Arama

Windows Live Messenger 2009 (14.0.8064.206) - Sayfa 14

Güncelleme: 20 Ağustos 2009 Gösterim: 544.043 Cevap: 1.072
tHeBruTaLiTyOfHeLL - avatarı
tHeBruTaLiTyOfHeLL
Ziyaretçi
18 Aralık 2008       Mesaj #131
Ziyaretçi
Alıntı
madhead adlı kullanıcıdan alıntı

80040154 hatası alıyorum sürekli.. çözümünü nette aradım buldum ama işe yaramadı... Msn Sad

Ek'teki Verdiği Linkten İndirdiysen, Klasör'ün İçindeki Extra Dosyaları Hepsini Yüklemeyi Deneyin.
Sponsorlu Bağlantılar
pascalnebil - avatarı
pascalnebil
Ziyaretçi
18 Aralık 2008       Mesaj #132
pascalnebil - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Jammer adlı kullanıcıdan alıntı

Programı kurdum, kurarken hiç hata almadım, eklentilerin hiçbirini kurmadım, sadece messengerı kurdum, bittikten sonra messenger açılıyor ama bağlanmak istediğimde hep aşağıdaki hatayı alıyorum, aradım taradım hiçbir yerde cevabını bulamadım, başka yerlerde birçok kişinin aynı hatayla karşılaştığını gördüm, burada hiç kimse bahsetmemiş, ya buradakiler çok şanslı ya da ben çok şanssızım. Lütfen çıldırttı beni bu program, nasıl çözülür bu dert dostlar?
Bu arada KIS 2009 kullanıyorum.

Sponsorlu Bağlantılar

de4790caaed6bf4103a7ff0adef0e

hatayi arayib bosuna zaman kaybetme tamamen windows live messengeri kaldir bilgisayardan sonra tekrardan kur büyük ihtimal acilir yineden
CyBerLoRd - avatarı
CyBerLoRd
Ziyaretçi
18 Aralık 2008       Mesaj #133
CyBerLoRd - avatarı
Ziyaretçi
beta mı bu ?
tHeBruTaLiTyOfHeLL
Ziyaretçi
18 Aralık 2008       Mesaj #134
Ziyaretçi
Alıntı
CyBerLoRd adlı kullanıcıdan alıntı

beta mı bu ?

RC ( Release Candidate) Sürümü Msn Happy
f47xfenerli - avatarı
f47xfenerli
Ziyaretçi
18 Aralık 2008       Mesaj #135
f47xfenerli - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
pascalnebil adlı kullanıcıdan alıntı

hatayi arayib bosuna zaman kaybetme tamamen windows live messengeri kaldir bilgisayardan sonra tekrardan kur büyük ihtimal acilir yineden

bendede aynı hata raporu çıkıyor vede kaldırıp yeniden kurdum ama nafile
olmadı malesefMsn Sad
tHeBruTaLiTyOfHeLL
Ziyaretçi
18 Aralık 2008       Mesaj #136
Ziyaretçi
Alıntı
f47xfenerli adlı kullanıcıdan alıntı

olmadı malesefMsn Sad

Ek'teki İndirdikten Sonra İçinde Çıkan Extra Klasör'ünde Hepsini Kurup Denedin mi ?_?
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
18 Aralık 2008       Mesaj #137
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
Jammer adlı kullanıcıdan alıntı

Programı kurdum, kurarken hiç hata almadım, eklentilerin hiçbirini kurmadım, sadece messengerı kurdum, bittikten sonra messenger açılıyor ama bağlanmak istediğimde hep aşağıdaki hatayı alıyorum, aradım taradım hiçbir yerde cevabını bulamadım, başka yerlerde birçok kişinin aynı hatayla karşılaştığını gördüm, burada hiç kimse bahsetmemiş, ya buradakiler çok şanslı ya da ben çok şanssızım. Lütfen çıldırttı beni bu program, nasıl çözülür bu dert dostlar?
Bu arada KIS 2009 kullanıyorum.

de4790caaed6bf4103a7ff0adef0e

Alıntı
madhead adlı kullanıcıdan alıntı

80040154 hatası alıyorum sürekli.. çözümünü nette aradım buldum ama işe yaramadı... Msn Sad

Alıntı
f47xfenerli adlı kullanıcıdan alıntı

olmadı malesefMsn Sad

--- Bilgisayarım > C:\ > Documents and Settings > *NeutralizeR > Local Settings > Application Data > Microsoft klasörü içinde bulunan Windows Live Contacts klasörünü siliniz. *: NeutralizeR yerinde sizin kendi Windows oturum açma adınız olacak (kullanıcı_adınız). Yani Windows hesabınız.(Vista'da: C:\Users\NeutralizeR\AppData\Local\Microsoft)

