Arama

Windows Live Messenger 2009 Final Hakkında Bilgiler

Güncelleme: 16 Aralık 2008 Gösterim: 15.291 Cevap: 19
DjTiesto - avatarı
DjTiesto
Ziyaretçi
10 Kasım 2008       Mesaj #1
DjTiesto - avatarı
Ziyaretçi
Buradan devam edelim:
Windows Live Messenger 2009 (14.0.8064.206)
Sponsorlu Bağlantılar
---------------------------------------------------


mainwindowvv4

WindowsLiveMessenger 2009 Final’in görüntüsünü bulduk arkadaşlar.

Diğer sitelerde Microsoft’un konferastaki tanıtımındaki gizli çekilen bir videodan görüntüler vardı ve kalitesi bozuktu, bu net görüntü ile WindowsLiveMessenger 2009 ‘un final sürümünü inceleyebileceksiniz.

Yeni neler var?
Ana pencerede yeni olarak, Hoşgeldiniz bölümü eklenmiş. Ayrıca yardım bölümü ikon olarak değiştirilmiş. Onun dışında Farklı Oturum Aç bölümünde Müsait, Meşgul ve Çevrimdışı Göster yazan yerlerde yanlarında ikonları bulunuyor. Çok hoş olmuş bence.

Şimdilik bukadar, diğer ekrangörüntüleri yakında geliyor…

Kaynak: MessengerWorldTurkey
Son düzenleyen NeutralizeR; 16 Aralık 2008 15:34 Sebep: İlgili konunun bağlantısı eklendi
mito1172 - avatarı
mito1172
Ziyaretçi
10 Kasım 2008       Mesaj #2
mito1172 - avatarı
Ziyaretçi
güzelmiş ama bide oturum açıp çekilseydi resimiMsn GrinMsn Grin
Sponsorlu Bağlantılar
DistinguisheD - avatarı
DistinguisheD
Ziyaretçi
11 Kasım 2008       Mesaj #3
DistinguisheD - avatarı
Ziyaretçi
Güzelmiş Msn Grin Değişik Msn Tongue
bcaksk - avatarı
bcaksk
Ziyaretçi
14 Kasım 2008       Mesaj #4
bcaksk - avatarı
Ziyaretçi
Fake gibi, ''Yine hoşgeldiniz'' nedir ya... Ayrıca o yazı o görüntüye sonradan eklenmiş büyük ihtimalle, kaldı ki final daha ne zaman çıkacak belli değil ve önce bi İngilizce yayınlansın da sonra Türkçe' sini görürüz Msn Wink
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
14 Kasım 2008       Mesaj #5
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
"Yine hoşgeldiniz" yerine "Tekrar hoş geldiniz" yazsaymış daha iyi olurmuş bence. Bu ekran görüntüsü doğru mudur sahte midir, o ayrı mesele.
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
15 Kasım 2008       Mesaj #6
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı

"Yine hoşgeldiniz" yerine "Tekrar hoş geldiniz" yazsaymış daha iyi olurmuş bence. Bu ekran görüntüsü doğru mudur sahte midir, o ayrı mesele.

Windows Live Messenger 2009, 2009 yılının ilk çeyreğinde çıkması beklenen yeni sürüm. WLM 2009 Final Türkçe sürümünün henüz mevcut olması mümkün değil. Aşağıda WLM 2009 ile ilgili bir video var. Çok büyük bir ihtimalle 2009 yılında yayımlanacak olan WLM 2009 Final'ın görünümü böyle olacak:

[flasht=http://images.video.msn.com/flash/soapbox1_1.swf?c=v&v=c1b27998-9f2a-4795-8f87-c034ca04a963&ifs=true&fr=shared&mkt=en-US]width='432' height='364'[/flasht]
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
16 Kasım 2008       Mesaj #7
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
live3ua2


Sonunda microsoft resmi olarak WindowsLiveFinal yeniliklerini duyurdu. Yeni özelliklerin anlatımları ve yeni ekran görüntüleri resmi bloglarında yayınlandı. Bu yeniliklere Aralık ayında sahip olabileceğiz.
Bu yazımızda sizlere WindowsLiveMessengerFinal yeniliklerini anlatacağız.


