Arama

Webcam Sorunları - Sayfa 4

Güncelleme: 27 Ekim 2014 Gösterim: 238.559 Cevap: 301
Reaper08 - avatarı
Reaper08
Ziyaretçi
17 Mayıs 2008       Mesaj #31
Reaper08 - avatarı
Ziyaretçi
Apple Macbook kullanıyorum ve hangi MSN'i yükleyeceğimi bilmiyorum ve Webcam açamıyorum.
Bu konuda bilgisi olan varsa yardım etsin lütfen.
Sponsorlu Bağlantılar
Sevgiler.

NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
17 Mayıs 2008       Mesaj #32
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
Reaper08 adlı kullanıcıdan alıntı

Apple Macbook kullanıyorum ve hangi MSN'i yükleyeceğimi bilmiyorum ve Webcam açamıyorum.
Bu konuda bilgisi olan varsa yardım etsin lütfen.

Sponsorlu Bağlantılar
Sevgiler.

Download: Microsoft Messenger for Mac 7
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
Reaper08 - avatarı
Reaper08
Ziyaretçi
17 Mayıs 2008       Mesaj #33
Reaper08 - avatarı
Ziyaretçi
Webcam işareti ve ya onun gibi birşey bulamıyorum. Açılmıyor da.
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
17 Mayıs 2008       Mesaj #34
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
Reaper08 adlı kullanıcıdan alıntı

Webcam işareti ve ya onun gibi birşey bulamıyorum. Açılmıyor da.

Maalesef henüz Microsoft Messenger for Mac'te webcam desteği yok.

Bu iki alternatifi deneyebilirsiniz:
Mercury 1.9 for Mac OS X
aMSN - Mac OS X (Universal)
ahmetburakex - avatarı
ahmetburakex
Ziyaretçi
6 Haziran 2008       Mesaj #35
ahmetburakex - avatarı
Ziyaretçi
benim sornum ise arkadaşlar webcam gosteriyordu. ama şimdi 8004003 diye hata vermeye başladı webcam yeri tamamen siyah bir ekran oldu.yazışma var ama goruntu yok.herkes benim webcamım var zannediyo ama acilmiyo.yardımcı olursanız sevinirim. messenger tekrar yükledim ama gitmedi problem
sinemiss_ - avatarı
sinemiss_
Ziyaretçi
6 Haziran 2008       Mesaj #36
sinemiss_ - avatarı
Ziyaretçi
webcam görüntümü ben karşı tarafa gönderemiyorum.yani bende bağlantı kuruldu yazıyor.webcamde kendi görüntüm açılıyor.fakat karşı tarafta bağlantı kurulamıyo. görüntüm gitmiyo.bunun içinde yardımcı olur musunuz banaMsn Sad
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
6 Haziran 2008       Mesaj #37
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
ahmetburakex adlı kullanıcıdan alıntı

benim sornum ise arkadaşlar webcam gosteriyordu. ama şimdi 8004003 diye hata vermeye başladı webcam yeri tamamen siyah bir ekran oldu.yazışma var ama goruntu yok.herkes benim webcamım var zannediyo ama acilmiyo.yardımcı olursanız sevinirim. messenger tekrar yükledim ama gitmedi problem

Web kameranız var mı yok mu tam anlayamadım. Eğer yoksa ve buna rağmen web kameranız var görünüyorsa yüklü olan aygıtlardan biri görüntü birimi olarak görünüyor olabilir. Aygıt Yöneticisi'nden ilgili aygıtları kontrol edin. Windows Live Messenger > Araçlar > Seçenekler > "Web kameramın olduğunu başklarının görmesine izin ver" seçeneğinin işaretini kaldırın.

Alıntı
sinemiss_ adlı kullanıcıdan alıntı

webcam görüntümü ben karşı tarafa gönderemiyorum.yani bende bağlantı kuruldu yazıyor.webcamde kendi görüntüm açılıyor.fakat karşı tarafta bağlantı kurulamıyo. görüntüm gitmiyo.bunun içinde yardımcı olur musunuz banaMsn Sad

Windows Live Messenger dışında bir programda kamera görüntünüzü karşı taraf görebiliyor mu?
sinemiss_ - avatarı
sinemiss_
Ziyaretçi
6 Haziran 2008       Mesaj #38
sinemiss_ - avatarı
Ziyaretçi
kamera görüntüsü gidiyor .karşı taraf bağlantı kuruluyo yazısını görüyo bende bağlantı kuruluyo yazısı çıkmıyo.ben camde kendi görüntümü görüyorum fakat karşı taraf benim görüntümü göremiyo.iptal etmişim gibi bi yazı çıkıyor karşı tarafta
teknik bilgim olmadığı için çok net anlatamıyorum kusura bakmayınMsn Happy
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
6 Haziran 2008       Mesaj #39
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
sinemiss_ adlı kullanıcıdan alıntı

kamera görüntüsü gidiyor .karşı taraf bağlantı kuruluyo yazısını görüyo bende bağlantı kuruluyo yazısı çıkmıyo.ben camde kendi görüntümü görüyorum fakat karşı taraf benim görüntümü göremiyo.iptal etmişim gibi bi yazı çıkıyor karşı tarafta
teknik bilgim olmadığı için çok net anlatamıyorum kusura bakmayınMsn Happy

Teknik bilgiler olmadan bir çözüm önerisi sunabilmek oldukça zor.

Anti-virüs programınızı geçici olarak devre dışı bırakabilirsiniz. Bilgisayarım > Özellikler > Donanım > Aygıt Yöneticisi > Görüntü aygıtları altından kameranızı seçip kaldırabilir ve sonra yeniden yüklemeyi deneyebilirsiniz. Windows Live Messenger > Araçlar > Web kamerası ayarları bölümünden bazı ayarları değiştirip kamera daveti göndermeyi deneyebilirsiniz.
sinemiss_ - avatarı
sinemiss_
Ziyaretçi
6 Haziran 2008       Mesaj #40
sinemiss_ - avatarı
Ziyaretçi
teşekkür ederimMsn Happy

söylediklerinizi yaptım şimdi sorun giderildi eksik anlatmama rağmen çok fazla yardımcı oldunuz çok teşekkür ederim ilginizeMsn Happy
Son düzenleyen sinemiss_; 6 Haziran 2008 19:06 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi