Arama

Webcam Sorunları - Sayfa 8

Güncelleme: 27 Ekim 2014 Gösterim: 238.561 Cevap: 301
alimucteba - avatarı
alimucteba
Ziyaretçi
25 Mart 2009       Mesaj #71
alimucteba - avatarı
Ziyaretçi
kimse yazmicak galiba.webcamı halletik açılıyor artık.ama hala mail kutusu açılmıyor tıklayınca ve linklerde tıklanmıyor
Sponsorlu Bağlantılar
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
26 Mart 2009       Mesaj #72
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
alimucteba adlı kullanıcıdan alıntı

kimse yazmicak galiba.webcamı halletik açılıyor artık.ama hala mail kutusu açılmıyor tıklayınca ve linklerde tıklanmıyor

Webcami halletiğinize sevindim. Çünkü zaten o konuda yardımcı olamazdım.

Sponsorlu Bağlantılar
Mail kutusundan kastınız nedir? Mail kutusu bir web tarayıcı programda açılır. Messenger'dan düğmesine tıkladığınızda hiçbir web tarayıcı program açılmıyor mu? Web tarayıcınız olarak Microsoft Internet Explorer'ı ya da -varsa- başka bir tarayıcıyı varsayılan olarak bir kez belirler misiniz? Bir web tarayıcı açıp adres çubuğuna http://mail.live.com girerek e-posta kutunuza ulaşabilmeniz lazım. Bu şekilde ulaşabiliyor musunuz?

Konuşmalarda gönderilen bağlantıların tıklanabilir olması için Messenger seçeneklerinde Güvenlik sekmesinde ilgili ayarı işaretlemeniz gerekir.
alimucteba - avatarı
alimucteba
Ziyaretçi
27 Mart 2009       Mesaj #73
alimucteba - avatarı
Ziyaretçi
explorer 7 kurulu.bu yeni msn kurulu bilgisayarda.görüntü kartı sol tarafta olan.maillleri hotmail adresinden açabiliyoruz.msn sayfasından yollanan site adreslerini de kopyala yapıştır yapıp tarayıcıya yapıştırıp açıyoruz.yani link tıklanmıyor öyle yazı olarak duruyor sayfada.mail kutusu da msn sayfasından açılmıyor.hani msn ana sayfasında duran zarf resmi var ya işte ona tıkladığımız zaman açılmıyor
alimucteba - avatarı
alimucteba
Ziyaretçi
31 Mart 2009       Mesaj #74
alimucteba - avatarı
Ziyaretçi
wlm 2009 kurdum .ama kamera açamıyorum. her seferinde kapanıyor.ancak iki taraflı sesli görüşme yollayınca açılıyor.sorun ne olabilir.eskiden tekli tekli yollayıp açabiliyordum.birisi yardımcı olsun lütfennn acilllllllllllllllll
ekselansx - avatarı
ekselansx
Ziyaretçi
9 Mayıs 2009       Mesaj #75
ekselansx - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar msn 9.0 kullanıyorum webcam yolladığımda karşıya... açılan kamera görüntüm değil ayna görüntüsü gözüküyor eski versiyonlarda bunun için bir kutucuk vardı seçeneklerde fakat bu versiyonda bulamadım msn 9 versiyonundan önceki sürümlerde Araçlar/web kamerası ayarları/'resmimi ayna görüntüsünde göster.Bu,diğer kişinin gördüğü resmi etkilemez' seçeneği vardı...bunu tık'ı kaldırdığımızda sorun ortadan kalkıyodu...bunda öyle bişi yok... Nasıl düzeltebilirim?
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
10 Mayıs 2009       Mesaj #76
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
ekselansx adlı kullanıcıdan alıntı

Arkadaşlar msn 9.0 kullanıyorum webcam yolladığımda karşıya... açılan kamera görüntüm değil ayna görüntüsü gözüküyor eski versiyonlarda bunun için bir kutucuk vardı seçeneklerde fakat bu versiyonda bulamadım msn 9 versiyonundan önceki sürümlerde Araçlar/web kamerası ayarları/'resmimi ayna görüntüsünde göster.Bu,diğer kişinin gördüğü resmi etkilemez' seçeneği vardı...bunu tık'ı kaldırdığımızda sorun ortadan kalkıyodu...bunda öyle bişi yok... Nasıl düzeltebilirim?

