Arama

Windows Live Messenger 2009 (14.0.8064.206) - Sayfa 49

Güncelleme: 20 Ağustos 2009 Gösterim: 544.044 Cevap: 1.072
aequitas - avatarı
aequitas
Ziyaretçi
16 Ocak 2009       Mesaj #481
aequitas - avatarı
Ziyaretçi
Selam arkadaşlar bende böyle bi hata raporu veriyor neden anlamadım.Yardımcı olursanız sevinirim ^^.

Sponsorlu Bağlantılar
http://img91.imageshack.us/img91/3348/adszps5.jpg

swordocean - avatarı
swordocean
Ziyaretçi
16 Ocak 2009       Mesaj #482
swordocean - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar kusura bakmayında benim buradan indiriğim yama php olarak iniyor ve haliyle açılmıyor yardımcı olabilecek biri varmı acil olarak
Sponsorlu Bağlantılar
kucukhanim88 - avatarı
kucukhanim88
Ziyaretçi
17 Ocak 2009       Mesaj #483
kucukhanim88 - avatarı
Ziyaretçi
bende msn 2009 u yeni yükledimmmm aslında tekk kelimeyle süper bişey Msn Happy amaaa.......... Msn Thinking mail simgesine basılınca neden açılmıyor anlamıyorum basılınca açılıyor ama msn sayfası çok farklı bir dilde çıkıyor . bütün sorunları hallettim ama bunu daha çözemedimmmMsn Sarcastic iki gündürr kafa patlatıyorum ama sanırım yapamıycamm Msn Sad kaç senedir msn vs. kullanıyorum ama ilkdefa böyle hatalar la karşılaştımm biraz daha bekleyip hatasız iyice denenmiş şekliyle piyasaya sürebilirlerdi diye düşünüyorum,, umarım bi çözümü olurr, yoksa her gün googledan msn.com a tıklayıp hotmaile girip oradan maillerimi okumaya bilmiyorum ne kadar dayanabilirim??? Msn Sarcastic
kucukhanim88 - avatarı
kucukhanim88
Ziyaretçi
17 Ocak 2009       Mesaj #484
kucukhanim88 - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Ayberq adlı kullanıcıdan alıntı

degerli arkadaslarım merak ettigim sey su ben msn 2009 kullanıyorum plus ykledim ona uyumlu ama discovery yoq bulamıyorum bi bilgisi olan varmı bu konuda???bide ne dinledigimi gösteremiyorum msnde ne media playerden nede winamptan.winamp ımda sn sürüm media playerimde yardımlarınızı beqliyorum....

discovery 1,5 var benim de msn 2009 a uyumlu olarak kullandığım..live.msgdiscovery.com dan indirdim sitedende bulabilirsin,, amaaa ÖNCE PLUS I TAMAMEN SİLMEN GEREKİYOR ÇÜNKÜ İKİSİ AYNI ANDA ÇALIŞMAYA BİLİYOR YANİ PLUS LA DİSCOVERY.. OY ÜZDEN ÖNCE DİSCOVERY 1.5 U KURUP SONRA ARDINDANN msgplus.net ten msn 2009 a uyumlu plus indireceksin yanii (MsgPlusLive-479b) olanı .. şu an ikisinde kullanıyorum aynı anda beta oldukları içinarada verdikleri hatalar dışında tek kelimeyle süperler Msn Wink ne dinlediği konusuna gelincee , zatenn discovveryi yüklediğin zaman ayarlar kısmında var ..

Alıntı
kutsal54 adlı kullanıcıdan alıntı

msnjk1

Böyle Bir Hata Aldım...Don't Know..Kurarken Diğer Sürümü Kaldırdığımdan Eminim..Msn Dunno

yeniden deneye bastım olmuştuu bendeMsn Happy
Son düzenleyen kucukhanim88; 17 Ocak 2009 01:45 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
ich_sunn - avatarı
ich_sunn
Ziyaretçi
17 Ocak 2009       Mesaj #485
ich_sunn - avatarı
Ziyaretçi
platform hatası alıyorum formda yazanlara baktım uygulamadım düzelmedi gönderme hatası verior bu sorunu nasıl düzelte bilirim birde kişileri sırala seçeneğine nerden ulaşabilirim

gönderme hatası alınca oturum kapanıyor
Son düzenleyen ich_sunn; 17 Ocak 2009 11:50 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
17 Ocak 2009       Mesaj #486
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
ich_sunn adlı kullanıcıdan alıntı

platform hatası alıyorum formda yazanlara baktım uygulamadım düzelmedi gönderme hatası verior bu sorunu nasıl düzelte bilirim birde kişileri sırala seçeneğine nerden ulaşabilirim

