Arama

Windows Live Messenger 2009 (14.0.8064.206) - Sayfa 45

Güncelleme: 20 Ağustos 2009 Gösterim: 544.039 Cevap: 1.072
Legend_Warrior - avatarı
Legend_Warrior
Ziyaretçi
11 Ocak 2009       Mesaj #441
Legend_Warrior - avatarı
Ziyaretçi
ya küçük birşey ama önemli bir görüntü resmi koyuyorum biraz sonra bir tane daha kopyalıyor o resimden onu otomatik seçiyor ve bu kopya öbürüne göre bulanık oluyor sizde de var mı bu sorun.Msn Sad
Sponsorlu Bağlantılar
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
11 Ocak 2009       Mesaj #442
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Legend_Warrior adlı kullanıcıdan alıntı

ya küçük birşey ama önemli bir görüntü resmi koyuyorum biraz sonra bir tane daha kopyalıyor o resimden onu otomatik seçiyor ve bu kopya öbürüne göre bulanık oluyor sizde de var mı bu sorun.Msn Sad

bunu siz baska yerde oturum açtığınızda aynı avatarı orada da açamak için yapıyor Msn Sarcastic

Sponsorlu Bağlantılar
*ayrıca seceneklerde 'oturum açtığım her yerde görüntü resmimi ve iletimi kullan' seceneğini kaldırırsan bu kopyalama işlemini yapmaz...

Legend_Warrior - avatarı
Legend_Warrior
Ziyaretçi
11 Ocak 2009       Mesaj #443
Legend_Warrior - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
ahmed adlı kullanıcıdan alıntı

bunu siz baska yerde oturum açtığınızda aynı avatarı orada da açamak için yapıyor Msn Sarcastic

sağol bugün sizi meşgul ettim bayağı ama bu görüntülü arama falan bende yazı halinde simge halinde değil mi bu sürümde yoksa ayarlamanın yolu var mı?Msn Embarrassed
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
11 Ocak 2009       Mesaj #444
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Legend_Warrior adlı kullanıcıdan alıntı

sağol bugün sizi meşgul ettim bayağı ama bu görüntülü arama falan bende yazı halinde simge halinde değil mi bu sürümde yoksa ayarlamanın yolu var mı?Msn Embarrassed

final sürümde simge olarak değilde yazı olarak konulmuş...herhangi bir ayarı yok yani.
C0mPuTeR - avatarı
C0mPuTeR
Ziyaretçi
11 Ocak 2009       Mesaj #445
C0mPuTeR - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar Merak Ettim de Uyumlu Mess patch ve Stuffplug Hakkında Herhangi Bir Gelişme Varmı?Ne Zaman Çıkacak Acaba?Saygı Ve Sevgilerimle.....
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
11 Ocak 2009       Mesaj #446
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
C0mPuTeR adlı kullanıcıdan alıntı

Arkadaşlar Merak Ettim de Uyumlu Mess patch ve Stuffplug Hakkında Herhangi Bir Gelişme Varmı?Ne Zaman Çıkacak Acaba?Saygı Ve Sevgilerimle.....

Windows Live Messenger 14.0.5027.908 için : MessPatch

https://www.msxlabs.org/forum/coklu-oturum-acma-ve-yamalar/43951-messpatch-light-web-tabanli-messenger-yamasi.html

web tabanlı artık...

StuffPlug için Project M değişimi olacağı bildirilmişti ama herhangi bir gelişme olmadı ozaman bu yana?

https://www.msxlabs.org/forum/neutralizer-says/184975-stuffplug-artik-olmayacak-mi-project-m-nedir.html
bakteri_16 - avatarı
bakteri_16
Ziyaretçi
12 Ocak 2009       Mesaj #447
bakteri_16 - avatarı
Ziyaretçi
kurdum ama nedenını bılmedıgım bır sebepten çalışmıyor programlar listesinde gözükmüyor ve kaldıramıyorum eski sürümü yuklerken daha güncel sürüm zaten kurulu dıyor yardım beklıorum Msn Grin
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
12 Ocak 2009       Mesaj #448
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
bakteri_16 adlı kullanıcıdan alıntı

kurdum ama nedenını bılmedıgım bır sebepten çalışmıyor programlar listesinde gözükmüyor ve kaldıramıyorum eski sürümü yuklerken daha güncel sürüm zaten kurulu dıyor yardım beklıorum Msn Grin

kaldırma işlemi için inceleyiniz:

Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım?

Windows Live Messenger 2009 (14.0.8050.1202) - Tekil Mesaj - MsXLabs
bakteri_16 - avatarı
bakteri_16
Ziyaretçi
12 Ocak 2009       Mesaj #449
bakteri_16 - avatarı
Ziyaretçi
vista ultimate işletim sistemi kulanıoyrm orda yazan her şeyi yaptım yok fayda etmiyor Msn Grin

birde şu sorun var ki "uygulama yanyana yapılandırması doğru olmadığından başlatılamadı dyor
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
12 Ocak 2009       Mesaj #450
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
bakteri_16 adlı kullanıcıdan alıntı

vista ultimate işletim sistemi kulanıoyrm orda yazan her şeyi yaptım yok fayda etmiyor Msn Grin

birde şu sorun var ki "uygulama yanyana yapılandırması doğru olmadığından başlatılamadı dyor

size bir çözüm:

Alıntı
C0mPuTeR adlı kullanıcıdan alıntı

Arkadaşlar Ben Oturum Açamama Sorunun Çözümünü Buldum Galiba WLM 2009 Düzgün Bir Şekilde Kurduktan Sonra Masaüstündeki Messenger Simgesine Sağ Tıklayıp Uyumluluk'a Gelin Ve Burada:

(Bu Programın Uygulanacağı Uyumluluk Programını Seçin.) Onayını Koyup Aşağıdaki İşlemi Yapınız.

Vista Kullanıcıları : Windows Server 2003 (Service Pack 1) Deyip Uygula De Tamam'a Tıkla.

Xp Kullanıcıları: Sizde Windows 2000 Uyumluluğun'da Çalıştır Deyip Uygula De Tamam'a Tıkla.

Messenger'i Başlattığınızda Hiçbirşeye Dokunmadan Ekrana Çıkmasını Bekleyiniz. Kendini Onarıp Gösterecektir Ve Oturum Açtığınızda Bu Sorunla Karşılaşmazsınız.Vallaha Ben Denedim Oldu.İnşallah Sizde de Olacaktır.Kolay Gelsin.Saygılar....Msn Wink