Clean UP Utility işe yaradı yalnız o programı dikkatli kullanın bütün kayıt bilgilerinizi bozabilirsiniz.... 8,5 ile yola devam. 9 mu? aman uzak duruyum...
Arkadaşlar ben windows live 9.0 kullanıcısıyım fakat son 2 haftadır msn açamıyorum açtığım zaman güncelleme geliyor ''Daha yeni bir sürüm var'' şeklinde onu indirmem gerekiyor.Bende indirdim kurmaya çalıştım fakat ''Bu sürüm zaten var'' diye bir başka uyarıgeliyor kuramıyorum.Denetim masasında da gözükmüyor live msn'im yani ne eski sürümünü nede yeni sürümünü kullanamıyorum bu sorunu çözemedim bir türlü.Yardımcı ola bilirseniz sevinirim
Arkadaşlar ben windows live 9.0 kullanıcısıyım fakat son 2 haftadır msn açamıyorum açtığım zaman güncelleme geliyor ''Daha yeni bir sürüm var'' şeklinde onu indirmem gerekiyor.Bende indirdim kurmaya çalıştım fakat ''Bu sürüm zaten var'' diye bir başka uyarıgeliyor kuramıyorum.Denetim masasında da gözükmüyor live msn'im yani ne eski sürümünü nede yeni sürümünü kullanamıyorum bu sorunu çözemedim bir türlü.Yardımcı ola bilirseniz sevinirim
Arkadaşlar WLM2009da winampla ne dinliyorum özelliğini kullanamıyorum plus ! yüklü media player kullanmıyorum !! winampla birlikte nasıl kullanabilirim
O sayfadaki anlatılanların hepsini harfiyen yerine getirdim fakat hiç bir faydası olmuyor msn'i açmak için logoya çift tıkladığım anda eskisinde olduğu gbi gene hata veriyor.
Tamam problemi çözdüm.O anlatılanlardan sonra messenger'ımın uyumluluk bölümüne girip 2000 için ayarladım ve sorunsuz çalışıyor. Teşekkürler yardımlarınız için
MSn sürekli hata veriyor ve aclmıyor.....hata kodu 8100030d....napmam lazm????
. Cevap;
Alıntı
NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı
Bu hata genellikle Windows Live Messenger sunucularında çalışma yapıldığında ortaya çıkar. Sisteminizde herhangi bir değişiklik yapmadan çalışmanın sona ermesini beklemelisiniz. Örneğin daha önce duyurduğumuz gibi: