Alıntı
murax_545 adlı kullanıcıdan alıntı vista kullanıorm webcam da laptop ımın üzerinde msnde konuşurken ne zaman kameramı başlata bassam msn kapanıyorr bunu nasıl düzeltebilirimm ?????????????
En azından fikir verebileceğimiz kadar teknik detay belirtirseniz yardımcı olmamız daha kolay olur. MSN Messenger-Windows Live Messenger sürümünüz, web kameranızın markası-modeli, yüklü olan sürücüsünden farklı bir sürücüyü deneyip denemediğiniz vb...
Alıntı
Cengsta adlı kullanıcıdan alıntı merhabalar.
benim problemim şu şekilde.
dün webcam aldım fakat msn'de (8.5 kullanıorum) ne karşı tarafa webcam açabiliorum ne de karşı taraftan bana.başka birisine denedi arkadaşım oldu fakat benimle olan dialogta ne ben yollayabiliorum ne de karşı taraf bana.beyaz oldugunu sölüolar görüntünün.baglanıyor diip en sonunda baglanmadan kesilip eski haline dönüo.
webcam'im x1 cyber ms036 dün driver'ini da ayrıca yükledim msn'i de 8.1 den 8.5 e yükselttim fakat bi deişiklik olmadı.
msn/araçlar/web kamerası ayarlarına girdiğimde sol alt köşede webcam tanıtamıorum kutucuğa tıklanmıyor hani denedim ama olmadı =)
şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ederim iyi çalışmalar.
Web kameranızın ayrı bir programı mevcut mu? Onunla kameranızın çalışıp çalışmadığını kontrol edebiliyor musunuz? Güvenlik yazılımlarınız kapalıyken değişen bir şeyler oluyor mu?
Alıntı
deliiii adlı kullanıcıdan alıntı ya aynısı bende de oluyor nedense başka msn den açıyorum karşı taraf açılıyor ya onu bırak internet kafeye gidiyorum açıyorum açılmıyor bi türlü arkadaşımın dediği gibi ama başka msn den açtık mı karşı taraf açılmıyor ne olur bi çare bulun arkadaşlarım
Biraz daha teknik bir dille sorunuzu tekrar belirtirseniz...
Alıntı
bir_olsun adlı kullanıcıdan alıntı slm arakdaşlar bnm webcam cam ın yazılımında önizleme yapıyor capture yapıyor..ama msn de karşıya gönderdiğimde önizleme olayı yok...dolayısıyla karşı kabul edince de birşey göremiyor..siyah ya da beyaz bi ekran..cam ı başka pc de denedim çalıştı...işletim sistemim XP msn de son sürüm live messenger 8,5, anti virüs programım da nod32 2.7...problem nerde olabilir defalarca kaldırdım kurdum..format attım..acaba D ye yerleşen bi virüs mü var formata rağmen etkili hala..
Windows Live Messenger > Araçlar > Web kamerası ayarları... ekranındai seçenekleri değiştirmeyi denediniz mi? Güvenlik yazılımınızı devre dışı bırakın, web kameranızın sürücüsünü ve programını kaldırıp yeniden yüklemeyi deneyin. Üretici web sitesinden farklı sürümde bir sürücüsünü edinip onu kurmayı deneyin.
Alıntı
cezerye adlı kullanıcıdan alıntı merhaba arkadaşlar.. şöle bi sorunum var:
webcam güzel çalışıyor bilgisayarım menüsünden açabiliyorum.. ama msnden davet gönderdiğimde "Görüntülü Arama ile Bilgisayar Araması hizmetini aynı anda kullanamazsınız." die uyarı veriyo.. bu sorunu nasıl çözebilir bileniniz var mı? msn i yeniden kaldırıp yükledim değişmedi
Evet, çünkü ikisinde de sesli görüşme aktif oluyor ve hafızam beni yanıltmıyorsa birden fazla kişiye bu daveti gönderemiyorsunuz.
Alıntı
egoist_girl adlı kullanıcıdan alıntı formattan sonra kamerayı kurmaya çalıştm.Ama olmadı cd den ayarları yaptım sonra camı taktım ama kurulum sihirbazı gelmiyor bu yüzden camda calışmıyor.cep telefonumdada aynı sorun oldu yardımcı olursanız sevinirm
Kameranızı farklı bir USB portuna bağlamayı deneyin. Yüklediğiniz kamera yazılımını-sürücüsünü kaldırıp yeniden kurmayı deneyin.
Alıntı
ghangir adlı kullanıcıdan alıntı arkadaşlar webcamden video çekimine başladım.program hata verdi, ctrl+alt+del yaparak kapattım. video dosyası kayıtlı halde duruyor ama video çalışmıyor. videoyu tamir etmek için nerdeyse bütün yazılımları denedim ama bi sonuç alamadım. videoyu çalıştırmam için ne gerekiyor, onarabilirmiyim,önerdiğiniz program varmI ? şimdiden tşkkürler
Maalesef video dosyanızı onaramayabilirsiniz.