Arama

MessengerDiscovery Live - Sayfa 25

Güncelleme: 20 Nisan 2008 Gösterim: 262.249 Cevap: 606
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
7 Temmuz 2007       Mesaj #241
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
FaTaL_ERROR adlı kullanıcıdan alıntı

yaw bu discovery yüklüyorum alta simge geliyor birine tıkladığımda oturum açmış değilsiniz özelliği kullanabilmeniz için oturum açmanız gerekiyor yazıyor yeniden açıyorum yine olmuyor yardım plsss

Öncelikle wlm yi tamamen silin (forum nasıl tamamen silineceği hakkında konuya bakınız!), sonra msgdiscovery de tamamen silin "C:\Program Files\MessengerDiscovery" içinde unins000.exe dosyası var onu çalıştırarak tamamen silin.
daha sonra başlata gelip "çalıştır" ı seçin oraya "regedit" yazıp enter a basın açılan pencerede ctrl ve f ye basarak arama kısmına "matt holwood" yazıp enterlayın bir süre sonra matt holwood dosyası görünecektir görününce "del" tuşuna basarak veya dosyaya sağ tıklayarak "sil" i seçin.
Sponsorlu Bağlantılar
Bundan sonra bilgisayarınızı baştan başlatın ve önce wlm 8.1 daha sonra mdl 1.3 son sürümlerini pcnize kurunuz.

akyon - avatarı
akyon
Ziyaretçi
7 Temmuz 2007       Mesaj #242
akyon - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
FaTaL_ERROR adlı kullanıcıdan alıntı

yaw bu discovery yüklüyorum alta simge geliyor birine tıkladığımda oturum açmış değilsiniz özelliği kullanabilmeniz için oturum açmanız gerekiyor yazıyor yeniden açıyorum yine olmuyor yardım plsss

slm Msn Happy
MDL nin ikonunda sağ tiklayin, orada centik veya x işaretli olarak "discovery yi kapat" komutu var. onu x'e çevirin. değilse bile x e gelmesini saglayin ve PC yi restart edin. duzeliyo...
Sponsorlu Bağlantılar

Alıntı
ahmed adlı kullanıcıdan alıntı

engelleyenleri görmeniz mümkün değildir ama silenleri görebilirsiniz bunun için mdl gerekmez zaten...

slm Msn Happy
MPL ile görebilirsiniz. MPL de olay görüntülecisini açin, bekleyin. sizi engelleyenleri "genellikle" görebiliyosunuz. denedim bir çok kez onun iletilierini ve şarkı isimlerindeki değişiklikleri gösteriyo. ancak neden sürekli değil de genellikle gösterdiğini çözebilmiş değilim. sanırım arasıra engelleyen, bazen de açanlarla ilgili bir database tutuyor. oradan da değişiklik yakaladıkça gösteriyor die düşünüyorum. intranetlerde sürekli oluyor ama dışardaki msn contacklarını göstermeyebiliyor.
Son düzenleyen akyon; 7 Temmuz 2007 15:23 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
7 Temmuz 2007       Mesaj #243
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
akyon adlı kullanıcıdan alıntı

slm Msn Happy
MPL ile görebilirsiniz. MPL de olay görüntülecisini açin, bekleyin. sizi engelleyenleri "genellikle" görebiliyosunuz. denedim bir çok kez onun iletilierini ve şarkı isimlerindeki değişiklikleri gösteriyo. ancak neden sürekli değil de genellikle gösterdiğini çözebilmiş değilim. sanırım arasıra engelleyen, bazen de açanlarla ilgili bir database tutuyor. oradan da değişiklik yakaladıkça gösteriyor die düşünüyorum. intranetlerde sürekli oluyor ama dışardaki msn contacklarını göstermeyebiliyor.