Daha kolay erişim için Başlat > Çalıştır > %userprofile%

ve aşağıdaki klasörü:

C:\Documents and Settings\kullanıcı_adınız\Contacts\
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
18 Aralık 2008       Mesaj #138
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
Freund adlı kullanıcıdan alıntı

ahmetgns@ hayır benim amacım posta kutusunda ieyi kullanmak yani komple degil sanırım yanlış anlaşıldı benim posta kutusuna tıkladıgımızda ieden bağlanıyodu öyle olsun istiyorum fakat microsoft tamamen ieyi varsayılan secilmesini istiyor ve secmeyince tıkladıgımızda firefox
yabancı dilde hotmail sitesine yonlendiriyor

Ben şu anda bu yeni Messenger'ı kullanmıyorum ancak Messenger'dan e-posta gelen kutumu StuffPlug yardımı ile Firefox'ta açarken otomatik oturum açmasını ben de sağlayamıyorum çünkü otomatik oturum açmak için lazım olan Windows Live oturum açma yardımcı programı sadece Internet Explorer'a yüklenen bir eklenti. Ama NeutralizeR'ın dediği gibi Messenger'ın da artık her türlü bağlantıda varsayılan tarayıcımıza bağlanması güzel bir şey, böyle olması gerekiyordu.

Alıntı
Freund adlı kullanıcıdan alıntı

ama hem yabancı dilde acıyo hemde kutuyu acmıyor yani illa şifre gireceksin
onuda gectim mesela iede bi kutuyu kapatınca diger kutuyu acabiliyoduk buda olmuyor bunun bir çözümü varsa neden kullanmayayımki.

Windows Live Hotmail'i hangi dile göre ayarladıysan oturum açtığında ancak o dil görüntülenir. Seçeneklerine girmeden başka bir şekilde başka bir dile geçemez. Ancak oturum açmadan önceki "Oturum aç" sayfası gibi yerlerde sayfanın dili tarayıcının dil ayarlarına bağlıdır. Senin Internet Explorer'ında dil ayarı Türkçe olduğu halde Firefox'ta dil ayarı İngilizce vs. olabilir. Bunu düzeltmek için Firefox'un seçeneklerine girip "İçerik" sekmesinde "Diller" bölümünde Türkçe [tr] ekli değilse onu ana dil listesinden ekleyip tercih sırasına göre diller listesinde de en üste taşı. Sanıyorum bu halleder.

IE'de bir kutuyu kapatınca diğer kutuyu açabiliyorduk derken tam olarak neyi kastediyorsun anlamadım ama aynı şeyi Firefox'ta da yapabileceğini düşünüyorum. Firefox'taki tek eksik oturum açma yardımcı programı. Bu yüzden bilgisayarda kayıtlı Windows Live ID'lerin hepsini listelemiyor. Kullandığın birden fazla hesap var ve bunların posta kutularına sık sık bakıyorsan, bu hesaplarını birbirine bağlayarak hızlı oturum açabilirsin. Birden Fazla Live ID'nizi Birbirine Bağlayın Bu konu -yeterince güncel olmasa da- işine yarayabilir.

Üçüncü şansın ise, diğer posta kutularına gelen bütün iletileri tek bir posta kutusuna iletmen, böylece hepsini tek bir merkezden görürsün. Bunu yapmak için her bir hesabının Hotmail seçeneklerine girmelisin.
Alıntı
hoyrat92 adlı kullanıcıdan alıntı

Bu sürümü kurdum çok hoşuma gitti gayet güzel çalışıyor ancak çeviriyle ilgili iki şey hoşuma gitmedi
1.si "Uygun" durumu "Müsait" olsa daha iyi olurdu.
2.si dosya trasferi yaparken "kabul etmek" ve"reddetmek" olarak yazıyor.
İnşallah Final sürümde bu çeviri hatası düzeltilir.

Muhtemelen "Müsait" kelimesi Arapça'dan geliyor diye koymamışlar ama "Meşgul"ün de aynı dilden geldiğini hatırlatmak lazım.
mula2001 - avatarı
mula2001
Ziyaretçi
18 Aralık 2008       Mesaj #139
mula2001 - avatarı
Ziyaretçi
yamalar çok yakında çıkmaya başlar,
BECKHAM0001 - avatarı
BECKHAM0001
Ziyaretçi
18 Aralık 2008       Mesaj #140
BECKHAM0001 - avatarı
Ziyaretçi
sürekli şu hata oluyor...

http://resimekle.gen.tr/uploads/GxQ00171.bmp

yükleme bitiyor ben iptal etmeden kendi kendine geri alıp yukarıdaki hatayı veriyor...geri alma olayıda aşağıdaki gibi...

http://resimekle.gen.tr/uploads/clV00396.bmp
Son düzenleyen BECKHAM0001; 18 Aralık 2008 13:40 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi