Arama

Webcam Sorunları - Sayfa 26

Güncelleme: 27 Ekim 2014 Gösterim: 238.564 Cevap: 301
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
30 Eylül 2010       Mesaj #251
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
mrb apple macbook kullaniorum ama gruntulu knsmak istyrum bu konuda hc bi blgm yok yardim edeblrsenz cok sevinrim..
Sponsorlu Bağlantılar
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
3 Ekim 2010       Mesaj #252
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Messenger'da görüntülü arama yapmak istediğinizde, karşı taraf kabul ettiği anda Windows Live Messenger hata verip kapanıyorsa, Aygıt Yöneticisi'nden görüntülü aramada kullanmayacağınız ama "Ses/Görüntü aygıtları kurulumunda" yer alan aygıtları geçici olarak devre dışı bırakmayı deneyin. Mesela bir Tv kartı takılıysa bilgisayarınıza, bu aygıtı devre dışı bırakmanız sorunun çözülmesini sağlayabilir.
Sponsorlu Bağlantılar
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Ekim 2010       Mesaj #253
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ne yazık ki bu uygulamaları iki farklı bilgisayarda denememe rağmen sonuç vermedi.. 2 yazmanın anlamı nedir neyi değiştirecek anlamadım? daha güzel çözümleriniz var mı acaba ? teekkürler,
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
5 Ekim 2010       Mesaj #254
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

ne yazık ki bu uygulamaları iki farklı bilgisayarda denememe rağmen sonuç vermedi.. 2 yazmanın anlamı nedir neyi değiştirecek anlamadım? daha güzel çözümleriniz var mı acaba ? teekkürler,

O geçici bir çözüm önerisiydi ve çoğu sistemde işe yaradı. msnmsgr2.exe olduğunda, yeni bir işlem olarak algılanıyor ve güvenlik yazılımınız veya Windows Güvenlik Duvarı tarafından tekrar izin isteniyor.
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Ekim 2010       Mesaj #255
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
S.a
Cafemde 7.5 ve 8.1 Kullanmaktayım Service Pack 1 Yüzünden Ama Messenger da Cam Sorunu Yaşıyorum..Sanırım Karşı Taraf Win7 Olduğundan..Cam Gönderir Göndermez Kapanıyor ve Karşı Taraf Cam Gelmediğini Söylüyor.. Bunun Bir Çözümü Varmıdır (1 Kaç Şey Denedim) Yoksa Service Pack 2 Kurum Son Sürüm Msn'mi Kurmam Lazım.. ?
kriminal - avatarı
kriminal
Ziyaretçi
23 Ekim 2010       Mesaj #256
kriminal - avatarı
Ziyaretçi
Vallla admin arkadaşa helal olsun aynı soruya 50 defa cevap vermiş ve hala bazıları aynı soruyu soruyor.Ben tek taraflı cam acamıyorum cam gönderiyorum ret edildi yazıyor diye soruyorlar.
Yahu arkadaşlar sizler bi sorunu cözmeye calışırken önceki sayfaları hiçmi okumuyorsunuz.Hic degilse son 5 sayfayı okuyun ne zararınız olacak.

Neyse ben yazılan her şeyi anladım yorumları okudum ama bişey merak ettim.
Şimdi ben tekli cam acmak istiyorum ama 1 saniyede ret edildi diyor.Bazılarında oluyor bazılarında olmuyor ne yapacagımı şaşırdım.Msn DisappointedMsn CoolMsn GrinMsn Mad

Admin arkadaş kusura bakma yazmasam catlardım Msn Happy
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
24 Ekim 2010       Mesaj #257
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
kriminal adlı kullanıcıdan alıntı

Vallla admin arkadaşa helal olsun aynı soruya 50 defa cevap vermiş ve hala bazıları aynı soruyu soruyor.Ben tek taraflı cam acamıyorum cam gönderiyorum ret edildi yazıyor diye soruyorlar.
Yahu arkadaşlar sizler bi sorunu cözmeye calışırken önceki sayfaları hiçmi okumuyorsunuz.Hic degilse son 5 sayfayı okuyun ne zararınız olacak.

Neyse ben yazılan her şeyi anladım yorumları okudum ama bişey merak ettim.
Şimdi ben tekli cam acmak istiyorum ama 1 saniyede ret edildi diyor.Bazılarında oluyor bazılarında olmuyor ne yapacagımı şaşırdım.Msn DisappointedMsn CoolMsn GrinMsn Mad

Admin arkadaş kusura bakma yazmasam catlardım Msn Happy

Sizdeki sürüm WLM 2009'un son sürümü ise, zaten tek taraflı kamera daveti gönderemezsiniz. Sizdeki sürüm WLM'nin tek taraflı kamera daveti göndermeye izin veren bir sürümü ise, daveti gönderdiğiniz kişide ise WLM 2009 son sürüm varsa davet ona ulaşır ulaşmaz o kişi bir şey yapmadan onun Messenger'ı otomatik olarak red gönderir. Daveti gönderdiğiniz kişideki sürüm de WLM'nin tek taraflı kamera daveti göndermeye izin veren bir sürümü ise kişi, daveti alır ve kabul ya da reddeder. Benim anladığım bu şekildeydi.
coldzy - avatarı
coldzy
Ziyaretçi
25 Ekim 2010       Mesaj #258
coldzy - avatarı
Ziyaretçi
Ben
livej
ve
plus

kullanıyorum.
anlamadıgım bi sebepten ötürü kaç gündür bi problemle uraşıyroum.
problemi özetlemek gerekirse,
messenger da biriyle kameralı konuşucağım zaman ben karşı tarafı görüyorum, kamerada kendimi de görüyorum ama karşı tarafa gitmiyo görüntüm. bunun bi çözümü varmıdır
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Aralık 2010       Mesaj #259
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
yaa camım war ama ben kendi penceremde kendimi göremiyorum aam karşıdaki görüyo nasıl düzeltebilirimm
ESMER3457 - avatarı
ESMER3457
Ziyaretçi
28 Aralık 2010       Mesaj #260
ESMER3457 - avatarı
Ziyaretçi
SLM BEN PC M DE XP KULANIORUM DOLASIYLA MSN 9,0 VAR VAR AMA GEL GELELİM YENİ SÜRÜM OLANLARA VEYA VİSTA KULANANLARA CAM AÇAMIORUM BU SORUNU NASIL DÜZELTEBİLİRZ YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM TŞK...