gönderme hatası alınca oturum kapanıyor

Bu sorun için bu konudan devam edelim:
Windows Live Communications Platform Hatası ve Çözümü
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
altinediz - avatarı
altinediz
Ziyaretçi
17 Ocak 2009       Mesaj #487
altinediz - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar msn 2009 a uyumlu plus varmı. Ben bu siteden bir tanesini yükledim ama pluslaşmadı msn. Yani beim plusda istediğim isimlere konulan kodları açması yani renk kodu ise renklndirme yapması ve çoklu oturum olayı. Ama ben yüklediğim plus bunları yapmıyor ki onu geçtim. aynı pplusu yüklediğimde 8,5 de yukarıda plus sekmesi vardı ki oaradan bir sürü işlem yapıyordum. Ama 2009 da o plus sekmesi bile çıkmıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
psikolaz61 - avatarı
psikolaz61
Ziyaretçi
17 Ocak 2009       Mesaj #488
psikolaz61 - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
altinediz adlı kullanıcıdan alıntı

Arkadaşlar msn 2009 a uyumlu plus varmı. Ben bu siteden bir tanesini yükledim ama pluslaşmadı msn. Yani beim plusda istediğim isimlere konulan kodları açması yani renk kodu ise renklndirme yapması ve çoklu oturum olayı. Ama ben yüklediğim plus bunları yapmıyor ki onu geçtim. aynı pplusu yüklediğimde 8,5 de yukarıda plus sekmesi vardı ki oaradan bir sürü işlem yapıyordum. Ama 2009 da o plus sekmesi bile çıkmıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

evet var http://mirror3.msgpluslive.net/MsgPlusLive-479b.exe
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
17 Ocak 2009       Mesaj #489
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
alexandro06 adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaslar benim sorunum final sürümünde msn listesi ekranından maillere girilen simgeye basıyorum girmiyor..yani basıorm hiç bi tepki yok..aynı sorun birisi bana link yollayıncada oluor..linke basıorm hiç bişi olmuor.bilen varmı bu soruunun cozumunu?

Program Ekle veya Kaldır penceresinden "Windows Live Temel Parçlar"ı bulup Değiştir/Kaldır'a tıklayın ve Onar seçeneği ile Messenger'ınızı onarmayı deneyin.

Alıntı
swordocean adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar kusura bakmayında benim buradan indiriğim yama php olarak iniyor ve haliyle açılmıyor yardımcı olabilecek biri varmı acil olarak

Hangi yama?

Alıntı
kucukhanim88 adlı kullanıcıdan alıntı

bende msn 2009 u yeni yükledimmmm aslında tekk kelimeyle süper bişey Msn Happy amaaa.......... Msn Thinking mail simgesine basılınca neden açılmıyor anlamıyorum basılınca açılıyor ama msn sayfası çok farklı bir dilde çıkıyor . bütün sorunları hallettim ama bunu daha çözemedimmmMsn Sarcastic iki gündürr kafa patlatıyorum ama sanırım yapamıycamm Msn Sad kaç senedir msn vs. kullanıyorum ama ilkdefa böyle hatalar la karşılaştımm biraz daha bekleyip hatasız iyice denenmiş şekliyle piyasaya sürebilirlerdi diye düşünüyorum,, umarım bi çözümü olurr, yoksa her gün googledan msn.com a tıklayıp hotmaile girip oradan maillerimi okumaya bilmiyorum ne kadar dayanabilirim??? Msn Sarcastic

Şu mesajımı okuyun: Windows Live Messenger 2009 (14.0.8064.206)

Ben bu konu hakkında İngilizce-Türkçe raporlamalarımı yaptım. Kısa zamanda düzeltirlerse iyi olur. Siz de yapabildiğiniz kadarıyla yapın. Windows Live Hesabı için Türkçe geri bildirim kabul ediyorlarmış, İngilizce'niz yoksa en azından oraya durumu izah eden Türkçe bir rapor gönderin.

kucukhanim88, size bir hatırlatma yapayım. E-posta hesabınızı açmak için her seferinde Google'da arama yapmaktansa şu adresleri aklınızda bulundurun ve o adreslere gidin, ikisi de aynı işi görür:

1- http://mail.live.com
2- http://www.hotmail.com

Ya da varsayılan tarayıcınızı Mozilla Firefox'tan değiştirip Windows Internet Explorer olarak ayarlayın. O zaman Messenger'dan yabancı dilde açılma sorununu da halletmiş olursunuz.
kucukhanim88 - avatarı
kucukhanim88
Ziyaretçi
17 Ocak 2009       Mesaj #490
kucukhanim88 - avatarı
Ziyaretçi
valla nasıl yaptım bilmiyoruma ama messenger 2009 da mail simgesine basınca açılanyabancı sayfadan mailimi ve şifremi kaydederek girdim , artık msn imde mail simgesine tıkladığımda direk mail sayfası ve mailler türkçe açılıyorr Msn Happy