Arama

Windows Live Messenger 2009 (14.0.8064.206) - Sayfa 42

Güncelleme: 20 Ağustos 2009 Gösterim: 544.039 Cevap: 1.072
mito1172 - avatarı
mito1172
Ziyaretçi
10 Ocak 2009       Mesaj #411
mito1172 - avatarı
Ziyaretçi
yinede bir sorum olacak msn 9 u kurduk ve hatalar bunalttı ve 8,5 dönüş yapabillirmiyiz?
Sponsorlu Bağlantılar
Legend_Warrior - avatarı
Legend_Warrior
Ziyaretçi
11 Ocak 2009       Mesaj #412
Legend_Warrior - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
mito1172 adlı kullanıcıdan alıntı

yinede bir sorum olacak msn 9 u kurduk ve hatalar bunalttı ve 8,5 dönüş yapabillirmiyiz?

ne hataları var öğrenebilir miyim bende hiç olmadı da ama birşey soracağım bu konuşma pencerelerinde renklendirme nasıl yapılıyor bilen var mı ayrıca final sürümde hata olmaması gerekmiyor mu sorunun cevabı ise tamamen kaldırıp baştan 8.5'i yükleyeceksin.Msn Wink bir de başlıkta sadece varsayılanı göstermişsiniz ne yapacağız ayrı ayrı yok mu?
Sponsorlu Bağlantılar
mito1172 - avatarı
mito1172
Ziyaretçi
11 Ocak 2009       Mesaj #413
mito1172 - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Legend_Warrior adlı kullanıcıdan alıntı

ne hataları var öğrenebilir miyim bende hiç olmadı da ama birşey soracağım bu konuşma pencerelerinde renklendirme nasıl yapılıyor bilen var mı ayrıca final sürümde hata olmaması gerekmiyor mu sorunun cevabı ise tamamen kaldırıp baştan 8.5'i yükleyeceksin.Msn Wink bir de başlıkta sadece varsayılanı göstermişsiniz ne yapacağız ayrı ayrı yok mu?

valla kardeş hataları burda okuyup açıkçası kurmaya çekindimMsn Happy tamam 8.5 i geri yükleyelimde snırım tekrar kurulmuyormuş yani yine 9 a yönlendiriyormuş. o yüzden sordum. artı konuşma penceresi renklendirmeyi sanırım ana sayfada bilgisi var bi inceleMsn Happy
ShadowFlame - avatarı
ShadowFlame
Ziyaretçi
11 Ocak 2009       Mesaj #414
ShadowFlame - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar bende herhangi bir sorun yok ama genellikle meşgul gözükmeme rağmen arkadaşlarım msnde çevrimdışı olduğumu söylüyorlar yani haberim olmadan çevrimdışı oluyor bu sürümde nasıl çözebilirim acaba ?
XSeZeRiX - avatarı
XSeZeRiX
Ziyaretçi
11 Ocak 2009       Mesaj #415
XSeZeRiX - avatarı
Ziyaretçi
s.a arkadaşlar benim sorunum sürümle ilgili değil bilen arkadaş vardır belki benim msn em açıkken üzerine internet sayfası vs gibi şeyler açamıyorum msn i simge durumuna getirmem gerekiyor sayfaları görmem için daha önce de böyle problem olmuştu pc ye format atacaktım arada kayboldu ama tekrar aynı problemle karşılaştım şimdi belki ufak bir ayardan kaynaklanıyordur ama bilmediğimizden yapamıyoruz şimdiden teşekkür ederim sizlere.
mito1172 - avatarı
mito1172
Ziyaretçi
11 Ocak 2009       Mesaj #416
mito1172 - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
XSeZeRiX adlı kullanıcıdan alıntı

s.a arkadaşlar benim sorunum sürümle ilgili değil bilen arkadaş vardır belki benim msn em açıkken üzerine internet sayfası vs gibi şeyler açamıyorum msn i simge durumuna getirmem gerekiyor sayfaları görmem için daha önce de böyle problem olmuştu pc ye format atacaktım arada kayboldu ama tekrar aynı problemle karşılaştım şimdi belki ufak bir ayardan kaynaklanıyordur ama bilmediğimizden yapamıyoruz şimdiden teşekkür ederim sizlere.

