Arama

MessengerDiscovery Live - Sayfa 20

Güncelleme: 20 Nisan 2008 Gösterim: 262.253 Cevap: 606
melik_34 - avatarı
melik_34
Ziyaretçi
11 Haziran 2007       Mesaj #191
melik_34 - avatarı
Ziyaretçi
ben nasıl cevap alacağım acaba.benimde sorunum var kimse bakmıyorMsn Sad messengerdiscovery dekişiler sekmesini tıkladığımda oturum açmamışsınız diyor oturumum açık olduğu halde.nasıl giderebilirim
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
11 Haziran 2007       Mesaj #192
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
melik_34 adlı kullanıcıdan alıntı

ben nasıl cevap alacağım acaba.benimde sorunum var kimse bakmıyorMsn Sad messengerdiscovery dekişiler sekmesini tıkladığımda oturum açmamışsınız diyor oturumum açık olduğu halde.nasıl giderebilirim

Sponsorlu Bağlantılar
taytamata - avatarı
taytamata
Ziyaretçi
11 Haziran 2007       Mesaj #193
taytamata - avatarı
Ziyaretçi
capsları yenilesek daha iyi olcak sanırımMsn Happy
thedoctor_611 - avatarı
thedoctor_611
Ziyaretçi
11 Haziran 2007       Mesaj #194
thedoctor_611 - avatarı
Ziyaretçi
ya biz denedik olmuyo o !imitate komutu
ato1484 - avatarı
ato1484
Ziyaretçi
14 Haziran 2007       Mesaj #195
ato1484 - avatarı
Ziyaretçi
bende ilk discovery nin 1.3 ü vardı msn i açtıgımda oto motaik olarak açılıyodu. Ama son sürümünü yükledigimde oto. açılmıo bu düzeltilirse sevinirim
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
14 Haziran 2007       Mesaj #196
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
ato1484 adlı kullanıcıdan alıntı

bende ilk discovery nin 1.3 ü vardı msn i açtıgımda oto motaik olarak açılıyodu. Ama son sürümünü yükledigimde oto. açılmıo bu düzeltilirse sevinirim

yeni sürümde bu tür bir sorun yoktur.wlm acıldığında otomatik devreye girer mdl.sorun sizden kaynaklanıyor tekrar wlm ve mdl silip kurmayı deneyiniz silme işlemleri forumda mevcuttur.
mehmet60 - avatarı
mehmet60
Ziyaretçi
14 Haziran 2007       Mesaj #197
mehmet60 - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar ben !imitate yazıp msj yazdğımda benim yazdğmda gidiyoo onu nasıl giderebilirz?
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
14 Haziran 2007       Mesaj #198
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Zaten gidiyosa gidermek için niye uğraşalım ki. Şaka bi yana, ayar mı var bilmiyorum, Ben de bazen taklit edememiştim. !imitate komutumu karşı taraf görmüştü.
tuana41_82 - avatarı
tuana41_82
Ziyaretçi
15 Haziran 2007       Mesaj #199
tuana41_82 - avatarı
Ziyaretçi
ya arkadaşlar geçmiş yazan sayfadaki geri al sekmesini tıkladım msnim kapandı şimdide açılmıyo hata gösteriyo nasıl geri dönüceeeem Crying
hamzahakyol - avatarı
hamzahakyol
Ziyaretçi
17 Haziran 2007       Mesaj #200
hamzahakyol - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
ahmed adlı kullanıcıdan alıntı
Ama ben sadece konuşma penceresinde yazan mail adresini kaldırmak istiyorum... Bunun bir yaması felan yokmu? yada kendimis yazamazmıyız bunu? Lütfen internet cafe için çok gerekli bişey bu! Bilen yada bulan olursa lütfen bildirsin!.