Messenger'ın kamera kurulumunu gerçekleştirdiğiniz penceresinde Web Kamerası Ayarları düğmesi var. Ona tıklayarak kameranın kendi sürücüsü içindeki seçeneklerden yararlanarak ayna görüntüsünü iptal edebilme şansınız olabilir. O düğme etkin değilse kameranın kendisi görüntüyü ayna görüntüsünde oluşturuyor gibi bir anlam çıkar ki bu bana pek muhtemel gelmiyor. Yani kamera bununla ilgili seçenek koymadıysa her zaman düz görüntü oluşturuyor olması lazım. Başka da bir yöntem bilmiyorum. Tabi kamerayı bir aynaya çevirerek çekeceğiniz görüntüyü aynadan çekmek dışında Msn Wink
ekselansx - avatarı
ekselansx
Ziyaretçi
10 Mayıs 2009       Mesaj #77
ekselansx - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı

Messenger'ın kamera kurulumunu gerçekleştirdiğiniz penceresinde Web Kamerası Ayarları düğmesi var. Ona tıklayarak kameranın kendi sürücüsü içindeki seçeneklerden yararlanarak ayna görüntüsünü iptal edebilme şansınız olabilir. O düğme etkin değilse kameranın kendisi görüntüyü ayna görüntüsünde oluşturuyor gibi bir anlam çıkar ki bu bana pek muhtemel gelmiyor. Yani kamera bununla ilgili seçenek koymadıysa her zaman düz görüntü oluşturuyor olması lazım. Başka da bir yöntem bilmiyorum. Tabi kamerayı bir aynaya çevirerek çekeceğiniz görüntüyü aynadan çekmek dışında Msn Wink

Kamera görüntüsünde sorun yok...olduğu gibi çekiyor...msnde kamera açtığım zaman ben kendimi ayna görüntüsünde görüyorum...karşı tarafa beni nasıl gördüklerini sorduğumda..ayna görüntüsünde değil,normal bi şekilde gördüklerini söylüyolar...aynı bilgisayarda bende denedim..ve cidden öyleymiş... yani kamera görüntüsünde sorun yok..sadece msnde kamera açtığımda benim kendimi gördüğüm görüntü ayna görüntüsünde.karşı taraf olması gerektiği gibi görüyor...benim gördüğüm görüntü iste ayna görüntüsünde???
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
11 Mayıs 2009       Mesaj #78
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
ekselansx adlı kullanıcıdan alıntı

Kamera görüntüsünde sorun yok...olduğu gibi çekiyor...msnde kamera açtığım zaman ben kendimi ayna görüntüsünde görüyorum...karşı tarafa beni nasıl gördüklerini sorduğumda..ayna görüntüsünde değil,normal bi şekilde gördüklerini söylüyolar...aynı bilgisayarda bende denedim..ve cidden öyleymiş... yani kamera görüntüsünde sorun yok..sadece msnde kamera açtığımda benim kendimi gördüğüm görüntü ayna görüntüsünde.karşı taraf olması gerektiği gibi görüyor...benim gördüğüm görüntü iste ayna görüntüsünde???

WLM 2009 bu seçeneği tamamen kaldırmış ve konuşma penceresinde her zaman ayna görüntüsü göstermeye zorluyor. Internette biraz baktım, başka insanlar da bu durumdan rahatsız olmuş. Ben de rahatsız oldum çünkü bazen video kamera ile çektiğim görüntüleri karşıya izlettirirken kendim de görüntüyü düz görmek isterim. Bu yüzden ben feedback.live.com adresinden bu seçeneği geri eklemelerini yazdım. Siz de yazmayı ihmal etmeyin.
mss - avatarı
mss
Ziyaretçi
12 Mayıs 2009       Mesaj #79
mss - avatarı
Ziyaretçi
S.a arkadaşlar msn de kamera açarken böyle bir hata veriyor hata raporunu gönderme dediğim zaman msn tamamen kapanıyor. Msn sürümünü güncelledim, bios güncelledim, makinayı formatladım, everest ve A4 kameralarla denedim ama yinede olmadı böyle bir hata veriyor. Böyle bir hatayla daha önce karşılaşan varmı yardımcı olursanız sevinirim..
adszxam

ayrnt

Arkadaşlar çok acil yardımcı olursanız sevinirim..
Son düzenleyen mss; 12 Mayıs 2009 16:03 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
mss - avatarı
mss
Ziyaretçi
12 Mayıs 2009       Mesaj #80
mss - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar çok acil yokmu bilen