sanırım sen msnyii hep üstte ayarllamışsıınMsn Happyayarları tıkla araçlara gelince orda bi seçenek var herzaman üstte diye o işareliyse kaldır olması gerek şayet doğru anladıysamMsn Happyalttaki resimde örnek var.
eatkj4
XSeZeRiX - avatarı
XSeZeRiX
Ziyaretçi
11 Ocak 2009       Mesaj #417
XSeZeRiX - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

sanırım sen msnyii hep üstte ayarllamışsıınMsn Happyayarları tıkla araçlara gelince orda bi seçenek var herzaman üstte diye o işareliyse kaldır olması gerek şayet doğru anladıysamMsn Happyalttaki resimde örnek var.
eatkj4

Valla Çok Teşekkür Ederim Ya Dediğim Gibi Ufak Bi Detay Ama Bilmediğimizden Kaynaklanıyor Sayende Öğrenmiş Oldum Çok Tşk Çok Çok Saol...
mito1172 - avatarı
mito1172
Ziyaretçi
11 Ocak 2009       Mesaj #418
mito1172 - avatarı
Ziyaretçi
olur böyle şeyler kardeş bizde bilmiyorduk zamanında sora sora kurcalaya kurcalaya öğrendik rica ederim yardımcı olduysam ne mutlu banaMsn Happy
awicenna - avatarı
awicenna
Ziyaretçi
11 Ocak 2009       Mesaj #419
awicenna - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı

64 bit işletim sistemi olunca ne oluyor? Neden .msi dosyasına ihtiyaç duyuyorsun?

hiç 64bit kullanmadığın belli . msi package haricinde exe dosyası ile yüklenmiyor
Sistemi kabul etmiyor.
sebebini google dan araştırabilirsin,
verdiğiniz link içinde teşekkür ederim fakat istediğim web setup değil
windows live mail 2009.msi lazım bana ,
yeni msn çok kullanışlı ve şık olmuş yeni msn herkese tavsiye ederim.
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
11 Ocak 2009       Mesaj #420
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
Düşebakan adlı kullanıcıdan alıntı

adszrf5
w501

Alıntı
Torngarsoak adlı kullanıcıdan alıntı

Windows Live Communications Platform bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor. Bu durumdan dolayı özür dileriz.
Bunun çözümünü bilen varmı aranızda?

Alıntı
temistokles adlı kullanıcıdan alıntı

Windows Live Communications Platform bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor sorun bu

Windows Live Communications Platform Hatası ve Çözümü

Alıntı

Evet, Windows Live Messenger 8.5 sürümüne dönebilirsiniz:
https://www.msxlabs.org/forum/msn-teknik-destek-bilgiler/73916-windows-live-messenger-8-5-final-windows-live-suite.html

Alıntı
kbR4 adlı kullanıcıdan alıntı

anca yRn gLcék gaLiba pLusss Msn Mad

Messenger Plus! Live duyurusunda yeni beta sürümün yayımlanma tarihinin Pazar gününe sarkabileceği belirtiliyordu.

Alıntı
ShadowFlame adlı kullanıcıdan alıntı

Arkadaşlar bende herhangi bir sorun yok ama genellikle meşgul gözükmeme rağmen arkadaşlarım msnde çevrimdışı olduğumu söylüyorlar yani haberim olmadan çevrimdışı oluyor bu sürümde nasıl çözebilirim acaba ?

Desteklenmeyen bir eklenti yüklü olabilir. Yeni sürümü kullanacaksınız yüklü olan MessengerDiscovery ve Messenger Plus! sürümlerini kaldırmalısınız.

Alıntı
awicenna adlı kullanıcıdan alıntı

Teşekkür ederim admin bey ,64bit işletim sistemi kullandıgım için msi uzantılı setupları gerekiyordu
siz vermişsiniz çok iyi oldu , sizden bir ricam daha olsa; live mail in son versiyonunun msi uzantılı kurulum paketinide ekleyeblirmiisniz ,çok teşekkür ediyorum
kolay gelsin..

Hazır olduklarında ilgili konuların bağlantılarını belirteceğim.
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.