ben nasıl cevap alacağım acaba.benimde sorunum var kimse bakmıyor messengerdiscovery dekişiler sekmesini tıkladığımda oturum açmamışsınız diyor oturumum açık olduğu halde.nasıl giderebilirim
ben nasıl cevap alacağım acaba.benimde sorunum var kimse bakmıyor messengerdiscovery dekişiler sekmesini tıkladığımda oturum açmamışsınız diyor oturumum açık olduğu halde.nasıl giderebilirim
bende ilk discovery nin 1.3 ü vardı msn i açtıgımda oto motaik olarak açılıyodu. Ama son sürümünü yükledigimde oto. açılmıo bu düzeltilirse sevinirim
yeni sürümde bu tür bir sorun yoktur.wlm acıldığında otomatik devreye girer mdl.sorun sizden kaynaklanıyor tekrar wlm ve mdl silip kurmayı deneyiniz silme işlemleri forumda mevcuttur.
Zaten gidiyosa gidermek için niye uğraşalım ki. Şaka bi yana, ayar mı var bilmiyorum, Ben de bazen taklit edememiştim. !imitate komutumu karşı taraf görmüştü.
Ama ben sadece konuşma penceresinde yazan mail adresini kaldırmak istiyorum... Bunun bir yaması felan yokmu? yada kendimis yazamazmıyız bunu? Lütfen internet cafe için çok gerekli bişey bu! Bilen yada bulan olursa lütfen bildirsin!.