Bilgisayarınıza bağlı bir USB kamera varsa ve "Bant genişliği aşıldı" iletisi alırsanız video akışını görüntülemek için kullandığınız programda kamera çözünürlüğünü düşürün. Daha küçük çözünürlük ayarı daha düşük bant genişliğini gerektirir.
Google'da konuyla ilgili daha fazla arama yapabilirsiniz.
Evet Değerli Neutralizer Haklısınız.Söylediğiniz Öneriyi Yaptım.Gayet Güzel Oldu.Teşekkürler! Sağolun...
arkadaşlar bi hafta önce başka bilgisayara kurduğum 2009 çok iyi çalışıyordu ve ben memnundum o sürümden(dosya aktarımı hariç)
Şimdi yeni makinaya kurdum fakat aşağıdaki gibi bir hata verdi.
Sponsorlu Bağlantılar
Bende 8,5 kurdum ve düzgün çalışıyor..
Bu hata nedir.Nasıl kaldırablirim.Çünkü ben 2009 kullanmak istiyorum.
Arkadaşlar msn bu sürümünde bildiğiniz gibi posta kutusuna tıklayınca internet explorer kullanmıyorsanız posta kutusuna girmiyordu.
bu vereceğim firefox eklentisi sayesinde hotmail sayfanıza gerekli ayarları bir seferliğine yaptıktan sonra anında giriyorsunuz, firefox penceresinde en alt sağ köşede mektup ikonuna tıklamanız yeterli.
s.a arkadaşlar ufak bi sorun ama yinede öğrenmek istedim ben önceden çoklu oturum açtığımda bi adresimden diğer adresime yazdımmı ileti gidiyordu şimdi ise gitmiyor aşağıdaki tüm kullanıcılara iletilmedi gibisinden bir uyarı çıkıyor ama bu sürümle alakalı değil daha önce 9 beta vardı ondada aynısı oluyordu
s.a arkadaşlar ufak bi sorun ama yinede öğrenmek istedim ben önceden çoklu oturum açtığımda bi adresimden diğer adresime yazdımmı ileti gidiyordu şimdi ise gitmiyor aşağıdaki tüm kullanıcılara iletilmedi gibisinden bir uyarı çıkıyor ama bu sürümle alakalı değil daha önce 9 beta vardı ondada aynısı oluyordu
sanırım sürüm yada A patch betayla alakalı bende denedim dediğin gibi iletiler gelmiyor
8.5 te geliyordu ilginç