Teşekkür ederim admin bey ,64bit işletim sistemi kullandıgım için msi uzantılı setupları gerekiyordu
siz vermişsiniz çok iyi oldu , sizden bir ricam daha olsa; live mail in son versiyonunun msi uzantılı kurulum paketinide ekleyeblirmiisniz ,çok teşekkür ediyorum
Windows Live Communications Platform bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor. Bu durumdan dolayı özür dileriz.
Bunun çözümünü bilen varmı aranızda?
Windows Live Communications Platform bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor. Bu durumdan dolayı özür dileriz.
Bunun çözümünü bilen varmı aranızda?
"C:\Documents and Settings\bilgisayar adı\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts\msn adresin" dizininin içeriğini silmeyi deneyiniz...
Teşekkür ederim admin bey ,64bit işletim sistemi kullandıgım için msi uzantılı setupları gerekiyordu
siz vermişsiniz çok iyi oldu , sizden bir ricam daha olsa; live mail in son versiyonunun msi uzantılı kurulum paketinide ekleyeblirmiisniz ,çok teşekkür ediyorum
kolay gelsin..
Arkadaşlar Microsoft'un Sitesindeki Messenger'in Final Görüntüsü mü?Eğer Öyleyse Konuşma Penceresinde Üstteki Menülerde Yine Simgeler mi Yerleşmiş Yoksa Eski Görüntüsü mü O...Ayrıca Bundan Öncekiyle Arasında Bir Farklılık Var mı?Lütfen Yeni İndiren Arkadaşlar Bilgilendirsin.Saygılarımla.....
evet final kardeşim. bugün bana maillede geldi finali deneyin diye...ama gördüğüm kadarıyla çok sorunlu kurmayı düşünmüyorum mecbur kalmadıkça ayrıca admin karddeşime sesleniyorum konun başında yazan yazılarda güncellese iyi olur yani final sürüm olarak
kolay gelsin..
64 bit işletim sistemi olunca ne oluyor? Neden .msi dosyasına ihtiyaç duyuyorsun?