düzelmezse Webcam driverını kaldırıp yeniden yükleyerek Msn / Araçlar / Ses ve Görüntü Kurulumundan ayar yapıp düzeltebilirsin.
xdostxx - avatarı
xdostxx
Ziyaretçi
30 Ağustos 2010       Mesaj #243
xdostxx - avatarı
Ziyaretçi
tamam , tesekkürler. simdi deneyecegim...
xdostxx - avatarı
xdostxx
Ziyaretçi
30 Ağustos 2010       Mesaj #244
xdostxx - avatarı
Ziyaretçi
hem zapmessenger ile komple silip yeniden kurdum MSN i , hem X_X arkadasin dedigini uyguladim, bir de msn seceneklerden "webcam oldugunu baskalarinin görmesine izin ver" secenegini silip, ekleyerek yeniden baslattim.
simdi msn normale döndü, webcam gönderebiliyorum ..
tesekkürler..
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Eylül 2010       Mesaj #245
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
yardımm lütfen arkadaşın pcsi vista yeni sürüm msn kullanıyordu pcye format attıktan sonnra gene yeni sürüm msn yüklendi fakat benim msn 8.1 format öncesi hiç bir sorun yoktu görüntülü konuşmada ne olduysa formattan sonra oldu bu şekilde bir kac arkadaş var sorun yaşadıım normalde başkalarına gayet net acılıyor web cam hiç bir sorun yok benim pc xp 8.1 silip yeni sürüm yüklediğim zaman web cam calışıyor bu kişilere eski sürümden memnunum yeni sürümü sevmedim neden formattan sonra böyle bir sorun olmuş olabilir yardım edin lütfennn sesimi duyan yok
keremosman - avatarı
keremosman
Ziyaretçi
16 Eylül 2010       Mesaj #246
keremosman - avatarı
Ziyaretçi
selam arkadaşlar

kullanmıs olduğum wlm 9.0 kamera acılmama sorunu yasıyorumm karsı tarafa cam davetı gonderdıgımde benım camım acılmıyor karsı tarafı gorebılıyorum ayarlar kısmında camı tanıtabılıyorumm kendımı orda gorebılıyorum baska bır programda camım acılıyor

cam ın drıverı sıldım yenıden yukledım wlm sıldım yenıden yukledım hatta bır alt versıyonunu yukledım ama problemım hayla devam edıyor bu konuda bılgısı olan yardım edebılecek bır arkadas varmı acaba
HandSome - avatarı
HandSome
Ziyaretçi
16 Eylül 2010       Mesaj #247
HandSome - avatarı
Ziyaretçi
Bilgisayarım C:\Program Files\Windows Live\Installer/wlarp.exe ye çift tıkla onar seçeneği seç.Sonra Msn / Araçlar / Ses ve Görüntü Kurulumundan ayar yapıp düzeltebilirsin.
keremosman - avatarı
keremosman
Ziyaretçi
16 Eylül 2010       Mesaj #248
keremosman - avatarı
Ziyaretçi
tsk ederım eve gıttımde denıyecegımm Msn Happy)
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
23 Eylül 2010       Mesaj #249
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ardşlr ben vista kullanıyorum kamera takıyorum ama aygıt yöneticisi algılamıyyor tardım ltfn...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Eylül 2010       Mesaj #250
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
merhaba tak cıkar web cam aldım ama baglı oldgu halde bılgısayr goruntuyu gostermıyorum kamera ıkonu cıkıyor baglı oldgundan emın olun baska program tarafından kullanılmadgndan emın olun dıye yzı cıkyo cozumu nedır.aldıgımdan berı sınır ettı.baska pc de calısıyor.