arkadaslar ben daha once messenger discovery 1.2 yukledim calisti ama 1.3 yukledim malesef calistiramiyorum ben messengerlen nasil calistiracam yardimci olursaniz sevinirim
Öncelikle MSN inizi tamamen siliniz, sonra msgdiscovery de tamamen siliniz "C:\Program Files\MessengerDiscovery" içinde unins000.exe dosyası var onu çalıştırarak tamamen siliniz,sonra başlata gelip "çalıştır" ı seçin oraya "regedit" yazıp enter a basın açılan pencerede ctrl ve f ye basarak arama kısmına "matt holwood" yazıp enterlayın bir süre sonra matt holwood dosyaysı görünecektir görününce "del" tuşuna basarak veya dosyaya sağ tıklayarak "sil" i seçiniz.Bundan sonra bilgisayarınızı baştan başlatın ve önce wlm 8.1 daha sonra mdl 1.3 son sürümlerini pcnize kurunuz.
Discovery nin bu son sürümünü kurunca direk türkçe dil desteği var mı
Yoksa Biz Sonradan İni Dosyası filan mı atıyoruz. varsa tr dosyasını istiyorıum da bazı menüler ing bende acaba daha yeni tr dosyası sürümü varmı die merak ettim
Discovery nin bu son sürümünü kurunca direk türkçe dil desteği var mı
Yoksa Biz Sonradan İni Dosyası filan mı atıyoruz. varsa tr dosyasını istiyorıum da bazı menüler ing bende acaba daha yeni tr dosyası sürümü varmı die merak ettim
:p plz help meee:d
"Settings" ekranına girdikten sonra listeden dil olarak Türkçe'yi seçebilirsiniz.
ya yeni sürümü kurdum msn acınca windows 2000 sürümü kuruluyor gibi bi şey cıkıyo sonra discovery today i göster secenegini kaldırdım düzeldi neden böle bişey cıktı virüs fln olabilirmi discovery today acılışta cıkıp cıkmaması önemlimi yardımcı olursanız sevinirim
ya yeni sürümü kurdum msn acınca windows 2000 sürümü kuruluyor gibi bi şey cıkıyo sonra discovery today i göster secenegini kaldırdım düzeldi neden böle bişey cıktı virüs fln olabilirmi discovery today acılışta cıkıp cıkmaması önemlimi yardımcı olursanız sevinirim
discovery today herhangi bir virüs içermemektedir tamamen reklam amaçlıdır!