Microsoft tarafından 'Release Candidate' (final öncesi) olarak yayımlanan en yeni Windows Live Messenger 2009 (14.0.8050.1202) sürümünün özellikleri ile ilgili resimli anlatım konuları birkaç gün içinde bu başlıkta toplanacaktır. Gelişmeleri WLM 2009 konusunda takip edebilirsiniz.
Selamlar...
Benim de messenger 9,0 Beta idi ve arkadaşınki gibi yeni sürümü zorunlu indirmeye sebep oldu. Tüm ayarlar, ses atamaları, uyarılar tabi hepsi gitti. Neyse dedim tekrar düzenledim. Ancak birşey farkettim, gelen ve giden iletileri (araçlar-seçenekler-iletiler'de görüşmelerimin geçmişini otomatik olarak sakla ve son konuşmamı yeni konuşma penceresinde göster seçili durumda) yeni konuşma penceresinde göremedim ve geçmiş kaydına baktım yeni sürüm yüklendikten sonrakilerin kaydı yoktu. Bunun sebebini bilen varsa lütfen yardımcı olabilir mi? Şimdiden teşekkürler...
Selamlar...
Benim de messenger 9,0 Beta idi ve arkadaşınki gibi yeni sürümü zorunlu indirmeye sebep oldu. Tüm ayarlar, ses atamaları, uyarılar tabi hepsi gitti. Neyse dedim tekrar düzenledim. Ancak birşey farkettim, gelen ve giden iletileri (araçlar-seçenekler-iletiler'de görüşmelerimin geçmişini otomatik olarak sakla ve son konuşmamı yeni konuşma penceresinde göster seçili durumda) yeni konuşma penceresinde göremedim ve geçmiş kaydına baktım yeni sürüm yüklendikten sonrakilerin kaydı yoktu. Bunun sebebini bilen varsa lütfen yardımcı olabilir mi? Şimdiden teşekkürler...
Messenger Plus! Live'ın sohbet kaydı özelliğini kullandığım için WLM'nin ileti geçmişi özelliğini kapalı tutuyordum. Bu nedenle maalesef bu konuda bir fikir belirtemeyeceğim. Ancak WLM 2009 RC sürümünde de hala bazı hatalar mevcut. Final sürümde büyük ihtimalle bu tür sorunlar da ortadan kalkmış olacaktır.