Windows Installer sürümünüzü güncelleştirip bilgisayarınızı yeniden başlatıktan sonra bir kez daha Windows Live Messenger 2009 (14.0.8064.206) sürümünü kurmayı deneyin: Yükleme ayrıntıları: Windows Installer 4.5
Ben windows live mesengeri acmaya calıstıgımda yeni surumu hazır yukleyin diyor ama bir turlu yukliyemiyorum ..Windows instalerim eskiymis ..bana bu konuda yardımcı olurmusunuz.
Halbuki ben devamlı buradan yeni surumleri indirip kullanırım
yaaa arkadasım nie kurulmuyo bu msn??? rardaki dosyaya çift tıklıyorum dikdörtgen seklinde bi yükleme yapıyo sonra kalıyo arkadasım yardım edin yaa....tmm koymussunuz yapmıssınız emege saygı amaa bizede yön gösterin kuruılmuyo bu meret nasıl yapcaz???
yaaa arkadasım nie kurulmuyo bu msn??? rardaki dosyaya çift tıklıyorum dikdörtgen seklinde bi yükleme yapıyo sonra kalıyo arkadasım yardım edin yaa....tmm koymussunuz yapmıssınız emege saygı amaa bizede yön gösterin kuruılmuyo bu meret nasıl yapcaz???
vallahi ben yukledım fakat baglanmıyor. hata kodu verıyor. onerdıgı dosyayı yukluoyrum yıne aynı. program ekle-kaldır da yok kaldıramıyorum baska bir msn de yuklemıyor.
Hata 80040111 veya 80040154: Windows Live Messenger oturumu açamıyorsunuz
vallahi ben yukledım fakat baglanmıyor. hata kodu verıyor. onerdıgı dosyayı yukluoyrum yıne aynı. program ekle-kaldır da yok kaldıramıyorum baska bir msn de yuklemıyor.
Hata 80040111 veya 80040154: Windows Live Messenger oturumu açamıyorsunuz
Kullandığınız ve yüklemeye çalıştığınız sürümler hakkında bilgiler verirseniz daha açıklayıcı cevaplar alabilirsiniz.
Not: Live Messenger 2009 Final sürümü yayınlanana kadar Live Messenger 8.5 'i kullanmanızı tavsiye ederim. Windows Live Messenger 8,5 kurulumunda hata alıyorsanız, önce Messenger 9,0 ı kurun. Kurulumun ardından herhangi bir dosyayı silmeden 8,5 'i tekrardan kurun. Sorun ortadan kalkacaktır.
Live Messenger 9,0 için TIKLAYIN
Dosyayı indirdikten sonra sadece İnstall yapın, Messenger 9.0 olarak oturum açamayacaktır. 9.0 'ı kurmamızdaki amaç 8.5i sorunsuz yüklemek için.. Ben bu sekilde hallettim (: 9.0 BETA sürümünü kullanmak istiyorsanız TIKLAYIN.
şimdiye kadar bu siteden yüzlerce dosya indirip kurdum ama bu konuda ı--ııhhhh..olmadı olmuyor...nerede hata yaptığımı da bilmiyorum....ilk sayfadaki ekli dosyadaki tüm ekleri açtım çalıştırdım....wlsetup-web dosyasını da kurdum...pcde görünen tüm özellikleri kullanabiliyorum ( aile koruma gibi) ama msni açtığım zaman 8.5 çıkıyor...sorun ben de mi pc de mi