Arama

MessengerDiscovery Live - Sayfa 14

Güncelleme: 20 Nisan 2008 Gösterim: 262.245 Cevap: 606
LaStsamuRai - avatarı
LaStsamuRai
Ziyaretçi
16 Mayıs 2007       Mesaj #131
LaStsamuRai - avatarı
Ziyaretçi
Bunun MSN Messenger 7.0 veya 7.5 uyumLusu yok mu ? Msn Confused
Sponsorlu Bağlantılar
sekcan - avatarı
sekcan
Ziyaretçi
16 Mayıs 2007       Mesaj #132
sekcan - avatarı
Ziyaretçi
teşekkürler ahmed
sorun çözüldü Smiley32
Sponsorlu Bağlantılar
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
16 Mayıs 2007       Mesaj #133
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
LaStsamuRai adlı kullanıcıdan alıntı

Bunun MSN Messenger 7.0 veya 7.5 uyumLusu yok mu ? Msn Confused

msn 7.5 için Messenger Discovery X2 + türkçe dil paketi
pinar86 - avatarı
pinar86
Ziyaretçi
16 Mayıs 2007       Mesaj #134
pinar86 - avatarı
Ziyaretçi
merhaba,
bu programın türkçesi yok mu?Msn Sadyada varda ben mi beceremedim?
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
16 Mayıs 2007       Mesaj #135
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
pinar86 adlı kullanıcıdan alıntı

merhaba,
bu programın türkçesi yok mu?Msn Sadyada varda ben mi beceremedim?

Eklentiyi kurduktan sonra Settings'e girip dil olarak Türkçe'yi seçmelisiniz.

Resimli anlatım:
https://www.msxlabs.org/forum/
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
thedynasty1 - avatarı
thedynasty1
Ziyaretçi
17 Mayıs 2007       Mesaj #136
thedynasty1 - avatarı
Ziyaretçi
ya benim discovery bozuldu biri cevrim dişi oldumu göstermiyo hem ayarları yapcam oturum acmıs deylisiniz diyo nasıl düzelticem.
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
17 Mayıs 2007       Mesaj #137
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
thedynasty1 adlı kullanıcıdan alıntı

ya benim discovery bozuldu biri cevrim dişi oldumu göstermiyo hem ayarları yapcam oturum acmıs deylisiniz diyo nasıl düzelticem.

çözüm:

Öncelikle MSN inizi tamamen siliniz, sonra msgdiscovery de tamamen siliniz "C:\Program Files\MessengerDiscovery" içinde unins000.exe dosyası var onu çalıştırarak tamamen siliniz,sonra başlata gelip "çalıştır" ı seçin oraya "regedit" yazıp enter a basın açılan pencerede ctrl ve f ye basarak arama kısmına "matt holwood" yazıp enterlayın bir süre sonra matt holwood dosyaysı görünecektir görününce "del" tuşuna basarak veya dosyaya sağ tıklayarak "sil" i seçiniz.Bundan sonra bilgisayarınızı baştan başlatın ve önce wlm 8.1 daha sonra mdl 1.3 son sürümlerini pcnize kurunuz. Turkiye
fk708 - avatarı
fk708
Ziyaretçi
18 Mayıs 2007       Mesaj #138
fk708 - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
ahmed adlı kullanıcıdan alıntı

yeni sürüm hayırlı olsun... umarım tüm sorun yaşayan kullanıcılar için problemler ortadan kalkar Msn Wink

arkadaşlar messenger discovery yüklüyorum ama kuramıyorum oysaki daha önce kurmuştum ce kullanıyordum ama kaldırdım tekrar yüklemeye çalışıyorum olmuyo yardımcı olursanız sewinirim şimdiden tşk ederim...
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
18 Mayıs 2007       Mesaj #139
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
fk708 adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar messenger discovery yüklüyorum ama kuramıyorum oysaki daha önce kurmuştum ce kullanıyordum ama kaldırdım tekrar yüklemeye çalışıyorum olmuyo yardımcı olursanız sewinirim şimdiden tşk ederim...

çözüm:

Öncelikle MSN inizi tamamen siliniz, sonra msgdiscovery de tamamen siliniz "C:\Program Files\MessengerDiscovery" içinde unins000.exe dosyası var onu çalıştırarak tamamen siliniz,
sonra başlata gelip "çalıştır" ı seçin oraya "regedit" yazıp enter a basın açılan pencerede ctrl ve f ye basarak arama kısmına "matt holwood" yazıp enterlayın bir süre sonra matt holwood dosyaysı görünecektir görününce "del" tuşuna basarak veya dosyaya sağ tıklayarak "sil" i seçiniz.Bundan sonra bilgisayarınızı baştan başlatın ve önce wlm 8.1 daha sonra mdl 1.3 son sürümlerini pcnize kurunuz.
diyones - avatarı
diyones
Ziyaretçi
19 Mayıs 2007       Mesaj #140
diyones - avatarı
Ziyaretçi
arkadaslar ben daha once messenger discovery 1.2 yukledim calisti ama 1.3 yukledim malesef calistiramiyorum ben messengerlen nasil calistiracam yardimci olursaniz sevinirim