ya küçük birşey ama önemli bir görüntü resmi koyuyorum biraz sonra bir tane daha kopyalıyor o resimden onu otomatik seçiyor ve bu kopya öbürüne göre bulanık oluyor sizde de var mı bu sorun.
ya küçük birşey ama önemli bir görüntü resmi koyuyorum biraz sonra bir tane daha kopyalıyor o resimden onu otomatik seçiyor ve bu kopya öbürüne göre bulanık oluyor sizde de var mı bu sorun.
bunu siz baska yerde oturum açtığınızda aynı avatarı orada da açamak için yapıyor
Sponsorlu Bağlantılar
*ayrıca seceneklerde 'oturum açtığım her yerde görüntü resmimi ve iletimi kullan' seceneğini kaldırırsan bu kopyalama işlemini yapmaz...
kurdum ama nedenını bılmedıgım bır sebepten çalışmıyor programlar listesinde gözükmüyor ve kaldıramıyorum eski sürümü yuklerken daha güncel sürüm zaten kurulu dıyor yardım beklıorum
kurdum ama nedenını bılmedıgım bır sebepten çalışmıyor programlar listesinde gözükmüyor ve kaldıramıyorum eski sürümü yuklerken daha güncel sürüm zaten kurulu dıyor yardım beklıorum
vista ultimate işletim sistemi kulanıoyrm orda yazan her şeyi yaptım yok fayda etmiyor
birde şu sorun var ki "uygulama yanyana yapılandırması doğru olmadığından başlatılamadı dyor
size bir çözüm:
Alıntı
C0mPuTeR adlı kullanıcıdan alıntı
Arkadaşlar Ben Oturum Açamama Sorunun Çözümünü Buldum Galiba WLM 2009 Düzgün Bir Şekilde Kurduktan Sonra Masaüstündeki Messenger Simgesine Sağ Tıklayıp Uyumluluk'a Gelin Ve Burada:
(Bu Programın Uygulanacağı Uyumluluk Programını Seçin.) Onayını Koyup Aşağıdaki İşlemi Yapınız.
Vista Kullanıcıları : Windows Server 2003 (Service Pack 1) Deyip Uygula De Tamam'a Tıkla.
Xp Kullanıcıları: Sizde Windows 2000 Uyumluluğun'da Çalıştır Deyip Uygula De Tamam'a Tıkla.
Messenger'i Başlattığınızda Hiçbirşeye Dokunmadan Ekrana Çıkmasını Bekleyiniz. Kendini Onarıp Gösterecektir Ve Oturum Açtığınızda Bu Sorunla Karşılaşmazsınız.Vallaha Ben Denedim Oldu.İnşallah Sizde de Olacaktır.Kolay Gelsin.Saygılar....