sizi engelleyenleri hiç yazılım-program-yama vb işlemleri kullanrak göremezsiniz bu mümkün değildir .mdl eski sürümdeki contact daki engelleyenler işlevi; yanılmaları ve doğruğu yoktur bu yüzden yeni sürümlerde bu işlev kaldırılmıştır.
just_A_boy - avatarı
just_A_boy
Ziyaretçi
8 Temmuz 2007       Mesaj #244
just_A_boy - avatarı
Ziyaretçi
yha ben yukldim ama pc yi cok kasıyo acaib derecede yavasladı ne oldugunu ogrenebilrmiym
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
8 Temmuz 2007       Mesaj #245
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
just_A_boy adlı kullanıcıdan alıntı

yha ben yukldim ama pc yi cok kasıyo acaib derecede yavasladı ne oldugunu ogrenebilrmiym

sorun yarattı ise (kasma) pc nizden kaldırınız.mdl eklentisi için pc özelliklerinizin (ram,işlemci...)iyi olmasını gerektirir...
STRIGFOMES - avatarı
STRIGFOMES
Ziyaretçi
9 Temmuz 2007       Mesaj #246
STRIGFOMES - avatarı
Ziyaretçi
YABEN BU MESSENGER DİSCOVERY LİVE İNDİREMEDİM Bİ YARDIMCI OLSANIZ COOK SEWINRIM TESEKKURLER
erd_drknght - avatarı
erd_drknght
Ziyaretçi
9 Temmuz 2007       Mesaj #247
erd_drknght - avatarı
Ziyaretçi
Discoveryi de ç.dışı girenleri gösteren bi özellik olmamasına rağmen (eğer ç.dışı girenler konuşma penceresi açmazsa) arkadaşım benim ç.dışı olduğumu anladı ve dicovery sayesinde dedi. Dedim öyle bişey yok pencere açtımda ordan mı anladın (açmadım zaten) yoo dedi ben anlayabiliyorum benimkinin hisleri daha kuvvetli heralde dedi??? Discovery'e öyle bi özellik gelmedi heralde
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
9 Temmuz 2007       Mesaj #248
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
erd_drknght adlı kullanıcıdan alıntı

Discoveryi de ç.dışı girenleri gösteren bi özellik olmamasına rağmen (eğer ç.dışı girenler konuşma penceresi açmazsa) arkadaşım benim ç.dışı olduğumu anladı ve dicovery sayesinde dedi. Dedim öyle bişey yok pencere açtımda ordan mı anladın (açmadım zaten) yoo dedi ben anlayabiliyorum benimkinin hisleri daha kuvvetli heralde dedi??? Discovery'e öyle bi özellik gelmedi heralde

bu özellik mevcut ama çok sağlılık çalışmıyor siz konuşma penceresi açmasınızda eğer avatarınız karşı kullanıcıya ulaştığı zaman uyarı veriri bu da sizin gizli olduğunuzu belirler.

Alıntı
STRIGFOMES adlı kullanıcıdan alıntı

YABEN BU MESSENGER DİSCOVERY LİVE İNDİREMEDİM Bİ YARDIMCI OLSANIZ COOK SEWINRIM TESEKKURLER

MDL_1.3.0322.zip

mausunuza sağ tıklayıp farklı kaydet i deneyiniz.
bymumi10 - avatarı
bymumi10
Ziyaretçi
9 Temmuz 2007       Mesaj #249
bymumi10 - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar bazı sitelerde discoverynin işlemciyi çok yorduğunu dosya alışverişini yavaşlattığını ve hatta ilerleyen zamanlarda çok ısınan işlemciyi yaktığını gördüm bu konu hakkında görüşleriniz nelerdir ??
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
9 Temmuz 2007       Mesaj #250
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
bymumi10 adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar bazı sitelerde discoverynin işlemciyi çok yorduğunu dosya alışverişini yavaşlattığını ve hatta ilerleyen zamanlarda çok ısınan işlemciyi yaktığını gördüm bu konu hakkında görüşleriniz nelerdir ??

yaklaşık 1 yıldır mdl yi kullanmaktayım şuana kadar böyle birşeyle ne karşılaştım nede duydum...