Windows Live Messenger Final



livecopyvk4


Yepyeni bir görünüm ve yeni özellikler ile WindowsLiveMessenger 2009 Final birçok Messenger kullanıcısının merakla beklediği bir program. Bu yeni sürümde BETA sürümden farklı olarak görünüm yeniden değişmiş ve ayriyetten birçok özellik gelmiş. Messenger’da kullanılan ikonların çoğu yenilenmiş, soldaki resime dikkat ederseniz E-posta ikonu çok hoş bir görünüm almış, ayrıca genelde reklamların olduğu bölümün üstüne messenger hizmetlerinin ikonları eklenmiş. Bu versiyondada hareketli resim ekleme olayı gene bulunmakta üstelikte webcamınızı kullanarak görüntü resmi oluşturabiliyorsunuz. Bu özelliği Dinamik Görüntü Resmi ile karıştırmayın, 96×96 boyutunda video kaydediyorsunuz. Tema özelliği hala durmakta, herhangi bir fotoğrafı messenger ana pencerenizin üst bölümüne sürükleyerek kolayca tema yapabiliyorsunuz, sizinle konuşanlar sizin bu resminizi görebiliyor.

Kaynak
buyucuharry - avatarı
buyucuharry
Ziyaretçi
17 Kasım 2008       Mesaj #8
buyucuharry - avatarı
Ziyaretçi
wlcomingsoonscreen23893ov4

Birkaç hafta Içinde, Windows Live Anasayfası, “home.live.com” sizin webdeki anasayfanız olabilir. Burası IM’leriniz ile çevirmiçi sohbet edebileceğiniz, e-posta gönderip, fotoğraf ve dosyalarınızı paylaşabileceğiniz, ve favori kişilerinize bağlanabileceğiniz bir yer olacak. Güncellenmiş diğer hizmetlerin versiyonlarını çevrimiçi kullanabileceksiniz, Hotmail ve SkyDrive gibi hizmetler, etkin olacaklar. Yeni özellikleri aşağıdan inceleyin ve hazırlanın… yakında geliyorlar…

yenifo0

Kaynak: MessengerWorldTurkey
buyucuharry - avatarı
buyucuharry
Ziyaretçi
18 Kasım 2008       Mesaj #9
buyucuharry - avatarı
Ziyaretçi
MSN Wave 11 (v7) Prototipi ile WindowsLiveMessenger (Wave 3) Karşılaştırılması

comparisontrzs2

Daha Live hizmetleri yokken msn messenger için bir prototip yapılmıştı. Gelecekte hangi özelliklerin ekleneceği bikaç sene önceden belirlenmişti. Bu yazımızda prototip ile yapılan yenilikleri karşılaştıracağız, bakalım microsoft ne kadar ilerlemiş?

Soldaki resimde de görüyorsunuz, Grup özelliği ve durum göstergeleri baya önce planlanan bir olay. Grup olayının ozaman düşünülen ismi (Circles) Çevre’ymiş. Grup göstergelerini resimlerin üstüne entegre etme olayı ozamanlar planlanamamış, ama genede küçük bir nokta şeklinde bu gösterilmiş. “Neler yeni” bölümünü görüyorsunuz ayrı bir sayfa gibi duruyor, buda yeni sürümde messenger üzerine bağlanarak tasarımın bozulmaması sağlanmış.

Bu prototipin çıkış tarihi tahminen 2004 aralık gibi söyleniyor, ozaman hatırlanırsanız messenger daha gelişmemişti. Bu prototip messenger’ın 4 yıllık sürecini bize gösteriyor, bütün yenilikler 4 yılda yavaş yavaş yapılmış.

Bu iki prototipi inceleyebilirsiniz, gerçekten şaşıracaksınız:

wave11circlesjj2


Kaynak: MessengerWorldTurkey
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
18 Kasım 2008       Mesaj #10
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
Yeni LiveWave 3 Simgeleri

Yakında çıkacak olan yeni LiveWave 3 servislerinin yüksek çözünürlüklü simgeleri çıktı. Gerçektende çok hoş görünümlü bu simgeler, yeni LiveWave 3 servislerinde kullanılıyor olacak. WindowsLiveMessenger simgesini daha önce küçük bir boyutta zaten yayınlamıştık sitemizde şimdi yüksek çözünürlüklü halini görebilirsiniz.
Ayrıca soldaki simgeleri ikon haline getirip programlarınızda kullanabilirsiniz.
Soldaki resme tıklayarak büyük hallerini görebilirsiniz.


Benzer Konular

20 Ağustos 2009 / NeutralizeR Sosyal Ağlar
14 Mayıs 2010 / NeutralizeR Sosyal Ağlar
10 Ocak 2011 / hellboy726 Arşive Kaldırılan Konular