Arama

Webcam Sorunları - Sayfa 9

Güncelleme: 27 Ekim 2014 Gösterim: 238.564 Cevap: 301
Lost - avatarı
Lost
Ziyaretçi
17 Mayıs 2009       Mesaj #81
Lost - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba Arkadaşlar öncelikle kolay gelsin sizden ufak bi istirhamım olacak windows live messenger 8,5 veya 9 larda 2 den fazla kamera açmamız mümkünmü her hangi bir programyardımıyla veya ayarlardan ya da görüntülü konuşma şansımız varmı 1 den fazla kişiyle veya görüntülü konuşma yaparkewn bir başka kişiye nasıl kamera açabiliriz yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler kolay gelsin..
Sponsorlu Bağlantılar
UnknowN - avatarı
UnknowN
VIP VIP Üye
17 Mayıs 2009       Mesaj #82
UnknowN - avatarı
VIP VIP Üye
Böyle bir kısıtlama yok.
Aynı anda istediğiniz kadar kişiye kamera açabilirsin.Birden fazla kişiye kamera açamama durumunuz, daha çok webcam'inizle ya da sürücüleriyle alakalı bir durum.
Sponsorlu Bağlantılar

Lost - avatarı
Lost
Ziyaretçi
17 Mayıs 2009       Mesaj #83
Lost - avatarı
Ziyaretçi
eyvallah tşk ederim dostum ama ben messengeri uzun zamandır kullanıyorum bir kere göruntulu konusurken her hangi bir başkasına kamera açma şansımız yok açabilen varmı hiç zannetmiyorum Msn Confused
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
17 Mayıs 2009       Mesaj #84
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
Lost adlı kullanıcıdan alıntı

eyvallah tşk ederim dostum ama ben messengeri uzun zamandır kullanıyorum bir kere göruntulu konusurken her hangi bir başkasına kamera açma şansımız yok açabilen varmı hiç zannetmiyorum Msn Confused

MSN Messenger'da Birden Çok Kişiye Aynı Anda Cam Açma
UnknowN - avatarı
UnknowN
VIP VIP Üye
17 Mayıs 2009       Mesaj #85
UnknowN - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
Lost adlı kullanıcıdan alıntı

MSN Messenger'da Birden Çok Kişiye Aynı Anda Cam Açma - Tekil Mesaj - MsXLabs
_yuxexes_ - avatarı
_yuxexes_
Ziyaretçi
17 Mayıs 2009       Mesaj #86
_yuxexes_ - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar merhaba.Forumu gewzdim ama sorunuma çare bulamadım.Herhangi bir görüntülü konuşma programı ile görüntülü konuşma yapınca bağlantım düşüyor.Msn,ovoo,skype ve benzeri herhangi bir programla görüntülü konuşma açtığımda önce hiçbir sorun olmuyor,sonra görüntüde donma kesikleşme ve en sonunda ise bağlantım düşüyor.Modeme reset attım,pc ye format attım ne yaptıysam olmadı düzelmedi.Normal yazışırken hiçbir sorun olmuyor fakat dediğim gibi cam açınca maalesef bu sorunu yaşıyorum.Pc yi kıracam artık sinirden.Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
ahmetseydi - avatarı
ahmetseydi
VIP Je Taime
18 Mayıs 2009       Mesaj #87
ahmetseydi - avatarı
VIP Je Taime
Alıntı
_yuxexes_ adlı kullanıcıdan alıntı

Arkadaşlar merhaba.Forumu gewzdim ama sorunuma çare bulamadım.Herhangi bir görüntülü konuşma programı ile görüntülü konuşma yapınca bağlantım düşüyor.Msn,ovoo,skype ve benzeri herhangi bir programla görüntülü konuşma açtığımda önce hiçbir sorun olmuyor,sonra görüntüde donma kesikleşme ve en sonunda ise bağlantım düşüyor.Modeme reset attım,pc ye format attım ne yaptıysam olmadı düzelmedi.Normal yazışırken hiçbir sorun olmuyor fakat dediğim gibi cam açınca maalesef bu sorunu yaşıyorum.Pc yi kıracam artık sinirden.Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

WebCam driver'ını yeniden yüklemeniz sorunu çözebilir. Aynı zamanda ekran kartınızın da driver'ını güncellemeniz gerekebilir. Driverlar'ı güncelledikten sonra bilgisayarınıza JAVA kurun.
ѕнσω мυѕт gσ ση ツ
sleepless-heath - avatarı
sleepless-heath
Ziyaretçi
21 Mayıs 2009       Mesaj #88
sleepless-heath - avatarı
Ziyaretçi
Selam arkadaşlar.
Bilgisayarı açtığımda normal bir şekilde çalışıyor,webcam'in kendi programına girdiğimde hiçbir donma yok.Ama skype,msn veya net üzerinden webcam çalıştırdığımda ilk önce açılıyor biraz durduktan sonra donmaya başlıyor.Daha sonra ya kendisi kapanıyor ya da donduğu için ben kapattığımda hangi programdan açıyorsam o da donuyor.Programı sonlandırıp tekrar açtığımda webcam'i çalıştırmaya kalkarsam gene kitliyor programı.
Xp sp2 kullanıyorum ve bütün driver güncellemelerim tamam.Bilgisayara defalarca format atıp,msn sürümünü defalarca değiştirmeme ve webcam programını kaldırıp yeniden kurmama rağmen çalışmıyor.
Bu webcam'den önce başka bir tane vardı.Ve onda da sorun çıkarıyordu aynı şekilde.Zaten sorun çıkarttığı için yeni bir webcam almıştım.

Lütfen yardım edin Msn Sad Bu sorun deli ediyor insanı.
Son düzenleyen sleepless-heath; 21 Mayıs 2009 14:08 Sebep: Ek bilgi
azg21 - avatarı
azg21
Ziyaretçi
31 Mayıs 2009       Mesaj #89
azg21 - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar merhaba ben msn 9 kullanıyorum herşey normal görünüyor ama kameralı konuşma yapmak istediğimde benim kameram çalışmıyor bi çarpı işareti geliyor bunun bi çözümü dedilerki kameranın usb fişini çek tak olur bi ara oldu ama şimdi oda olmuyor acilen yardımcı olabilirmisiniz şimdiden tşekkürler...
atabass - avatarı
atabass
Ziyaretçi
8 Temmuz 2009       Mesaj #90
atabass - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar, WLM 2009 kullanıyorum. WebCam modelim FLY WC-OML300. Normalde düz gösteriyor ancak MSN'de ters gözüküyor. Eski sürümler için çözüm var ancak 2009 için çözüm bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.