Arama

MSN Hata Kodu 80048820 Windows Live Messenger Hatası - Sayfa 5

Güncelleme: 30 Haziran 2012 Gösterim: 316.903 Cevap: 229
Hi-LaL - avatarı
Hi-LaL
Ziyaretçi
6 Ekim 2007       Mesaj #41
Hi-LaL - avatarı
Ziyaretçi

Sponsorlu Bağlantılar
Hi-LaL - avatarı
Hi-LaL
Ziyaretçi
6 Ekim 2007       Mesaj #42
Hi-LaL - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
KARAMAN70 adlı kullanıcıdan alıntı

slm arkadaslar bana biriniz yardimci ola bilir mi bir kac günden begri kendi bilgisayarimdan msn giremiyorum hata code veriyor anlamadim gitti sifrem dogru baglanacak fakat baglanmiyor hata veriyor ....?

Sponsorlu Bağlantılar


yusuf123ty0

Alıntı
jediknight adlı kullanıcıdan alıntı

HATA KODU : 81000306

Arkadaslar eğer msn inizi açmak istediginizde Hata Kodu:81000306 ve takip eden bisürü saçma yazıyla karşılaşırsanız yapmanız gereken şeyi anlatıyorum.

Modeminizin markası ne olursa olsun modeminizin simgesine tıklayıp ayarlar kısmına girin. Modeminizi Fabrika ayarlarına çevirin. (Bu ayar gelişmiş ayar seçeneklerinde olabilir) Bu işlemi yaptıktan sonra mevcut internet bağlantınız kesilecektir. Daha sonra bilgisayarınızı kapatıp tekrar açın ve fabrika ayarlarına almış olduğunuz modeminize kişisel internet bilgilerinizi girin. ==>> Örn: kullanıcıadı , password v.s Gerekli bilgileri girip modeminizi tekrar internete erişecek şekilde ayarladıktan sonra bahsettiğimiz MSN HATASI YANİ HATA KODU : 81000306 ortadan kalkacak ve MSN MESSENGER iniz tekrar sorunsuz şekilde açılacaktır.

Ben bu şekilde 1 gün uğraştıktan sonra sorunu çözdüm. Yani test edip onaylıyorum. yapmanıaz gerekenleri doğru yaparsanız SORUN kalmayacak % 100 eminim. AYRICA sakın PC nize format çekme ve bazı sitelerde verilen MSN in resmi sitesinden kopyala yapıştır yapılan gereksiz bilgi yığınını uygulayıp kendinize eziyet etmeyin .

FAYDAM OLMUŞSA NE MUTLU BANA

TEŞEKKÜRLER..!

Sorun modeminizden yani internet bağlantısından kaynaklanıyor gibi ...Modem ayarlarınızı resetleyip yeniden kullanıcı adı ve şifre girerek tekrar internete bağlanmayı deneyin bi...
reisgogocu - avatarı
reisgogocu
Ziyaretçi
6 Ekim 2007       Mesaj #43
reisgogocu - avatarı
Ziyaretçi
eline saglık kardeş Msn Wink
ugur_ua_1905 - avatarı
ugur_ua_1905
Ziyaretçi
8 Ekim 2007       Mesaj #44
ugur_ua_1905 - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşım ilk önce herkezinde dediği gibi tarih saat hepsinin doğru olması gerekiyo eğer hepsi doğruysa ve hala açamıyosan modeminin ayarlarında bişi var çünkü bende aynı şeyi yaşadım ve modemimi bi bilgisayarcıya getirdim o da halletti ve su anda girebiliyorum sana tavsiyem eğer bütün işlemlerin doğrusa saat felan ve hala açılmıyosa al modemini bilgisayarcıya git ve modem ayarlarını yaptır eminimki olucaktır buda msnem istersen ekle daha ii konuşuruz fileydo@hotmail.com

Alıntı
Kenan01 adlı kullanıcıdan alıntı

Hepsini denedim olmadı,çalıştır a yazacağım komutları vermemişsiniz?

