Alıntı
FaTaL_ERROR adlı kullanıcıdan alıntı yaw bu discovery yüklüyorum alta simge geliyor birine tıkladığımda oturum açmış değilsiniz özelliği kullanabilmeniz için oturum açmanız gerekiyor yazıyor yeniden açıyorum yine olmuyor yardım plsss
slm
MDL nin ikonunda sağ tiklayin, orada centik veya x işaretli olarak "discovery yi kapat" komutu var. onu x'e çevirin. değilse bile x e gelmesini saglayin ve PC yi restart edin. duzeliyo...
Alıntı
ahmed adlı kullanıcıdan alıntı engelleyenleri görmeniz mümkün değildir ama silenleri görebilirsiniz bunun için mdl gerekmez zaten...
slm
MPL ile görebilirsiniz. MPL de olay görüntülecisini açin, bekleyin. sizi engelleyenleri "genellikle" görebiliyosunuz. denedim bir çok kez onun iletilierini ve şarkı isimlerindeki değişiklikleri gösteriyo. ancak neden sürekli değil de genellikle gösterdiğini çözebilmiş değilim. sanırım arasıra engelleyen, bazen de açanlarla ilgili bir database tutuyor. oradan da değişiklik yakaladıkça gösteriyor die düşünüyorum. intranetlerde sürekli oluyor ama dışardaki msn contacklarını göstermeyebiliyor.