WLM 2009'da sadece isimler yerine msn adreslerinin görünmesini nasıl sağlarım genelde nickler yazıo ama ben arkadaşlarmı direk adreslerinden tanıdığım için adreslerinin görünmesini istiyorum
Örneğin:
- "Yalnız Kurt" - Meşgul
Yerine
-yalnız_kurt@hotmail.com olmasını istiyorum ama göremedim bu özelliği bilen kaldırıldımı acaba
WLM 2009'da sadece isimler yerine msn adreslerinin görünmesini nasıl sağlarım genelde nickler yazıo ama ben arkadaşlarmı direk adreslerinden tanıdığım için adreslerinin görünmesini istiyorum
Örneğin:
- "Yalnız Kurt" - Meşgul
Yerine
-yalnız_kurt@hotmail.com olmasını istiyorum ama göremedim bu özelliği bilen kaldırıldımı acaba
WLM 2009 size sadece nick ve ad-soad şeklinde seçenek hakkı sunuyor.
s.a arkadaşlar ben kendi pc mde sorunsuz şekilde bu sürümü kullanıyorum şu anda başka pc deyim ve vista yükleme yapacağım zaman sadece messenger yüklemesini seçemiyorum oysaki bende yüklerken xp de seçebiliyordum bunda ise zaten yüklü diye bir uyarı var messenger sekmesinde ve acilen yardıma ihtiyacım var yarım saate kadar çıkmam lazım burdan şimdiden tşk ler
ya yukarıdakini geçtim başka bişey soracam arkadaşlar bu plus kodlarını bazı arkadaşlar kişisel iletilerde kullanıyorlar görünüyor ama bende sadece solda yani nick kısmında görünüyor kodlar yani kişisel ileti kısmında görünmüyor nedendir bilen varmıdır aranızda