Arama

Webcam Sorunları - Sayfa 30

Güncelleme: 27 Ekim 2014 Gösterim: 238.573 Cevap: 301
a7k_swimmer - avatarı
a7k_swimmer
Ziyaretçi
28 Kasım 2011       Mesaj #291
a7k_swimmer - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar geçenlerde webcam aldım markası modeli şu: hiper marka model:4261 sorunum kamerayı bir türlü yükleyemedim hata veriyorur. internetten sürücüsünü indirdim hatta kendi sitesinden indirdim buna rağmen olmuyor. indirdiğim dosyadaki setup tıklayınca "please insert the usb camera before setup" diye hata veriyor. bunun dışında otomatik kuru denedim windows yardımıyla oda olmadı. kendim belirtiyorum dosyanın yerini yani setup ın yerini buna rağmen yine yüklemiyor bulunamadı diyor. kamerayı bilgisayarda takmadığım usb girşi kalmadı. nasıl yapıcam yardımcı olun
Sponsorlu Bağlantılar
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
2 Aralık 2011       Mesaj #292
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
a7k_swimmer adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar geçenlerde webcam aldım markası modeli şu: hiper marka model:4261 sorunum kamerayı bir türlü yükleyemedim hata veriyorur. internetten sürücüsünü indirdim hatta kendi sitesinden indirdim buna rağmen olmuyor. indirdiğim dosyadaki setup tıklayınca "please insert the usb camera before setup" diye hata veriyor. bunun dışında otomatik kuru denedim windows yardımıyla oda olmadı. kendim belirtiyorum dosyanın yerini yani setup ın yerini buna rağmen yine yüklemiyor bulunamadı diyor. kamerayı bilgisayarda takmadığım usb girşi kalmadı. nasıl yapıcam yardımcı olun

İngilizce uyarıda şunu diyor: "Kurulumdan önce kamerayı USB portuna takın.". Bunu yapıp kurulumu çalıştırmayı deneyin.
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
29 Aralık 2011       Mesaj #293
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
xenon kamrm we msnde kamrm açlmıyor Messenger is not available right now. Please try again later. (0x8ac70013)
bu çkıorr lütfn yrdmm edn acilll!!!
Misafir dilek - avatarı
Misafir dilek
Ziyaretçi
5 Ocak 2012       Mesaj #294
Misafir dilek - avatarı
Ziyaretçi
elimde redrock marka webcam var. ama pc de cd si ni çalıştıramıyorum. netten bu redrock marka camı nasıl indirip yükleyebilirm, lütfen biri yardımcı olabilr mi...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Şubat 2012       Mesaj #295
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
kamerayla konusrken yesıl perde gelıyo ıkı goruntuyede neden olabılır av-caba yardımcı olursanız cok sevınırm
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Şubat 2012       Mesaj #296
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba
Görüntülü konuşma esnasında msn i kapatırken "görüntülü arama sonlanacaktır.onaylıyormusunuz" diye bir uyarı ekranı çıkıyor ve simge durumundaki mesaj ekranı karşıma çıkıyor..istenmeyen durumlar için sıkıntı verici bir durum..çözümünü bilen varsa,yardımcı olsun lütfen..
meraklı misafir - avatarı
meraklı misafir
Ziyaretçi
29 Şubat 2012       Mesaj #297
meraklı misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar bende t.tec ttc 303 webcam kullanıtorum ama karşıdaki beni arayınca onun görüntüsü geliyo benimkisi yok acaba nedendir programını felanda kurdum ama açılmıyor
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
17 Temmuz 2012       Mesaj #298
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
sizin mesenger da sorun vardır benim kameranın yazılımını bile yüklemiyor windows 7
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Eylül 2012       Mesaj #299
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
selam arkadaşlar facebook'un oyunlarında ve diger bazı sitelerde cam açınca pc donuyor. reset atınca düzeliyor ancak. fb cam msn skype gibi programlarda problem yok. yardımcı olursanız sevinirim
greenday - avatarı
greenday
Ziyaretçi
30 Eylül 2012       Mesaj #300
greenday - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar yardımcı olmaya çalışırsanız çok mutlu olurum ben yukarıda da belirttiğim gibi acer aspire 4710 kullanıcısıyım ama webcamimde bi sorun var. telefonum nokia c5-03 bunu usb bağlantısı ile bilgisayarıma bağladığımda sonra kapatıp reset attıktan sonra kameram geri geliyordu fakat kapatınca yine gidiyordu aynı yöntemi dün de yaptım fakat artık olmuyor ayrıca eşimin durumu yüzünden webcame çok ihtiyacım var en azından 1 hafta içinde yeni bir şeyler alamam nasıl düzeltebilirim bu sorunu yardımcı olan herkese teşekkürler