arkadaşım eğer hala olmadıysa sorun modemde çünkü aynı problemi bende yasadım modemimi aldım bilgisayarcıya getirdim oda modemin ayarlarına girdi ve halloldu sorun sanada tavsiyem modemini bilgisayarcıya getir
Son düzenleyen ugur_ua_1905; 8 Ekim 2007 21:38 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
kerimatrax - avatarı
kerimatrax
Ziyaretçi
2 Kasım 2007       Mesaj #45
kerimatrax - avatarı
Ziyaretçi
Aynı Hattayı bende Yaşadım Ve KEsinlikle Tarih İle İlgili Sorun Var Pc Direk Salamadan Tarih Atıyor Formattan Sonra ama Sen Tarihinin Tümüne Dikkat Et Düzelt Ben İlk Farketmmedim Ama Tarihim 2006 Mış Oysaki 2007 Olcakmış 2007 Yaptım Msn Çalıştı
ConnecTeXy - avatarı
ConnecTeXy
Ziyaretçi
17 Kasım 2007       Mesaj #46
ConnecTeXy - avatarı
Ziyaretçi
olmuyo yaw Msn Confused
carpediemmusti - avatarı
carpediemmusti
Ziyaretçi
20 Aralık 2007       Mesaj #47
carpediemmusti - avatarı
Ziyaretçi
aibicm bana yardım edecek yokmu.msn hata veriyo.heersey tamam.skype çalısıyo herse tamam nete giriyo ama msnye giremiyom.yardım ederseniz sevinirim
hellboy726 - avatarı
hellboy726
Ziyaretçi
20 Aralık 2007       Mesaj #48
hellboy726 - avatarı
Ziyaretçi
80048820zx8
Hata Kodu 80048820 : Üzgünüz, şu anda Windows Live Messenger oturumunuzu açamadık. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.
Durumu çözmenize yardımcı olması için aşağıdaki adımları deneyin:
  1. İnternetinizin olup olmadığını kontrol edin.
  2. Bilgisayarınızın saatini ve tarihini kontrol edin
  3. Explorer’ın proxy ayarlarının otomatik bul seçeneğini kaldırın.
  4. explorer da tools(ayarlar) altında Internet Options(internet seçenekleri) connections (bağlantılar) Lan setting içindeki Automatically detect settings(otomatik proxy bul)seçeneğini kaldırın.
  5. MSN Messenger 7.5i başlatın.sonra msn de “Tools” menüsündeki “Options.” seçeneğini açın.orada “Connection,” ve “Advanced Settings.” seçeneğini açarak “SOCKS.” seceneğini kaldırın okeyleyerek setting bölümünden çıkabilirsiniz.
  6. Explorerın ayarlarındaki advantec seçeneğini ayarlayacağız.
  7. explorerda tools(ayarlar) altında Internet Options(internet seçenekleri) menüsündeki advantec (gelişmiş) sekmesindeki security altındaki
  8. “Check for server certificate revocation” (sertifika ile iilgili alanı) sekmesinin chekini kaldırın.
  9. “Use SSL 2.0″ sekmesini işarateleyin
  10. “Use SSL 3.0″ sekmesini işarateleyin
  11. Sonra da msn messengerınızı tamamen kapatın. System treyden de kaldırın. Daha sonrada başlat çalıştırdan aşağıdaki komutları yazın. Her komutu yazıp okeylediğinizde registerin başarılı bir şekilde yapıldığına dair mesaj gelecektir. İşleminizi bitirdikren sonra msni tekrar çalıştırın.çalışmazsa makinenizi restart edip deneyin.
  12. Yine sorun devam ederse msni update seçeneği ile kurun.
*Alternatif çözüm yolları için aşağıdaki yükleme bağlantısında yer alan konuyu inceleyebilirsiniz.
wolf26 - avatarı
wolf26
Ziyaretçi
8 Şubat 2008       Mesaj #49
wolf26 - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar şöle bir problemim var msn im açılmıyor Hata kodu 80048820 hataynın çözümünü biliyorum tarihim yanlış diye evet tarihim 2007 yılında şuanda ama mecburum başka çok gereken bir program 2007 de çalışıyor ve 2008 e aldığımda tarihi çalışmıyor şimdi böyle olunca tarihim 2007 deyken msn de açılmıyor internet saatini eşitlemesinide kapatmama rağmen yine açılmıyor nasıl açabilirim bilgisi olan varmı yol göstericek olan hem tarhim yanlış olucak hemde açılıcak aslında saçma msn in açılmaması neden yapar bunu nasıl düzeltebilirim şimdiden teşekkürler ...??
RadeoN - avatarı
RadeoN
Ziyaretçi
26 Şubat 2008       Mesaj #50
RadeoN - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar aynı sorun 10 dakika öncesine kadar bendede vardı gece pc mi kapatmadan önce normaldi sabah kalktığımda 80048820 hata kodu geldi msn açılmadı o kadar panik yapmaya gerek yok ;p Öncelikle Program ekle kaldırdan msn onar seçeneğiyle messengerı onarın ardından messenger'ı system tray den çıkış yapıp kaldırın.Sonra saat'i tıklayıp saati güncelleyin kontrol edin düzgünse bağlantı yapın.Ama unutmayın system tray den kaldırıp saati güncelleyin ben kaldırmadan güncelliyordum hiçbir işe yaramıyordu.

Umarım sizdede olur 10 dakka önce hallettim valla ben msndeyim ;p hi

Benzer Konular

15 Nisan 2010 / ahmed Sosyal Ağlar
7 Ağustos 2012 / dozer01 Sosyal Ağlar