Yardımcı Olabılcek Kımse mı Yok ?
Yoksa Aktıf uye olmadıgımız ıcın Cewap mı Yok ?
Bu konunun önceki sayfalarında bu ve benzeri birçok soru cevaplandı. WLM 2009'u ilk mesajdaki 30mb'lık ek dosyasından indirdiyseniz Extra klasöründeki .msi dosyalarını kurmalısınız. WLM'yi kurarken ve oturum açmaya çalışırken güvenlik programınız devre dışı olmalıdır.
bu yazı ile karşılaşıyorum , güncelleştirmeleride kapatıyorum fakat yinede karşıma çıkıyor bunu önlemek için ne yapmam gerekiyor yardım ederseniz sevinirim teşekkürler...
bu yazı ile karşılaşıyorum , güncelleştirmeleride kapatıyorum fakat yinede karşıma çıkıyor bunu önlemek için ne yapmam gerekiyor yardım ederseniz sevinirim teşekkürler...
o uyarıyı beta olduğu içinmi veriyor yani beta olduğu için veriyorsa ben bu 2009 u boşunamı yükledim vay be yani bilmediğim için soruyorum arkadaşlar yanlış anlamayın sakın
o uyarıyı beta olduğu içinmi veriyor yani beta olduğu için veriyorsa ben bu 2009 u boşunamı yükledim vay be yani bilmediğim için soruyorum arkadaşlar yanlış anlamayın sakın
Evet, o uyarıyı artık desteklenmeyen bir BETA sürümde oturum açmaya çalıştığınız için alıyorsunuz. Dolayısıyla 9'u neden boşuna yüklemiş olacaksınız ki? O daha yeni bir sürüm ve siz de denemek istemişsiniz.
eklentilerle ilgili herhangi bir acıklama yok sanırım discovery 2 25 aralıkta cıkacaktı sanırım ana sayfada yazıyordu şimdi ise o yazı kalkmış pluş iiçinde öyle her hangi açıklama yada yapılan calısmaları duymadık yoksa calısma falan yok mu finalle beraber mi gelecek uyumlu eklentiler
herşey iyi güzel ama sorun yaşıyorum oturum açamıyorum bana 80040154 hatası veriyor başlat-çalıştır-cmd sonra da enter ondan sonra %windir%\system32\regsvr32 %windir%\system32\msxml3.dll bunuda yazdım entere bastım gene işe yaramadı : yardım lütfen
herşey iyi güzel ama sorun yaşıyorum oturum açamıyorum bana 80040154 hatası veriyor başlat-çalıştır-cmd sonra da enter ondan sonra %windir%\system32\regsvr32 %windir%\system32\msxml3.dll bunuda yazdım entere bastım gene işe yaramadı : yardım lütfen