Alıntı
ahmetburakex adlı kullanıcıdan alıntı benim sornum ise arkadaşlar webcam gosteriyordu. ama şimdi 8004003 diye hata vermeye başladı webcam yeri tamamen siyah bir ekran oldu.yazışma var ama goruntu yok.herkes benim webcamım var zannediyo ama acilmiyo.yardımcı olursanız sevinirim. messenger tekrar yükledim ama gitmedi problem
Web kameranız var mı yok mu tam anlayamadım. Eğer yoksa ve buna rağmen web kameranız var görünüyorsa yüklü olan aygıtlardan biri görüntü birimi olarak görünüyor olabilir. Aygıt Yöneticisi'nden ilgili aygıtları kontrol edin. Windows Live Messenger > Araçlar > Seçenekler > "Web kameramın olduğunu başklarının görmesine izin ver" seçeneğinin işaretini kaldırın.
Alıntı
sinemiss_ adlı kullanıcıdan alıntı webcam görüntümü ben karşı tarafa gönderemiyorum.yani bende bağlantı kuruldu yazıyor.webcamde kendi görüntüm açılıyor.fakat karşı tarafta bağlantı kurulamıyo. görüntüm gitmiyo.bunun içinde yardımcı olur musunuz bana
Windows Live Messenger dışında bir programda kamera görüntünüzü karşı taraf görebiliyor mu?