Arama

Webcam Sorunları - Sayfa 27

Güncelleme: 27 Ekim 2014 Gösterim: 238.568 Cevap: 301
hakan coskun - avatarı
hakan coskun
Ziyaretçi
2 Ocak 2011       Mesaj #261
hakan coskun - avatarı
Ziyaretçi
ayrı ayrı kamera gönderemiyorum . ben sadece kendi kameramı gönderdiğimde, ses ve görüntülü aramaya geçiyor ve karşı tarafın kamerasınıda gönderemiyorum yine aynı şekilde. kamera görüntü ve ses aramaya geçiyor ayrıca görüntü ve ses aramalı olduğunda benim kamera çok donuyor
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Ocak 2011       Mesaj #262
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
S.a arkadaşlar ben mesenger yukledim zar zor ingilizce.. onu türkçe yapamıyorum yeni sürümü sirin diyo yeni sürümü siliyorum bu sefer de mesenger yuklenmiyor kullanamıyorum masaüstüne mesenger gelmiyo wabcam yuklu olduqu halde mesengerden konuşamıyorum hata veriyor ses ce qörüntü kurulumundan yapmaya çalıştım orayıda acmıyo izin veremiyomuş ... arkadaşlar birisi bana acil yardımcı olsun nolur kafayı yemek üzereyım .... kaç haftadır uqraşıyorum
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Ocak 2011       Mesaj #263
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
mrb benim bilgisayarım vista kamerayı kuruyorum kuruldu diyor ama kameranın üstünde kırmızı engel war o kaldırılmıyor?
guvenpc - avatarı
guvenpc
Ziyaretçi
20 Ocak 2011       Mesaj #264
guvenpc - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba arkadaslar benim bir sıkıntım var hemde büyük everest webcam c-568 driverini bulamıyorum googleyi talan ettim hep 1 linkte kayıtlı oda kırık ne yapabilirim?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Ocak 2011       Mesaj #265
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ArkadaşLar bn normaLde webcamı her yerde kullanabiLiyorm Ama Msn de açınca Camın üzerinde X işareti oLuyor. Lütfén yardmcı oLurmusunuzZ...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
29 Ocak 2011       Mesaj #266
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar msn den cam gönderdiyim zaman pc yeniden başlıyor ne yapmam lazım dönerseniz sevinirim
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Şubat 2011       Mesaj #267
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
merhaba, ben xp sp2 kullanıyorum. msn yeni sürüm istediğinde, ki daha önce 2 kez yaptım, bu siteden yamaları yaptım kullanmaya devam edıyorum msni. son yamayı yaptıgımdan berı, kamera isteği gönderemiyorum. nasıl yapabiliriz?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Şubat 2011       Mesaj #268
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Webcam ile chat yapılabilen web sitelerinde yada voicechat yapılabilen web sitelerinde benim sesimi veya görüntümü paylaşmaya kalktığımda site kapanıyor adobe'dan ayarlarını yapmama rağmen hiçbirşey değişmedi Data Execution Prevention'ı da kapattım hertürlü izini verdim yalnız ne yaptısam başaramadım...
flash player aracılığıyla Görüntü veya ses paylaşmak istediğim zaman daha doğrusu görüntülü site üzerinden chat yapmak istediğim zaman sayfa çöküyor her tarayıcıda denedim farklı sitelerde de denedim ama sonuç hep aynı hep aynı çıldırdım artık iyice bi yardımcı olan olursa çok makbule geçer...bu arada Windows 7 kullanıyorum adobe flash player şimdi güncelledim...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Şubat 2011       Mesaj #269
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
msn de karşı taraf cam açtığında gri ekran çıkıyor.sorun neden kaynaklanır acill yardım ? ? ?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Şubat 2011       Mesaj #270
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
evet gri ekran cıkmaya başladı artık ne yaptıysam olmadı camerayı sistemden kaldırdım kurdum olmadı msn sildim yine olmadı format attım yine olmadı 2 gündür bu sorun cıktı pc de ve ayrıyetten deep freze kullanıyorum nasıl cözecem ben olayı yardımcı olacak varmı....