şunu söylemeliyim discoveryle ilgili sorun yaşayanlar windows live messengerın son versiyonunu yükledikleri için yaşıyorlar.ben internet kafede çalışıyorum diğer bilgisayarlarda live messengerin 8.0.0812 yüklü onlara discovery kuruldu ve çok güzel çalışıyor.Ama ana bilgisayarda kurulmuyor ve son live messengerı nasıl kaldıracağımı söylerseniz sevinirim.denedim kaldırdım son sürümden bir öncekini yüklüyprum ama yine sonuncu yükleniyor.Cevap yazarsanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler
benim sorum discoveryle ilgili değil messengerde karşı tarafa yazı yazıyorum karşı tarafa iletilmedi diye mesaj geliyor.Ve bu bütün herkese olmuyor birkaç kişiye oluyor.Karşı taraf mı yapıyor yoksa benden mi kaynaklanıyor.çok acil.şimdiden teşekkürlerahmet sana teşekkür ediyorum sorumu cevapladığın için?yanlış anlamışsın soruyu ama yine saol.o soruya gelecek olursam messengerı nasıl kaldıra bilirim diye sormuştum.kaldırdım halde ensondan bir öncekini yüklemeye çalışıyorum yine sonuncusu yükleniyor.şididen teşekkürler
programda türkçe dil seceneği vardır.ayarlar kısmından dil ayarını tr olarak değiştiriniz.
Alıntı
firat_fan_clubb adlı kullanıcıdan alıntı
ßen Nedense Hiçbi Yamayı ve Discovery i Yükleyemiyorum Hata Veriyo.Msn yi Kaldırıp ßidaha Yükledim ßişey Değişmedi.Yardımcı Olursanız Sevinirim.+o(
Öncelikle msni tamamen sil, sonra msgdiscovery de tamamen sil "C:\Program Files\MessengerDiscovery" içinde unins000.exe dosyası var onu çalıştırarak tamamen silin.
sonra başlata gelip "çalıştır" ı seçin oraya "regedit" yazıp enter a basın açılan pencerede ctrl ve f ye basarak arama kısmına "matt holwood" yazıp enterlayın bir süre sonra matt holwood dosyaysı görünecektir görününce "del" tuşuna basarak veya dosyaya sağ tıklayarak "sil" i seçin.
Bundan sonra bilgisayarınızı baştan başlatın ve önce wlm 8.1 daha sonra mdl 1.3 son sürümlerini pcnize kurunuz.
Alıntı
salih85 adlı kullanıcıdan alıntı
benim sorum discoveryle ilgili değil messengerde karşı tarafa yazı yazıyorum karşı tarafa iletilmedi diye mesaj geliyor.Ve bu bütün herkese olmuyor birkaç kişiye oluyor.Karşı taraf mı yapıyor yoksa benden mi kaynaklanıyor.çok acil.şimdiden teşekkürlerahmet sana teşekkür ediyorum sorumu cevapladığın için?yanlış anlamışsın soruyu ama yine saol.o soruya gelecek olursam messengerı nasıl kaldıra bilirim diye sormuştum.kaldırdım halde ensondan bir öncekini yüklemeye çalışıyorum yine sonuncusu yükleniyor.şididen teşekkürler
karşı taraf sizden gelen iletileri engellemiş olabilir şayet tüm iletilerde bu ulaşmama sorunu yaşanmıyor ise.ikinci sorunuzu tam anlayamadım ?
Alıntı
thedynasty1 adlı kullanıcıdan alıntı
ya ben her msn actıgımda bir siteye baglanıyor nasıl durdurabilcem bunu ben discovery den dolayı cıkıyo
'' oturum açarken yardımcılarımı gösterme '' aktif
windows live messengerı bigisayardan kaldırmak istiyorum(son sürümünü).......Kaldırdıktan sonra yüklemek istediğim windows live messenger 8.0.0812 finalden bir önceki sürümü yüklemek istiyorum ama olmuyor.
8.0.0812 'yi yüklüyorum yine windows live messengerın son sürümü yükleniyor kısacası bilgisayardan tamamiyle kalkmıyor.Şimdiden teşekkürler.Ayrıca iletiler nasıl engelleniyor onu yazarsan çok süper olur saol
bir sorum daha olacak bende pegasus PC-2008 web camı var ama cdsini kaybettim.doğal olarak kullanamıyorum.Programını indirdiğim halde kuruyorum kurulum işlemi tam bitecekken UYARI başlığı altında "Please Update your XP versıon to SP1 or SP2"uyarısı çıkıyor.Ne yapmam gerek.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler